• سنگ مرجانی خشک

• Sarah

بالاخره یک دقیقه آزاد پیدا کردم و مشاهدات خود را درباره سنگ مرجانی خشک نوشتم. منتظر نظرات هستم. همچنین نحوه تزئین ستون تخلیه را نیز به اشتراک گذاشتم.

John3165

این که می‌توان با استفاده از سنگ‌های خشک به آرامی و با خیال راحتترکیب‌بندی در آکواریوم ایجاد کرد، نه تنها یک مزیت بزرگ است، بلکه مزیتی عظیم محسوب می‌شود. اگر فهرست "شرکت‌کنندگان" در فرآیند فیلتراسیون زیستی در سنگ‌های زنده را به چند گونه باکتری ساده کنیم، سنگ‌های خشک (دقیق‌تر، خیس‌شده) هیچ چیز کمتر از سایر مواد برای این باکتری‌ها به عنوان خانه ندندارند. به نظر من، آینده آکواریوم‌داری دریایی به سمت سنگ‌های مرجانی خشک خواهد رفت، بهویژه اگر گسترش احتمالی انواع کشت‌های باکتریایی "قوطی‌ای" برای مرجان را در نظر ب

Barbara8192

این سنگ با آنچه که CA پیاده می‌کند، چه تفاوت‌هایی دارد؟ به غیر از قیمت،

Leonard

بله. هر سنگ ریزه در بسته بندی می‌آید، مانند یک کیسه، نه اینکه ۲۰ کیلو صرفاً در یک کیسه باشد. در برخی عکس‌ها این قابل مشاهده است. این تمام تفاوت‌هاست... واضح است که درجه‌بندی ۱، ۲، ۲.۵ و ۳ کیلو وجود دارد.

Leslie

شاید سنگها با منطقه مرکزی آسیا یکسان باشند، اما کاملاًذهنی است. سنگی که به طور جداگانه طبقه بندی و بسته بندی شده است، برای من جالب توجه تر و قابل اعتمادتر است. این سنگ از کد

Lisa

این سؤال چه معنایی دارد؟ در مورد سنگ های زنده، سؤال معنا دارد، اما به هر حال از صخره است! سنگ خشک در خود زندگی ندارد، بلکه محلی برای آن است و بهترین چیزی که به من لذت بخش بود این بود که هیچ گونه آلودگی مانند سیلیکات و غیره را در آب رها نمی کند. تنها چیزی که باید قبل از قرار دادن یا پر کردن آکواریوم با آب آن را تمیز کنید، گرد و غبار بود که از مرکز آکواریو

Theresa5149

به این دلیل که بر اساس ساختار خود، سنگ ممکن است بسته به منطقه بسیار متفاوت باشد. این امر به نوبه خود بر ماهیت فرآیندهای بی هوازی و هوازی تأثیر می گذارد. من قبلاً به آزمایش سنگ های مرجانی خشک از مناطق مختلف ارجاع داده ام. اگر می خواهید با این موضوع بیشتر آشنا شوید، به انجمن های امپریالیستی Dry(Base, Basic, etc.) Live Rock م

Amber9312

به عنوان فردی که پاول در تزئین ستون آب آن کمک کرده است، می توانم بگویم که امکان ایجاد هر ترکیبی از سنگ مرجانی خشک را یک مزیت بزرگ می دانم. همچنین می توان در مرحله طراحی آکواریوم، بسیاری از جنبه های بهره برداری آتی آن را پیش بینی کرد. من و پاول از قبل محل نصب پمپ های جریان را محاسبه کرده بودیم. می توان حتی محل قرار گیری مرجان هایی که打算بعداً تهیه کنید را با توجه به مناطق با جریان متفاوت برنامه ریزی کرد. همچنین می توان سنگ های مرجانی زنده را با اندازه و شکل مناسب برای ترکیب نهایی تهیه کرد. در مورد صرفه جویی در هزینه نیز موارد روشن است - در مورد من (340 لیتر بدون سامپ) 26 کیلوگرم سنگ مرجانی خشک و 25 کیلوگرم سنگ مرجانی زنده از آکواریوم قبلی استفاده شد. پاول و من از قبل چگونگی ظاهر آن را تخمین زده بودیم، بنابراین قرار دادن سنگ های مرجانی زنده بیش از نیم ساعت طول نکشید. فضاهای خالی و شکاف های باقی مانده در ستون چسبیده امکان قرار دادن مرجان های موجود با در نظر گرفتنویژگی های انفرادی و بدون آسیب بهترکیب کلی را فراهم کرد. شما به هیچ وجه در مورد محل قرار گیری مرجان ها با محدودیت مواجه نمی شوید که این یک م

Andrea8397

بله، استفاده از سنگ های غیر زنده برای تزیین نمایشگاه امری شناخته شده است. Royal Exclusiv از سرامیک Korallenwelt استفاده می کند و به آن اهمیت نمی دهد. اما مزیت سنگ خشک چیست؟ قیمت؟ مطمئن نیستیم! در مقایسه با "سیمان"... و صدف ها همیشه به معنای سیلیکات ها نیستند... تنها مزیت منطقی احتمالاً این است که به طور کلی سنگ های زنده بهترین بستر برای باکتری های بی هوازی و هوازی مح

Lynn4242

می‌توانید اینها را برای تزئین آکواریوم خود استفاده کنید: گیاهان آبزی، صخره‌ها، شن‌ها و سنگ‌ها. اگر چیزی را فراموش کرده‌اید، لطفاً ب

Sarah

به نظر می‌رسد که من این موضوع را به عنوان یک عامل تعیین‌کننده برای انتخاب سنگ مرجان خشک علامت‌گذاری کرده‌ام. به همین دلیل است که من به منشأ آن علاقه‌مندم.

David4089

آب دریا محیط بسیار خورنده ای است و بسیاری از مواد در آن به تدریج حل و اکسید می شوند و مواد آزاد کننده عناصر ریزمغذی ناخواسته در صخره را تولید می کنند، بنابراین من احتیاط کردم. اگرچه فکر تزئین با سیمان، صدف و سنگ دریای سیاه و همچنین پوشش اسفنجی را داشتم. ضمناً متوجه شدم که لایه ماسه روی بستر به تدریج ک

Mike

با موافقم، اما اگر گزینه‌های بیشتری برای انتخاب و

Michele9664

به عبارت دیگر، همین شرکت سنگ های مناسب برای آکواریوم های آب شیرین را نیز تول

Veronica

من سنگ را دریافت کردم و راضی هستم. سبک و متخلخل است. دوباره سفارش می‌زنم و قیمت مناسبی دارد.

Chelsea

سنگ 20 کیلوگرمی را دریافت کردم و از آن راضی بودم. سبک و متخ

Craig7302

کیلو چند است؟

Brandy1134

به سرعت اقدام کنید، در غیر این صورت از دست خواهید داد.3 دلار بهازای هر ک

John5528

البته جالب است، اما من هنوز سنگ نمک خشک را استفاده نکرده‌ام، بیشتر به سنگ نمک زنده گرایش دارم چون زیباتر است و فایده بیشتری دارد، اما بحثی نخواهم کرد چون با سنگ نمک خشک کار نکرده‌ام و فعلاً مزایای آن را نسبت به سنگ نمک زنده نمی‌بینم.

Kathleen

این در حالی است که مزیت آن قیمت آن است، زیرا برای جمع آوری تزئینات در 1 تن آکواریوم، حداقل 100 کیلوگرم نیاز است، من 20 کیلوگرم زنده و 50 کیلوگرم خشک را خریداری کردم و پس از 2 سال اکنون نمی توانم تشخیص دهم کدام یک زنده و کدام ی

Maria

احترامات! متأسفانه سنگ تمام شده است. انتظار می‌رود در عرض یک و نیم ماه تأمین شود. کسانی که به سنگ نیاز دارند، از قبل در صف بایستند (نام خانوادگی، نام، شهر، وزن سنگ‌های خشک مرجانی، اندازه).