• به یک آکواریوم نیاز دارم.

• Joseph9057

در ابتدا برنامه‌ریزی کرده بودم که یک آکواریوم گوشه‌ای ۱۵۰ لیتری بخرم، اما بعد از اینکه اطلاعات را دوباره خواندم، تصمیم گرفتم که در نهایت یک آکواریوم ۳۰۰ لیتری (غیرگوشه‌ای، در جای دیگری قرار خواهد گرفت) بخرم. به طور کلی، چنین درخواستی از شما دارم: لطفاً کسانی را که می‌توانند آکواریوم، میز و سامپ بسازند، معرفی کنید و همچنین بفرمایید که این تقریباً چقدر هزینه خواهد داشت (قیمت). من از لوگانسک هستم، بنابراین نیاز به حمل و نقل به لوگانسک دارم (اگر کسی را از لوگانسک می‌شناسید، خیلی خوب است). بفرمایید که حمل آکواریوم به این حجم چقدر ریسک دارد؟

Debra6575

150x50x50/10 (اکریلیک) لوگان

Jason9952

خب، من چند روز پیش به شما در پیام شخصی نوشتم، اما شما جواب نمی‌دهید.

Nicole7268

می‌توانی بیشتر توضیح بدهی، این آکواریوم دریایی است با پایه و سَمپ؟

Destiny

هیچ چیز در شخصی و

Thomas1044

به ما قیمت را در پیام خصوصی بده. و تومبه به چه رنگی است؟ آیا می‌توان آن را با چوب دیگری پ

Melissa2062

در حال حاضر، من 280 لیتر درابعاد 125x45x50 را از خارکف دریافت می‌کنم. به نظر می‌رسد که 300 لیتر تففاوت چندانی نداشته باشد. مهم‌ترین نکته این است که آن‌ها برای ارسال به خوبی بسته‌ب

Ashley5975

می‌توانی مراحل تحویل را دقیق‌تر توضیح دهی (با چه چیزی تحویل داده شده، هزینه تحویل)

Sharon

آکواریوم را از آکواتیک سفارش داده بودم، آنها هم ارسال کردند، تحویل تا درب آپارتمان، در کی‌یف ظاهراً ۱۶۷. + بسته‌بندی ۸۰.

Elizabeth6302

سپاسگز