• دونچانی‌ها

• Mitchell7972

دوستان، به درخواست دوستم می‌نویسم. او به دنبال یک متخصص برای نگهداری آکواریوم دریایی‌اش است. او در منطقه‌ی سابق ایستگاه شمالی زندگی می‌کند. آکواریوم او کمی غیرمعمولی است (با توجه به عکس)، زیرا برای دکوراسیون آپارتمان طراحی شده است. در حال حاضر کسی به آنجا می‌رود، اما حرفه‌ای نیست: نور فقط چند ساعت در روز روشن است و ماهی‌ها چندین بار دچار استرس شده‌اند. خلاصه اینکه به کمک حرفه‌ای و باکیفیت نیاز داریم. منتظر پیشنهادات شما هستیم. اضافه می‌کنم: روابط بلندمدت و متقابل سودمند (به زبان ساده‌تر، پولی).

Curtis9143

این یک تماس است، می خواهم بیشتر. یا در دونتسک متخصصان دریایی بسیار کم

Antonio

در فروشگاه حیوانات به آدرس خیابان ایلیچ 52،ماهی های دریایی، بی مهرگان، تجهیزات و افرادی که آکواریوم های دریایی را سرویس می کنند و

Jeffery7866

به سپاس شما، پیوند "فیشکی" را منتقل کردم، بردم، بگذار او توافق کند. او در حال حاضر در "آکواریوم دریایی" خدمت می‌شود، آنها باید به او 5 ماهی مرده را که تقریباً یک سال است تحت ضمانت هستند، بدهند، آنها فقط در حال کشیدن و پوشاندن هستند. این برای اط

Hannah

کاپیتان "فیشکا" - رئیس باشگاه آکواریوم دونتسک است که به اعتبار خود ارزش می

Jeffrey6189

کمی عجیب (و همزمان ناخوشایند) است که این را درباره این شرکت می‌شنوم، می‌توانید وضعیت را دقیق‌تر توضیح دهید؟

Stephanie9175

این را به دوستمارسال می کنم تا توضیح

Erin

در محل کار، به راستی زمانی برای درست نوشتن نداشتم. و اساساً چه باید در پاسخ به این نعره های سگی می نوشتم؟ بدون شناخت و بررسی اطلاعات، همه را متهم کردن... در مجموع، نگرش به مشتریان و فرهنگ آن ها قابل درک است. از همه شرکت کنندگان دیگر در بحث تشکر می کنم، اطلاعات به دست آمد، اما همان طور که می گویند "در هر خانوادهای یک نفر بد وجود دارد". از توهین به من، عذرخواهی نخواهم کرد - شما اینارزش را ندارید. وقتی در دونتسک باشم، شخصاً به دیدن شما خواهم آمد. بله، و در مورد مقاله "سفارشی" - اگر می دانستید که ش که شرکت شما برایم چقدر بی اهمیت است، واقعاً تعجب می کردید. موضوع را به عنوان نویسنده خا