• لطفاً به نووارد کمک کنید.

• Katie5500

سلام. خواهش می‌کنم مرا ببخشید، اما با خواندن فروم هنوز نتوانستم همه چیز را بفهمم. بنابراین از شما کمک می‌خواهم. خیلی می‌خواهم یک آکواریوم دریایی حدود ۱۵۰ لیتر (آیا اندازه‌های استاندارد برای آکواریوم‌های گوشه‌ای، دریایی و با سامپ وجود دارد؟). قبل از اینکه بروم خرید کنم، می‌خواهم بدانم کدام تجهیزات بهتر است و برای این حجم چه برندها و مدل‌هایی مناسب هستند؟ فقط خیلی نگرانم که آن‌ها فقط چیزهایی را که دارند به من بفروشند. همچنین اگر کسی می‌تواند لینک مفیدی به ادبیات مربوط به آکواریوم‌های دریایی بدهد، لطفاً بفرستید، بسیار سپاسگزار خواهم بود. و همچنین اگر کسی از لوگانسک است، لطفاً آدرس فروشگاه‌های آکواریوم‌های دریایی را بدهید.

Heather2018

نگاه کن، این لینک!

Gabrielle5053

متشکرم بسیار، خواهیم خواند و مطالعه خ

Debra

بدون هیچ دل

Tina

آکواریوم من قرار است ماهی‌دار باشد، یعنی به صخره‌ها تمرکز نخواهم کرد (زیرا برای یک تازه‌کار، این به نظر من بسیار دشوارتر خوا

Jeffery

میخواهید چه ماهیهایی را در آکواریوم خود قرار دهید؟ اگر نیاز به راهنمایی داشتید، من میتوانم

Amanda

چطور ممکن است که برای این مورد هزینه‌ای پرداخت نشود؟ راستش را بگویم بعد از اینکه فروم را خواندم، می‌ترسیدم که بلافاصله به جستجو بفرستند. (هرچند احتمالاً همینطور خواهد بود))) ) اضافه شده پس از ۲ دقیقه: جراحان، دلقک‌ها و فرشتگان. راهنمایی کن چطور در این حجم کنار هم می‌آیند؟ اما ابتدا باید یک آکواریوم با یک مرجان (کوچک) درست کنیم و مطمئن شویم که همه چیز در order است، و سپس ماهی را انتخاب خواهیم کرد.

Joseph8842

اگر لازم باشد می توانم متن بیشتری را ارائه دهم! اگر سوالی داشتید لطفاً در پیام خصوصی یا در بخش عمومی بپرسید. افزوده شده در عرض 1 دقیقه. لطفاً تعداد هر مورد را ف

Christopher3770

تقریباً شش کلون و یک جفت فرشته و پزشک (ممکن است به جای آنها پروانه ها باشند) و برخی از بی مهره ها را برنامه ریزی کرده ام. همچنین نگران نحوه سازگاریماهی هایی مانند فرشته-پروانه ها در چنین حجم و شکل ناهمو

Joseph8592

جراحان و فرشتگان را در این حجم نمی‌توان نشاند، مگر اینکه شما قطعا جانی باشید. چند دلقک و کریزیپتر را می‌توان هنوز آپاگان یا گوبانچیک‌ها گذاشت.

Jill9137

جراحان را توصیه نمی‌کنم، اگر می‌خواهی فرشتگان بگیری، بستگی به نوع آن‌ها دارد. برخی از آن‌ها صلح‌آمیز و محدوده‌دار هستند و برخی دیگر به اندازه‌های آکواریوم تو نمی‌خورند! و در مورد دلقک‌ماهی‌ها، تصمیم درستی گرفته‌ای، ماهی عالی است!!!

Travis572

پس پروانه ها، جراحان و فرشتگان کنار گذاشته می شوند. هرچند امیدوار بودم حداقل یکی از آنها را داشته باشم. اما امیدواریم که طی چند سال آینده امکان داشتن حجم بزرگتر وجود داشته باشد. فقط میترسم که 300 لیتر را نتوانم تحمل کنم. البته از کمک شما در مورد ماهی ها سپاسگزارم، اما در حال حاضر مسائل مربوط به تجهیزات مهم تر هستند، چرا که در بهترین حالت ماهی ها را یک تا دو ماه پس از راه اندازی آکواریوم رها خواهی

Michele

این را می‌توان چند عدد آبی و زرد گرفت، آن‌ها از نظر اندازه و رفتار مناسب

Nancy

این یک متن ساده و دلنشین است. من آن را به فارسی ترجمه می کنم: دلقک ها، این آرزوی احمقانه است، و همسر من هم می خواهد که آرام باشد. اما چه نوع فرشته ای می تواند به چنین حجمی نزدیک شود؟ حداقل یک جفت، اما نه به اندازه ای که در آنجا ت

Kristin

زرد-آبی سانتروپیگ طول حداکثر 11.5 ت

Susan

زرد و آبی،

Ricardo7341

دوره، آیا به این حجم، آنها را مسخره نخواهد

Sarah

آیا میتوانید در مورد بودجه آکوا ص

Michael5242

بودجه آب 1000 واحد پول است. اگر در 1000 نگنجد، 1500 یا بیشتر خواهد بود. اما برای شروع، قصد دارم در 1000 واحد پول بگنجم. بعد خواهیم دید، زیرا این کار در عرض یک یا دو هفته انجام ن

Melissa2062

با

Joseph9057

در دریا بسیار کم است. باید حداقل از 2000

Kendra2262

سخن بر همان

Kimberly4253

امیدوارم شما متوجه باشید که آکواریوم دریایی با آکواریوم آب شیرین متفاوت است. و قبل از اینکه اولین ساکنان را وارد کنید، حداقل باید 3 هفته صبر کنید! اگر طاقتتان طاق است، می توانید اولین ماهی های پوماسنتروس را وارد کنید، این ماهی ها تغییرات زیادی در شاخص های آب را تحمل می کنند. اگر پیشنهاد من در مورد پوماسنتروس برایتان جالب است، اینجا لینک آن است. البته نه، این ماهی ها بسیار مسالمت آم

Diana8604

تشکر می کنم برای لینک، ما خواهیم خواند، اما تکرار می کنم که در حال حاضرماهی ها برای من مهم نیستند، ابتدا باید آکواریوم را جمع کنم و سپس در مورد ماهی ها فکر کنم. و اگر صادقانه بگویم، آخرین جمله را نفهمیدم، این در مورد چه ن

Daniel4967

در مورد سنترپیگ آبی-زرد!

Allison

آیا حالا رو

Kellie

چطور بفهمیم که اول باید آکواریوم را بچینیم؟

Bonnie

پیشنهاد می‌کنم پس از انتخاب آکواریوم و تعیین آن، این کارها را انجام دهی: بستر را قرار بده، آب را پر کن، فیلتر، گرمکن و کمپرسور را نصب کن. بگذار آب به مدت ۲ هفته جریان داشته باشد تا فیلتر آب را تصفیه کند، گرمکن آب را گرم کند و کمپرسور اکسیژن را به آب برساند تا شرایط آب تثبیت شود. به خاطر داشته باشماهی‌های دریایی تغییرات کیفیت آب را بسیار بد تحمل می‌کنند. پیشنهاد می‌کنم اگرماهی‌های پومسنتروس را دوست داری، آن‌ها را اولین ساکنان آکواریوم قرار بده. و پس از یک هفته سایر ساکنان را ا

Lee

اصلا همینطور که فکر میکردم، اما دارم آماده میشم برای اینکه زمان آماده شدن آب برای آبادانی، طولانی‌تر بشه

Jennifer5784

به نظر شما درست است، من همه چیز را به حداقل رس

Todd8452

این درست نیست یعنی کاملاً درست نیست. ابتدا آب را پر کرده و نمک اضافه می‌کنیم و سپس تجهیزات را راه‌اندازی می‌کنیم، بعد از آن را به مدت حدود دو روز مخلوط می‌کنیم. مرحله بعدی، قرار دادن سنگ‌های زنده (ز.ز.) است و سپس خاک را اضافه می‌کنیم. آزمایش‌هایی برای آمونیوم انجام می‌دهیم و وقتی که به 0 رسید، می‌توانیم بی‌هیچ عجله‌ای موجودات را وارد کنیم.

Courtney

موافق با هر کلمه. فقط در چنین ترتیبی و به هیچ

Kimberly

بصورت لطفا توصیه کنید تستر های

Theresa5149

همسر عزیز، بدون هیچ دلخوری. اما شما در پست های همسایه خود کاملاً خود را با جنبه دیگری نشان داده اید. برای اینکه مورد آزار و اذیت قرار نگیرید، چیزهای شبیه به گورو برای افرادی با دانش مشابه خود ننویسید. 1. من به شما توصیه می کنم که بخش دریایی انجمن را بخوانید. فکر می کنمظرف چند روز شروع به درک موضوع خواهید کرد. انجمن ما در مورد دریا واقعاًضعیف است. در واقع بخش آب شیرین برتری دارد. 2. اگر به بند 1 خوب توجه نکرده اید - می خواهم دوباره به شما بگویم که این بسیار گران است، هر کسی هم که به شما بگوید (ارزان، بودجه) - کلاهبرداری است! این چندین هزار دلار از شما خواهد گرفت. 3. جمع آوری دریا یا مرجان - کاری شخصی است. هر کس به چیزی علاقه دارد. دوباره حتماً بخوانید. من عمیقاً معتقدم که برای یک آکواریوم دریایی خالص، نیازی به خرید همان سنگ های زنده نیست. مگر اینکه بعداً منصرف شوید - دیگر راهی برای بازگشت وجود ندارد. ماهی ها هم به همین ترتیب - گران نیستند. 4. اگر وضعیت مالی شما اجازه می دهد - مستقیماً با افرادی در لوگانسک که قبلاً دریا دارند تماس بگیرید - آنها هستند و بهازای پاداش مالی کم، به طور قطع به شما کمک خ

Joseph8842

درباره پول، فکر می‌کنم بتوانم دقیقاً به اندازه نیاز بپردازم. در لوگانسک از فروشگاه‌ها بازدید کردم، اما آن‌ها چیز واضحی نمی‌گویند (به عنوان کسی که در این زمینه مبتدی است، به نظر می‌رسد که مشاوران تنها در تصاویر دریا را دیده‌اند) شاید فقط به افراد آگاه برخورد نکرده‌ام، گزینه‌های عملی تقریباً وجود ندارد (اما هنوز امیدوارم در لوگانسک افرادی را پیدا کنم، اگر کسی را می‌شناسید لطفاً توصیه کنید) اطلاعات را می‌خوانم و کمی شروع به درک کرده‌ام، اما همچنان باید بخوانم. اگر افرادی را می‌ش می‌شناسید که آکواریوم می‌سازند، لطفاً اطلاعات تماس آنها را

Lauren

این متن در مورد مکان‌های خرید آکواریوم و تجهیزات مربوطه در لوگانسک و دونتسک است. به طور خلاصه، توصیه می‌شود که برای خرید زنده‌جانوران به Tkach یا a مراجعه کنید و برای تجهیزات به a که کالاهای باکیفیتی با قیمت مناسب دارد. همچنین مکان‌های M.A. (آکواریوم دریایی) در گورووا و a مغازه در دونتسک نیز گزینه‌های مناسبی هستند اگرچه هزینه‌های بیشتری خ

Todd8452

سپاسگزارم، من قبلا موضوع جداگانه ای را انج