-
Cassandra1840
سلام به همه! پس از بازدید از آکواریوم در آلوشته، ایده ساخت قطعه ای از دریا در خانه خود رها نمی شود. من کمتر از 2 سال است که به آکواریوم داری علاقه مند هستم، در حال حاضر در خانه یک سیکلید دارم، اما زمانی بود که تعداد آکواریوم های خانه به 5 عدد می رسید. بنابراین تجربه زیادی ندارم. پس از دیدن ماهی های دم چلیپایی و جراحان، عاشق این ماهی ها شدم. بنابراینایده راه اندازی آکواریوم و تأکید بر ماهی ها و موجودات مهره دار کم نیاز به وجود می آید. تجهیزات: آنچه در دسترس است: - آکواریوم "طبیعت" 140 لیتری (80 در 40 در 50) - میز - درب آکواEL با 2 لامپ24 وات - فیلتر خارجی، Jebo 828،828، 1200 لیتر در ساعت - ترمومترها، گرمکنها، کمپرسور و سایر موارد کوچک سؤال شماره 1: چه تجهیزات دیگری مورد نیاز است؟ پنی؟ آیا پمپ مورد نیاز است یا جریان ایجاد شده توسط فیلتر خارجی کافی است؟ آیا باید لامپ ها را تعویض کنم؟ همچنین متوجه می شوم که باید بستر را به شن سفید تغییر دهم و نمک بخرم، و سؤال بعدی و مهم ترین سؤال: چه کاری باید انجام دهم اگر امکان دسترسی به آب اسمز وجود ندارد؟ آیا مواد شیمیایی خاصی وجود دارد که به من کمک کند تا از آب لوله کشی آب مناسب برای زندگی ماهی ها تهیه کنم؟ دوباره توباره تکرار می کنم: می خواهم آکواریوم را با ماهی ها و کمی موجودات مهره دار کم نیاز داشته باشم. و تقریباً چقدر باید هزینه کنم، با در نظر گرفتن تجهیزاتی که در اختیار دارم؟ (بدون در نظر گرفتن هزینه