-
Tanya
درود بر همگی. تصمیم گرفتم به یک آکواریوم کوچک بپردازم. هرگز آکواس نداشتهام، اما اطلاعات را خوانده ام و فکر می کنم بتوانم با آن کنار بیایم. پس برای دریا چه چیزهایی لازم است: آکواس - حدود 35 لیتر، گرم کننده. تا اینجا همه چیز خوب است. آنچه می خواهم بخرم: جداکننده کف پوش jaba 180 II - که با پمپ ارائه می شود. آیا به پمپ اضافی نیاز دارم؟ لامپ کم مصرف 20 وات با دمای رنگ 6400 کلوین. آرئومتر - لطفا پیشنهاد بدهید.ترمومتر. تایمر الکترونیکی یا مکانیکی برای روشن کردن چراغ - نمی دانم چیست و از کجا می توان آن را خریداری کرد. نمک دریایی - چقدر برای چنین آکواریومی نیاز دارم؟ماسه مرجانی - چقدر و چه نوعی؟ چه چیزهای دیگری نیاز دارم؟ با چه چیزهایی نمی توانم کنار بیایم: چه فیلتری برای چنین آکواریومی مناسب است؟ سنگ های زنده کدامند و از کجا می توان آنها را خریداری کرد؟ماهی ها و آنمون های فرش یا کوچک حباب دار را از کجا می توان تهیه کرد؟ و تقریبا چه قیمتی دارند؟ آیا به گرم کننده/خنک کننده نیاز دارم؟ آکواریوم 300 لیتری بدون گرم کننده همیشه 26-27 درجه است (به آن کاری ندارم). آیا به مواد شیمیایی نیاز دارم؟ لطفا کمک کنید! درازای آن به شما پادا