• نمک برای MiniNemo

• Jose

روز بخیر. قصد دارم یک آکواریوم کوچک دریایی راه‌اندازی کنم. سوال بعدی انتخاب نمک است. پس از مطالعه‌ی زیاد در این زمینه، به این نتیجه رسیدم که مردم از نمکی که در فروشگاه‌ها موجود است استفاده می‌کنند. آیا استدلال‌های من درست است یا واقعاً تفاوتی بین Aqua Medic Biosal و Aqua Medic Meersalz از نظر نمک‌زنی آکواریوم‌های کوچک وجود دارد؟ کدام نمک (از موجودی‌های ما) برای حجم‌های کوچک (۳۵ لیتر) با حداقل تجهیزات مناسب‌تر است؟ در آروانا فقط Tetra ine SeaSalt موجود است و آن هم گران‌ترین است، پس اگر تفاوت خاصی وجود ندارد، چرا بیشتر پرداخت کنیم؟

Erin2730

تترا به نظر نمیرسد که نمک بدی باشد، و از آکوامدیکا فقط ریفی استفاده کرده‌ام، این دو را نمی‌شناسم.

Kimberly

زیست‌شناسی Aqua Medic Biosal را استفاده می

Amy1672

به نظر می‌رسد Aqua Medic همه چیز را به صورت سفارش می‌آورد، یا در شهر شما همیشه موجود است؟ البته، اگر کسی برای فروش بسته ۲۰ کیلوگرمی آماده است - پیشنهادات به صورت پیام شخصی. به نظر من، انتخاب نمک یک موضوع فنگ‌شویی است. و آیا هر نمک برند شده‌ای مناسب است؟

Karen

آکوامدیک در آروان تقریباً همیشه در دسترس است. همچنین در فروشگاه ها موجود است، اما قیمت ها مانند آروان

Amy9618

شاید کسی بتواند تفاوت بین Reef salt، Biosal و Meersalz را نیز توضیح دهد. زیرا توصیف آنها توسط فروشندگان و تولیدکنندگان بسیار م

Tiffany5069

من به مدت 10 ماه از نمک دریایی TETRA MARINE SeaSalt استفاده کرده‌ام و راضی هستم و در حال حاضر قصد تغییر به نمک دیگری را ندارم.

Keith7534

من نمک ریف از سرا را امتحان کرده‌ام. بسیار راضی هستم. از نکات مثبت این نمک، بافر خوب آن را یادآوری می‌کنم. PH 8.47 در حین نمک‌زدن و با ثبات قابل توجهی در این سطح حفظ می‌شود... (ریف کریستالز از آکواریوم سیستمز که همیشه از آن استفاده می‌کردم، به وضوح عقب‌تر است) برای رسیدن به میزان نمک مورد نیاز، مقدار نمک کمتری به وزن نسبت به "ریف کریستالز" می‌ریزم. کلسیم 400 میلی‌گرم در لیتر بر اساس تست JBL. در کل، جای فکر کردن وجود دارد.

Destiny

همچنان که بر روی تترا م

Lauren

این نمک را در کجای کییف می‌توان خرید؟ من هم می‌خواهم ام

Ross

این را در شرکت "باربوس" پیدا کردم (برای نمایشگاه "شوری" آکواریوم) ... باید در فروشگاه اینترنتی "نزد آبی" موجود باشد ... می توانید اطلاعات بیشتری را از ساشا دریافت کنید (او در جریان امور شرکت س

Michelle1662

+1

Emma

این قیمت دیگر و

Rodney7316

در نمک خوب نباید پس‌مانده‌ای پس از حل شدن باقی بماند. علاوه بر این، پارامترهای اصلی (pH، KH، Ca، Mg) باید از دسته‌ای به دسته دیگر پایدار و در محدوده نرمال باشند. نمک تروپیک مارین نمک خوبی است، هرچند من از تتر استفاده کرده‌ام - که آن هم نمک خوبی است (به تعجب من!). در حال حاضر تعویض‌هایی به نسبت ۵۰/۵۰ انجام می‌دهم: تروپیک مارین و تتر. نتایج مثبت است. علاوه بر این، فکر می‌کنم این نمک‌ها به طور کلی کمبودهای برخی عناصر را در ترکیبات خود جبران می‌کنند. و باید آب را تعویض کرد، به ویژه در آکواریوم‌های SPS. با مواد مغذی از بطری‌ها نمی‌توان همه چیز را جبران کرد.

Jennifer7578

متأسفم شدیداً. چه چیزهایی لازم است و چند تا آنها با

Sara4035

این استترجمه فارسی متن: سوال: "چگونه می‌توان تشخیص داد که نمک مرغوب است؟ ثابت کنید که نمک مرغوب است." پاولیک: می‌توانم تجربه شخصی خود را در تشخیص نمک مرغوب به اشتراک بگذارم، بدون نیاز به آنالیزهای شیمیایی عمیق: 1. وقتی سطل نمک را باز می‌کنیم، می‌توانیم آن را با دست لمس کنیم. اگر دست را در نمک فرو برده و سخت مانند بریکت باشد و قطعات نمک کوهی قابل مشاهده باشد، این نشانه بدی است (اغلب در نمک‌های چینی دیده می‌شود). اما اگر نمک نرم و پر پشم باشد، احتمال مرغوب بودن آن بیشتر است. 2. در هنگام حل شدن در آب اسمزی، نباید رسوب قابل مشاهده‌ای باقی بماند (یعنی کاملاً حل شود). این هم نشانه کیفیت است. برخی نمک‌ها اصلاً به طور کامل حل نمی‌شوند (مانند نمک‌های چینی). 3. با مشاهده حیوانات خانگی و مرجان‌ها می‌توان شاخص اصلی کیفیت نمک را دریافت. آن‌ها اهمیتی به آنالیزهای شیمیایی نمی‌دهند و فقط به آنچه برای آن‌ها مفید است، توجه می‌کنند. هر کس اهداف و نیازهای خود را در آکواریوم دارد و کیفیت نمک در این زمینه بسیار مهم است. هدف من داشتن مرجان‌های SPS سخت است و تنها نمکی که باعث رشد و رنگ‌آمیزی مناسب مرجان‌هایم می‌شود، نمک TROPIC MARIN Seasalt

Colin1418

آیا تست نکردی؟ تقریبا همه نمک‌ها به این ویژگی‌ها می‌خورد، به جز هاتیا و آن هم برای آکواریوم ماهی‌ها مناسب است...

Michele9664

تترو را آزمایش کردم، مرجان‌ها واکنش نسبتاً نرمالی نشان دادند اما پلیپ‌ها بیشتر به تروپیک مارین واکنش نشان می‌دهند.

Sandra7004

درود آندری، بسیار جالب است اگر همه عناصر کمیاب در نمک تترا و تروپیک مارین را بخوانیم و برای دید عمومی مقایسه کنیم. بسیار جالب است که کدام نمک بیشتر از چه چیزی دارد. اگر امکان دارد، لطفاً آن را بنویسید

Mariah

ایجا یک پیوند به تحلیل مقایسه ای نمک های محبوب وجود داشت. در آنجا می توانید یک فایل پی دی اف را دانلود کنید. در میان نمک های مورد آزمایش، تترا وجود ندارد. اما از این تحلیل می توان فهمید که هیچ یک از ما، به عنوان علاقه مندان، نمی توانیم تجزیه و تحلیل دقیقی از نمک انجام دهیم. همچنین مشخص است که در هر یک از نمک ها، چیزی کم یا بیش از حد است. به طور کلی، اطلاع

Curtis9143

اینجا، من اصلاً نمی‌فهمم.