• لطفاً در مورد اطلاعات کمک کنید.

• Tricia7885

کمک در این مورد نیاز است. من می‌خواهم میکروسکوپ Konus COLLEGE 600X بخرم: در فروشگاه‌های اینترنتی جستجو کردم چون در شهر من میکروسکوپ وجود ندارد، پیدا کردم: به طور کلی سفارش دادم، اما حالا باید پرداخت کنم و آنها با آوتولکس ارسال می‌کنند، اما در مورد این سایت شک دارم. شاید کسی از آنها سفارش داده باشد و پاسخ دهد که آیا می‌توان به آنها اعتماد کرد یا نه.

Johnny

تحتایده یک فروشگاه عادی... نظرات و آمار بازدید را ج

Erica

متأسفانه نظرات را پ

James3382

این بد و م

Amy9618

دسترسی به این صفحه امکان پذ

Nicole7122

در بخش "انجمن" کتاب بازخوردها و پیشنهادات وجود دارد. اما فقط یک بازخورد آنجا است. چرا ازارسال پستی با پرداخت در محل استفاده نکردید؟ گرچه گران‌تر است، اما ریسک ک

Tracy4603

این چگونه است؟ می‌توان به طور مفصل‌تر تو

Yolanda

به بخش "پرداخت" مراجعه کنید: تحویل بسته یا بسته پستی با انتخاب روش تحویل - تحویل "پستی"، سفارش آماده خواهد شد (1-3 روز کاری)، بسته بندی و از طریق بسته پستی یا بسته پستی ارسال خواهد شد. هنگامی که بسته به شعبه پستی شما برسد، اعلامیه ای در صندوق پستی شما قرار خواهد گرفت (تحویل اعلامیه جزء وظایف کارکنان پست است). در صورت پرداخت پستی، شما هنگام دریافت سفارش در شعبه پستی آن را پرداخت خواهید کرد (در این صورت هزینه کالا 5% تا 10% افزایش خواهد یافت). هزینه تحویل شامل هزینه وزن بسته و همچنین هزینه ارزش بسته است. همچنین باید هزینه ارسال وجه به ما را برای کالای دریافتی پرداخت کنید. تعرفه ها را می توانید در اینجا مشاهده کنید. زمان رسیدن بسته حداکثر 5 رو

Heather9815

به زبان فارسی: اگر کسی علاقه مند باشد من امروز ریسک کردم و بسته ای را در Autolux دریافت کردم. همه چیز رسید، نمی توانم خوشحالیام را پن

Todd

خوب که همه چیز به خوبی