-
John3165
به کسانی که سؤالات "احمقانه" مبتدیان را بسیار آزار دهنده می دانند، خواهشمندم که این موضوع را نادیده بگیرند.ایده ایجاد یک گوشه دریایی در خانه باعث بروز سؤالات بسیاری می شود. و اگر شما در این زمینه مبتدی هستید، این امر دو برابر دشوارتر می شود. از کسانی که میل دارند، درخواست کمک برای حل این آغاز مهم را دارم. نیم سال فرصت وجود دارد تا همه چیز را بررسی، مطالعه،ارزیابی و سپس همه چیز را خریداری و یک آکواریوم سالم و زیبا راه اندازی کنید، بدون خطاهای فاجعه بار. از مطالعه کتاب ها امتناع نمی کنم و برای پیوندها و توصیه ها سپاسگزار خواهم بود. خب، بیایید شروع کنیم. البته تمایل به قرار دادن یک آکواریوم بزرگ وجود دارد که، همانطور که از گفتگوها در انجمن ها فهمیدم، نگهداری آن آسان تر از آکواریوم های کوچک است، اما متأسفانه دیگر جایی در خانه برای آن وجود ندارد، زیرا به جز آن، حجم های دیگری نیز وجود دارد که کوچک نیستند. بنابراین بین حجم های 40-60 لیتری (باید خریداری شود) یا 100-120 لیتری (در دسترس است) متوقف شدهام. حجم بستگی به موجوداتی دارد که قرار است در آن زندگی کنند... هدف 5-6 ماهی در مجموع است. حتما! - یک جفت ماهی دم پروانه ای. بقیه - فرقی نمی کند فقط نباید "یکدیگر را از شدت خوشحالی همزیستی خفه کنند" + 1-2 میگو یا ایکا،ستاره ماهی - بسته به شرایط. گفته می شود که می توان یک جفت ماهی دم پروانه ای را در 40 لیتر نگه داشت، اما پس از مطالعه، متوجه شدم که آنها تا 9 سانتی متر رشد می کنند، و اینجا این سؤال بهذهنم رسید که آیا برای ماهی هایی با این اندازه 40 لیتر کافی نخواهد بود؟ سؤال 1: پس چه چیزی برای این طرح بهتر خواهد بود؟ 40-60 لیتر یا در نهایت