• بیوسیسستم یا های‌تک. +/-

• Ryan2281

2

Samuel6138

این همه پاسیو چرا؟ انتقاد یا افزودن چیزی کج

Emily

در اصل در سیستم زیستی کلاسیک دریایی همه چیز به درستی اما به طور مختصر توضیح داده شده است، من اضافه می‌کنم که برای صخره‌های مرجانی رزین‌های تبادل یونی بعد از اسمز، جریان آب و غیره لازم است... در آکواریوم های‌تک مناسب برای نگهداری کروس و لاک‌پشت است. چنین آکواریومی خیلی سریع به مرداب تبدیل می‌شود و استفاده از اوزون در آپارتمان‌ها ایمن نیست. سؤال این است که اگر سنگ‌ها لازم نیستند، آیا باید مرجان‌ها را مستقیماً روی شیشه‌ها چسباند؟

James4757

شما می‌خواهید بگویید که به عنوان مثال، استپانوف (یکی از بنیان‌گذاران آکواریوم‌داری دریایی در شوروی سابق و اکنون روسیه) آب دریای خود را برای لاک‌پشت‌ها و کپورماهیان نگه می‌دارد؟ به نظر می‌رسد شما کاملاً بی‌اطلاع هستید، اگرچه ممکن است می‌خواستید تمایل خود را به بیوسیستم بیان کنید، اما دلایل قانع‌کننده‌ای نیاورده‌اید. بین‌المللی بزرگ آکواریوم‌ها سیستم تصفیه آب با استفاده از فیلترهای دنیتریفیکاسیون قدرتمند را به کار می‌گیرند که قادرند مقادیر زیادی نیترات را از آب حذف کنند. و این درست است، زیرا هیچ تن‌ها سنگ‌های زنده نمی‌توانند چنین بارگذاری را تحمل کنند. چرا استفاده صحیح ازازن در آکواریوم دریایی خطرناک است؟ مسئله ایمنی به طور جامع بررسی و توصیه‌های مشخصی ارائه شده است. به عنوان مثال، در کتاب "آکواریوم دریایی" به این موضوع به طور مفید پرداخته شده است. ازن‌ساز نیتریفیکاسیون را به حداکثر می‌رساند و کارایی اسکیمر را افزایش می‌دهد. از طریق کنترل‌کننده با سنسور رزا کار می‌کند. در این چیزی وحشتناک وجود ندارد. فقط هزینه‌بر است و نیاز به سرویس دارد. مرجان‌ها به تزئینات پلاستیکی متصل می‌شوند یا اگر با سنگ آمده‌اند، همراه با آن قرار دا

Monica

در زمان استپانوف هیچ شرکتی J.K. (سنگ های زنده) را حمل نمی کرد، چه چیزی برای آزمایش او مناسب بود؟ آیا بهتر نیست پول را بر روی پمپ قدرتمند هزینه کنید تا اینکه برای اوزاناتور نیز هزینه کنید؟ سوال این است که آیا در مورد REEF یا آکواریومماهی صحبت می

Brian

رف همانطور که باید باشد، سخت و همه کاره است. آنچه من در پست قبلی گفتم اکنون در خانه اوست، نه "در زمان استپانوف"... (شما درباره او در زمان گذشته صحبت می کنید... به نوعی بد است گی گی) اما او تنها یک نمونه است. موارد دیگری نیز وجود دارد. من هنوز هیچ هایتکناموفقی را ندیده ام. اگر ببینم، خواهم نوشت. در مورد پنیک قدرتمند به جای اوزونساز... شما هرگز نمی توانید Rx را بدون آن بالاتر از 400-430 بالا ببرید. و اگر هم بالا ببرید، نتیجه بسیار کوتاه مدت خواهد بود. و بهینه در واقع نزدیک به 450-460 است. این نکته ای مورد بحث است در مورد "تفاوت"، اما نظر این است که بسیار قابل توجه است در مورد سخت. و باز هم نزدیک به موضوع... چه استدلالدلال هایی در مورد مزایا و معایب بیو و هایتک وجود دارد... در مورد نظرات شما در مورد توصیف مختصر، آنها در هر دو سیستم یکسان هستند، بنابراین "خارج از قاب" گذاشته شده اند... یا اگر می خواهید توصیف کامل را جمع آوری کنید - با کمال میل آن را اصلاح خواهم کرد... اما آنگاه به طور مفصل بنویسید و من آن را درج خواه

David2398

بر اساس آنچه گفته شده، به نظر می‌رسد که شما به طور مداوم از استپانوف و آنچه در خانه او قرار دارد صحبت می‌کنید. به نظر می‌رسد که شما و او یک شخص هستید. بنابراین، لطفاً به ما نشان دهید که در خانه او چه چیزی قرار دارد... در خانه او، نه در محل مورد خدمات. اضافه شده در 2 ساعت و 30 دقیقه - من همچنان خواندم که شما آن را در موضوع حذف کرده‌اید! لطفاً خجالت نکشید - شما همه چیز را به درستی گفته

Dawn6148

بگذارید من از آ.و. و ساوچوک اس.ای. نام ببرم. آیا این کار باعث می‌شود احساس بهتری داشته باشید؟ شاید بهتر باشد متخصصان آمریکایی را مثال بزنم؟

Mark9853

برای من آسان‌تر می‌شد اگر شما نمونه‌ای از آثار خودتان را ارائه می‌دادید.

Christine

در اینجا ترجمه فارسی متنارائه شده است: من همچنین می توانم چند ده متخصص آمریکایی را معرفی کنم. در RifCentral نمونه های مختلفی از آکواریوم های یک تنی و پمپ های دو تنی وجود دارد (چنین چیزهایی برای همه در دسترس نیست). این چیزی راثابت نمی کند. همچنین می توانم دو دهه از محصولات آمریکایی را معرفی کنم که تنها با یک قوطی می توان هر گونه افسانه ای در مورد بیوفیلتراسیون را از بین برد. لطفاً نمونه واقعی سیستم کارآمد خود را نش

Emma

۱ چرا اصلاً به اسفنج‌ها نیاز است؟ برای گرفتن دتریت یا بقیه ناخالصی‌های زباله‌های پرنده؟ من شخصاً دتریت را از سامپ می‌کشیم و با خوراک مخلوط کرده، دوباره به آکواریوم به صورت مقدار کم می‌ریزم. می‌خواهید اندازه همان دندرو نف‌ت‌ها بعد از چنین عملیاتی را نشان دهم؟ چرا باید سیستم آکوا را استریل کرد؟ ۲ اسکیمر با توان استاندارد از نظر ما دستگاهی است که قادر است سه ماهی کلون و چند ماهی دیگر را نگه دارد و در مورد سه بی حرفی نمی‌زنم چون بی‌معنی می‌بینم، تعداد زیادی آکواریوم بدون آن موفق است. ۴ شما فکر می‌کنید بهتر است که آکواریوم را از همان کلر محروم نکنید؟ یا مثلاً لوله‌ها هفته‌ای یک بار تمیز می‌شوند و بعد هیچ ریمورری کار نمی‌کند. سختی زیاد خیلی دوست ندارد این، آسان‌تر است که آب صفر بریزید به همراه همان روش بالینگ. ۵ می‌توان هر ساعت خوراک داد، از این خوراک ۱۰ درصد جذب می‌شود و بقیه به فاضلاب می‌رود؛ همین ۱۰ درصد برای تغذیه همه ساکنان کافی است و بقیه ۹۰ درصد یا می‌گندند یا با اسکیمر دفع می‌شوند. ۶ کربن حذف می‌کند اما نه همه چیز را و اگر با آکواریوم‌های آمریکایی آشنا باشید باید بدانید کربن همیشه راه حل خوبی نیست. مرجان‌ها و بی‌پو استفاده‌اش باید با احتیاط باشد… مدت‌هاست که مواد ایمن‌تری موجود است. ۷ دنیترینه‌سازی از طریق فیلتر برای من هم جالب است - حداقل یک نمونه خارجی نشان دهید؟ DSB قدرتمند بسیار بهتر است. ۸ منسوخ شده… خوانده‌ام… این کتاب برای من نمونه نیست، در آن چیزهای خوب و اشتباه هم هست.

Kellie

آب را در سطل ها ریختن و آن را نگه داشتن باعث شد حتی اشک نوستالژی از زمان های قدیمی در من ایجاد شود. صرفه جویی در اسمز و نگهداری از مرجان های گران قیمت، هزینه برخی از آنها بیشتر از اسمز است که امری مضحک است. متأسفانه تنها جریان های خوب Tünza با کنترل کننده ها وجود دارد و چیز دیگری برجسته نی

George5104

نظریه بدون عمل مرده است عزیزم. این فناوری پیشرفته نیست، بلکه یک سیستم قدیمی و اخلاقی منسوخ برای حفظ حیات در آکواریوم دریایی است که در ادبیات دهه ۸۰ قرن گذشته به تفصیل شرح داده شده است.

Wendy2244

این متن را به فارسی ترجمه می کنم: "شما به عنوان "محترم" باعث ایجاد خشونت می شوید زیرا پیشنهاد می کنید مزایا و معایب سیستم سیستم های زیستی و فناوری پیشرفته را بسنجید، اما خود نظر خود را مبنی بر "فناوری پیشرفته" (قدیمی) به همه تحمیل می کنید. من نگران شرکت کنندگان پیشرفته این انجمن نیستم، آنها به این امر گول نمی خورند، اما اگر این (قدیمی) را یک تازه کار بخواند، گمراه خواهد شد و این ناراحت کننده است. به نظر من این انجمن اطلاعاتی را با هدف کمک، راهنمایی و جلوگیری از اشتباهات

Larry9400

شعله را بیشتر بسوزانید! بهویژه می خواهم در مورد اسفنج ها و سیستم آبایستای شما بش

Paul

لطفاً برگردید، همه می‌خواهند هایتک شما را ببینند.

Cynthia

برنمی‌گردد، آدم اطلاعات رو برای خودش جمع کرد و دیگه پیداش نمیشه (ما اینجا کلی زحمت کشیدیم) کاش از این تحریک‌کننده‌ها کمتر پیدا بشه...

Elizabeth

ما هم همینطور بدون هیچ تحریکی همه چیز را به او می‌گفتیم. آقای خیلی مغروری بود.

Frederick

این را درک نکردید. او با بهترین انگیزهها می خواست که همه به طور یکپارچه از مدل پیشرفته آکواریوم های هایتک او پشتیبانی کنند و آن را به عنوان تنها راه حل درست بپذیرند، اما شما جرأت کردید که با او مخالفت کنید و به این ترتیب او را مستقیماً در قلب زخمی کردید. چطور می توانید از خود شرمنده نباشید،ناسپاس