• پلانکتون زنده، طبیعی - خودم درست کردم.

• John5528

به دلیل شرایط پیش آمده، ناچار شدم تخم آرتمیا را جوجه کنم. در مورد اینکه چگونه این کار را انجام دهم و آیا نیاز به نور است یا خیر، بحث دیگری است. آنچه می خواهم از افراد باتجربه بپرسم این است که آرتمیا همان پلانکتون طبیعی است که ریف وساکنان آن را تغذیه می کند. آیا ایده پرورش پلانکتون و افزودن آن به "ماتریس" های آکواریومما منطقی است؟ کار آن فقط آب آکواریوم، یک میکروکمپرسور 1-2 وات و تخم آرتمیا است که طی 1-2-3 روز آماده می شود. با شود. با قطع جریان آب و ماندن جریان های آب، می توان پلانکتون را در سراسر آکواریوم پخش کرد تا موجودات مصرف کننده آن را بخورند. این محصول طبیعی شبیه به ریف است! سؤالات مهم من این است: چه مدت باید پمپ ها و فیلترها را خاموش کرد تا موجودات بتوانند این را بخورند؟ چه موجوداتی می توانند این غذا را مصرف کنند؟ماهیها، بی مهرگان، LPS؟ و مهم تر از همه، چه فایده ای می تواند داشته باشد؟ آیا باید به صورت منظم و دوره ای این کار را انجام داد تا فایده داشته باشد؟ برای یک آکواریوم 100 لیتری در حالت متوسط، چه مقدار پلانکتون باید پرورش داد؟ همچنین پلانکتون برای ماهی های گیاهخوار و جلبک خوار