-
Joseph8592
آکواریوم دریایی (لمس کردن) هیچ جایی وجود ندارد... از کیف دور زندگی می کنم... بنابراین اطلاعات را از اینترنت دریافت می کنم... و هر سایت با یکدیگر متناقض است... از ابتدا شروع می کنم... اگر می توانید... لطفا مشاوره دهید... نمک را از برند معمولی نگرفتم بلکه از نمک دریایی معمولی گرفتم... ترکیب آن همان چیزی است که در نمک های گران قیمت وجود دارد... نمک از آلوشتا است... آنجا شرکتی است که نمک دریایی را بسته بندی می کند و به خارج از کشور می برد... به من این نمک رسید... آن را طبق دستورالعمل مخلوط کردم - 37 گرم در لیتر آب مقطر... آکواریوم 40 لیتری است. یک پمپ 5-6 لیتری ساختم. آب300 لیتر در ساعت جریان خواهد داشت... برای جریان یک پمپ 950 لیتر در ساعت قرار می دهم. + از لوله ها و کمپرسور یک کف جدا کن ساختم. لامپ فلورسنت... در وسط یک سنگ آهکی قرار دادم. و در کف شن کوارتز ریختم تا مانند آینه نباشد... در همین وضعیت محلول نمکی 3 روز... آب شفاف است... در یکشنبه آب، سنگ وماسه از دریا برایم خواهند آورد... به هر اندازه که نیاز باشد. توصیه کنید چه چیزی از این انبوه به دست خواهد آمد... یا شاید چیز دیگری از دریا بیاورم... سنگ های زنده را به قیمت 200 کیلو می خرم... این پول را ندارم - سه فرزند هستند... اما دریا را می خواهم و آرزو می کنم... تنها چیزی که اگر البته (زنده) بماند... چند ماهی ساده و آسان می توانم بخرم. و چه آکتینیارزان ق