• سازماندهی جریان در آکواریوم دریایی.

• Lindsey3628

در مورد جریان آب در آکواریوم می خواهم صحبت کنم. جریان آب در کنار نور یکی از مهم ترین عوامل برای عملکرد صحیح آکواریوم دریایی محسوب می شود. همه می دانند که جریان آب باید قوی باشد، اما تا چه حد؟ پس از چند تلاشناموفق برای نگهداری از آنمونها (که به طور موفقیت آمیزی در پمپ های جریان آب به پایان رسیدند)، تصمیم گرفتم موضوع را دوباره بخوانم که همه می دانند چند مورد از این موجودات در آکواریوم او به طور موفقیت آمیز زندگی می کنند. مشخص شد که در آکواریوم 600 لیتری او فقط یک جریان توسین 4600 لیتری در ساعت (به نظر من فقط یک پمپ بزرگ معمولی) و یک "سر" 700 لیتری وجود دارد. با این حال، آکواریوم گل و بوی می دهد! بنابراین سوال این است که جریان آب در آکواریوم شما چگونه سازماندهی شده است و چه حیواناتی در آن نگهداری می شوند؟ در آکواریوم 400 لیتری من در حال حاضر یک Resun Waver 15000، 6000-15000 لیتر در ساعت، دو SunSun JVP-102، 5000 لیتر در ساعت و یک سر 700 لیتری در ساعت وت وجود دارد. در مجموع، گردش آب حدود 20,000-25,000 لیتر در ساعت است. در آکواریوم من عمدتا کرال های سخت وجود دارند. پی نوشت: همچنین می خواهم بازخوردهایی در مورد پمپ های مورد استفاده، چه چیزهایی خوب و چه چیزهایی بد هستند، د