• با نور مشورت کنید

• Tina

سلام به همه. لطفاً یک مشاوره بدهید. یک آکواریوم 450 لیتری دارم و چهار لامپ T8 هر کدام 54 وات و 14000K دارم. لامپ‌ها مخصوص دریا از شرکت ine Glo هستند. سوال این است: آیا این نور برای مرجان‌ها کافی است؟ از فروشندگان پرسیدم اما پاسخ مشخصی نگرفتم. برخی می‌گویند کاملاً کافی است و برخی دیگر می‌گویند فقط برای مرجان‌های نرم و برخی از سخت‌مرجان‌های ساده مناسب است. پیشاپیش متشکرم.

David2398

نور بسیار کم است. حداقل به ۶ لامپ T5 نیاز است، و در حالت ایده‌آل ۲ عدد لامپ متال‌هالید ۲۵۰ وات یا ۱۵۰ وات (بسته به نوع مرجان‌ها) به همراه ۲ یا ۴ عدد لامپ T5 لازم است.

Brandy1134

هیچ چیز مشابه آن نیست ، من 4 عدد t5 80 وات را به مدت 8 ماه داشتم - اوفیلیاها به خوبی رشد کردند ، بهویژه دیسکواکتینی ها ، سینولاریا ها و سارکوفیتون ها.ترکیبی از 2 عدد اقیانوس سفید آکوامدیک و 2 عدد آکتینیک آکوامدیک. البته ، MG با این برق‌های ماسه‌ای زیباتر و بهتر است (نورگیری ، نسبت قیمت به ط

Stephen5841

لطفاً تماس بگیرید برای لامپها و باتری ها،ما به شما مشاوره خوا

Rebecca

ممنونم بابت پاسخ‌ها قبلاً نمی‌توانستم جواب بدهم ممنونم بابت پیشنهادتان

Rita

برای شما حتی آسان‌تر است، شما در آلمان زندگی می‌کنید. در حراجی اینترنتی ثبت‌نام کنید، و آنجا می‌توانید تقریباً همه چیز را خریداری کنید!!! می‌توانید ارسال کنید و به آکواریومیست‌ها کمک کنید.

Amy1672

بیشتر خریدهای من از آنجا است، اما به احتمال زیاد نمی توانید یک چراغ خوب با قیمت پایین را در آنجا پیدا کنید. بعداً حتماً خواهم خرید، اما در حال حاضر مسائل مهم تری دارم. در حال آماده سازی آکواریوم برای راه اندازی در آپارتمان جدید هستم. قرار است در اوایل ماه آگوست راه اندازی شود، تقریباً همه چیز آماده است، فقط باید همه را جمع کنم. تنها چیزی که باقی مانده است چسباندن دریچه جلوگیری از برگشت آب است که می خواهم در صورت لزوم نص

Johnny

لطفاً بگویید آیا ۸ عدد لامپ T5 با توان ۳۵ وات برای آکواریوم من کافی است یا خیر؟ عمق آکواریوم ۶۰ سانتی‌متر است. ممنونم

Mike

۸ عدد ۸۰ وات بهتر است