• دریای سرخ مکس

• Jacqueline6670

سلام، دوستان محترم! می‌خواهم به آکواریوم‌داری دریایی بپردازم و به تازگی متوجه شدم که آکواریوم دریایی برای مبتدیان با تقریباً تمام تجهیزات لازم در بسته‌بندی وجود دارد - Red Sea Max. لطفاً اگر کسی از این سیستم استفاده کرده، تجربیاتش را به اشتراک بگذارد! پیشاپیش سپاسگزارم!

Brian6895

در این باره شخصی اقدام به فروش دستگاه Red Sea Max خود کرده است. ممکن است با او تماس بگیرید و از او راهنمایی

Gary6376

برای مبتدیان؟ هmmm... به نظرم این بیان چندان دقیق نیست. اگر شما RSМ (۱۳۰ لیتر) را بر اساس حجم انتخاب کرده‌اید، تصور اینکه آکواریوم‌های با حجم کوچک‌تر نگهداری آسان‌تری دارند، تصور نادرستی است. این مسئله هم به ثبات کلی مربوط می‌شود و هم به نگهداری خاص. این یک. دوم اینکه Red Sea تنها شرکتی نیست که آکواریوم‌هایی با تجهیزات کامل تولید می‌کند، اما اگر شما واقعاً به دنبال یک مکعب کوچک هستید، نگاهی به Elos بیندازید... البته، این کمی گران‌تر است... هmmm... یا همان RESUN - که از RSМ ارزان‌تر است. من شما را از خرید Red Sea منصرف نمی‌کنم، فقط توصیه می‌کنم بیشتر درباره گزینه‌های جایگزین اطلاعات کسب کنید و فقط بعد از آن تصمیم به خرید بگیرید.

Stephen

برای مبتدیان - منظور من این است که در این سیستم همه دستگاه های ضروری برای نگهداری از حیوانات دریایی به طور کامل موجود است. اگر من از این آکواریوم به عنوان مثال بفهمم چگونه دریا را نگه داری کنم، در آینده می توانم به طور مستقل یک سیستم بزرگ تر را از قطعات جداگانه بسازم. و حجم این را انتخاب نمی کنم به این دلیل که فکر می کنم آکواریوم کوچک تر آسان تر است نگه داری کنم (اغلب برعکس است)، بلکه به این دلیل که فضای آزاد زیادی ندارم (دو آکواریوم آب شیرین دیگر هم هست). ممنونم کوچک موک که درباره آکواریوم های دیگر راهنمایی دادید، من از آنها اطلاعی نداشتم، حتما آنها را بررسی خواهم کرد. لطفا بگویید آیا می توان آب اسمزی را با آب در دسترس تر (به غیر از آب مقطر) جایگزین

April3499

‫دریای سرخ مکس گزینه بسیار ناموفقی است، چه برای شروع و چه برای هر چیزی دیگر. بهتر است یک آکواریوم شیشه ای داشته باشید و تنها چیزهایی را که لازم هستند بخرید، نه همه چیزی که در مجموعه پیشنهاد می شود. با این حال، می توان به سادگی محاسباتریاضی و زیبایی شناسی را انجام داد و نتیجه فوری به دست خواهد آم

Kimberly2102

سلام! رد مکس را استفاده کرد - به یکی از آشنایان برای راه اندازی و تنظیم کمک کرد. برای یک تازه کار، آنچه مه مورد نیاز است. او در آنجا هم مرجان ها و همماهی ها را نگه داشت. سنگ های زنده 30 کیلوگرم بود. یک پمپ جریان تونزا نیز اضافه شد. اما می توان با کوراللیا هم کار کرد... اما یک مورد وجود دارد. زمانی که آشنا (در آکواریوم دریایی کاملاً بی تجربه بود) قصد داشت دریا را راه اندازی کند، به او توصیه کردم که یک فریم فلزی، سامپ و چسباندن آکواریوم را انجام دهد... او گوش نداد، گفت که گران است، مثل اینکه مکس 3-4 هزار تومان ارزان تر از آنچه پیشنهاد کرده بودم. او مکس را خرید، با آن بازی کرد - نور استاندارد را دور انداخت (درپوش با لامپ های T5)، نور MG 250 وات را نصب کرد. انواع جانوران را امتحان کرد... کار به جایی رسید که یک ماهی خارپشت در آکواریوم مرجانی قرار داده شد، با اینکه به او گفته بودم که نمی شود... نتایج طبیعتاً وخیم بود. در نهایت، رد مکس فروخته شد. جانوران و سنگ ها اکنون در نگهداری من هستند. من تقریباً یک سیستم دریایی 300 لیتری با آکواریوم اصلی 100 لیتری و سامپ را برایش آماده کردم + یک فریم فلزی با روکش MDF. و همه اینها هم چندان گران نبود... شما زمان دارید که فکر کنید چه می خواهید و چه چیزی را می توانید مالی تحمل کنید. تا پایان ژانویه صبر کنید: - مقاله ای می نویسم، فکر می کنم برای تازه کارها ج

Jeffery7866

شنیدن این مقاله برای مبتدیان "دریانوردان" جالب خواهد بود! من

Luis3725

ابتدا می‌خواهم اشاره کنم که رسون و الوس تنها گزینه‌های موجود نیستند... در کاتالوگ‌های آکوا مدیک مینیکوبی را دیده‌ام... شایعاتی درباره حمل jbj وجود داشت و غیره و ذلک. راستش را بخواهید، همه گزینه‌ها را نمی‌شناسم. Secondly، داستانی که پاول موروزوف تعریف کرد به هیچ وجه از مزایای RCM کم نمی‌کند. فقط مینیکوبی از همان ابتدا برای این شخص لازم نبود... او نمی‌دانست و نمی‌فهمید که چه چیزی نیاز دارد… به طور کلی، RCM به اشتباه خریداری شده بود. ممکن است تکراری به نظر برسد، اما شما باید تصمیم بگیرید که چه می‌خواهید. برای مثال، گزینه کلاسیک مینینه‌مو: آکتیinia و کلاون‌ها... یا شاید گزینه تهاجمی مینینه‌مو، مثلاً با جلبک رنگارنگ... یا مینیرُف... و غیره. ضمناً درباره آب... آبی که مینرالیزه نشده و از فروشگاه‌هاست... روس‌ها معمولاً "شیشکین لِس" را می‌ریزند... درباره آبی که برای آکواریوم مناسب باشد، چیزی نمی‌دانم... اما بهتر است خودتان را به زحمت نیندازید و یک سیستم اسمز معکوس خریداری کنید. بعد از چندین بار تعویض و اضافه کردن آب، خودتان متوجه می‌شوید که آب اسمز معکوس حداقل راحت‌تر از این است که برای آب به فروشگاه بروید. اگر هم مینیرُف( SPS) دارید، اسمز + رزین تقریباً تنها گزینه است.

Alexandra

بدون توضیحات

Cheryl9296

دارد کسی ایلوس را حمل می

Robin

راه‌حل‌های آماده را پیشنهاد نمی‌کنم، ابتدا باید بررسی کنید که چه تجهیزاتی نیاز دارید و چه قدرت‌هایی برای حجم مورد نظر لازم است. من از تجربه شخصی‌ام متوجه شدم که راه‌حل‌های آماده 30 درصد پول دور ریختن است، بعد از خرید بعضی تجهیزات را باید جایگزین کرد. این تجربه شخصی من از خرید از شرکت آکوامدیک است و همچنین فِرپلاست هم همین‌طور. اکنون فقط با خرید یک قوطی همه چیز را جداگانه برای آن انتخاب می‌کنم.

Angela6489

ببخشید که اینجا بی‌مورد صحبت می‌کنم، اما... چه مشکلی با لامپ‌های T5 وجود دارد؟