-
Sara
این استترجمه فارسی متن:
یک سال پس از قرار دادن سنگ های زنده در آکواریوم، جلبک کلسیمی هالیمدا در آن رشد کرد. این یک اثر جانبی است. درابتدا، من تصمیم گرفتم آزمایشی را انجام دهم که در آن آب را به ندرت تعویض کنم و به جای آن، محلول کلرید کلسیم و سولفات منیزیم (به همراه کمی سودا) را اضافه کنم. این نوعی ساده سازی روش بالینگ است. من از نمک تترا مارین استفاده می کنم. همچنین یک قطره یُد داروخانه ای به ازای هر 100 لیتر آب میریزم، به منظور پیشگیری از باکتری درماهی کلون. ظرف بسیار کوچکی وجود دارد که پر از موجودات نرم بدن است، حتی چند کرال نیز در آن زندگی می کنند. تقریباً سه هفته پس از اضافه کردن آب و عدم تعویض آن، هالیمدا و کارولینا در سنگ شروع به رشد کردند.
من مدت بیش از شش ماه پیش، خواستار هتامورفا (جلبک سبز) شدم و مقدار قابل توجهی از آن را دریافت کردم و در آکواریوم قرار دادم. اما متأسفانه، آن شروع به پع به پژمردگی و شکستن کرد و مجبور شدم آن را خارج کنم. چند قطعه یک سانتی متری از آن در گوشه ای باقی مانده بود. چند هفته پیش، متوجه شدم که آن در حال رشد است. امروز صبح، نگاهی به آن گوشه انداختم و متوجه شدم که دسته ای قای قابل توجه از هتامورفای متراکم آنجا رشد کرده است. چه چیزی باعث این محرک شد، در حالی که جز کلسیم، منیزیم و یُد چیز دیگری در آکواریوم تغییر نکرده بود؟ هیچ گونه زغال یا سایر مواد شیمیایی استفاده ن