• شارلاتان‌ها....

• Brandon9634

این متن را به فارسی ترجمه می کنم: کی یف نیز متمایز شد... هفته گذشته نزد مشتریان بودم... متأسفانه دوربین نداشتم.. آکواریوم تقریباً 110 سانتی متر ارتفاع، 140 طول و 45 عمق، نور 2 × 150 میلی گرم + 2 عدد T5 همه از طریق شیشه پوشش... پر از آهک (یا توف) به طور کامل به عنوان آب شیرین در کف با لایه حداقل 5 سانتی متر شن مرجانی فروخته شده است، آکواریوم روی تیرهای چوبی قرار دارد که حتی رنگ یا لاک نشده اند و به نظر می رسد حداقل 1.5 تا 2 سال دیگر دوام خواهد آورد (قارچ در حال رشد است، تهویه صفر)، اسکیمر مرده و در طول یک هفته هیچ چیزی را جدا نکرده است... تنها یک بار در هفته آب مقطر اضافه می کنند، چگالی 1020 است، یک روز قبل از سرویس آنها، آب سخت می شود و آنها می میرند...... به مشتریان می گویند که همه چیز خوب است و این امر در دریا نیز اتفاق می افتد....... جمعیت شامل یک زبرا سوما (قرمز دریای سرخ)، یک زبرا سوما زرد، یک روباه و یک بیسینتوس است.... (2 زبرا سوما و روباه دیگر زنده نخواهند ماند) اوه بله، لیسماتا را به قیمت 150 دلار فروختند که به هر حال مرد... در کل منساکت هستم...... آدرس متخصصان ک

Erica752

بدبختی مردم، آنها در چه چیزی مقصر هستند؟ من بارها با چنین افرادی روبرو شده ام که با آکواریومی به سراغشان آمده و به آنها توضیح می دهم که همه چیز باید متفاوت باشد و اینکه آنها فریب خورده اند، و چنین افرادی دست از همه چیز می کشند و دیگر هیچ میلی به دریا ندارند و نسبت به تمام دنیا احساس ناراحتی می کنند. جمله "مثل گوسفند فریب دادن" مناسب است. مت

Matthew

این یک پیوند به یک وبسایت است. آیا این مربوط به ترکیه است؟ آیا آنها در کییف کار می

Jesse3979

این

David

دیگر ادارهترک ها "لایف راک" را با قیمتارزان (کاملاً مرده) پیشنهاد نمی کنند - به نظر می رسد که آنها روی آن کار می کردند! بله، به خاطر می آورم که قیمت آن 4 دلار بهازای هر کیلوگرم بود. این دو سال پیش بود (من و آقای سوکولوفسکی آنجا بودیم). ضمناً ترک ها گفتند که کسب و کارشان را تعطیل می کنند (چون دیگر کسی را گول

Adrienne

سنگ معمولی تراورتن را نیز در آنجا دیدم (احتمالاً همراه با سنگ های

Lindsey3628

ری خیلی دقیق تعریف کرده بود (این‌که مثل احمق‌ها فریب داده شدند). من خیلی اوقات با این موضوع مواجه می‌شوم و باید برای مردم توضیح بدهم، نشان دهم و قانع‌شان کنم که کار دشواری است. مشتری مبلغ قابل توجهی پرداخت کرده و دوباره باید همه چیز را از نو شروع کرد، اینجاست که دل‌شکستگی و ناامیدی به وجود می‌آید.

Larry9400

این کاملاً درست است و هیچ‌کس دیگر هم پولشان را پس نمی‌دهد، مبلغ کوچک نیست، تازه در مورد روحیه خراب شده از چنین "آکواریومی" اصلاً حرفی نمی‌زنم...

Jacqueline5976

مده خراب نیست. سفت‌ترین مشکل مربوط به کابینه است. بقیه مشکلات به راحتی با تعویض و افزودن تجهیزات خارجی قابل حل است. نبودن ج.ک. (سنگ‌های زنده) و ج.پ. دلیل ترس و نگرانی نیست. من طرفدار ریف بدون ج.ک. (سنگ‌های زنده) روی پلاستیک هستم که کاملاً با سخت‌ها پر شده باشد. اگر نمی‌دانید چطور این کار انجام می‌شود، به این معنی نیست که چنین چیزی وجود ندارد. در کل باید برای مشکلات کابینه حسابی زحمت بکشید، پس بدون راه‌اندازی مجدد قابل درمان نیست.

Amber6362

این را باید دوباره انجام داد. تفاوت بین تراورتن و سنگ های طبیعی چیست. آیا آنها می خواهند این کار را انجام دهند یا خیر، این مسئله آنهاست. باید دوباره پول بگذارید. در آکواریوم. آنها را فریب دادند. این "متخصصان" را باید بیرون کن

Jill9137

این موضوع را می‌توان در کجا ب

Timothy

این حقیقتا خنده دار است! آنها افراد ناشناخته ای را به عنوان متخصص معرفی کرده اند! به یاد دارم که درابتدا یک ترک اینجا بود که فریاد می زد (ما همه شما را به زانو در خواهیم آورد!) چه احمق

Helen

حداقل در خانه خ

Sara4035

کا

Kellie

به درد نخور است و فقط برای آدم های بی سر و صدا که خودشان را آرام می کنند. حتی رفتن به این موضوع جالب نی

Zachary

لازم نیست اینقدر قاطع باشید. و به‌ویژه نباید نسبت به اعضای انجمن با تندی نظر بدهید. سیستم‌هایی روی پلاستیک وجود دارد. هر کس بر اساس خودش انتخاب می‌کند....(c) من خوانده‌ام که این سیستم‌ها نسبتاً کاربردی هستند (شخصاً انجام نداده‌ام). مسئله دیگر این است که چنین آکواریومی شبیه میز آزمایشگاه است و از بایوتوپ صخره‌ای به اندازه یک باغ هیدروپونیک تا یک فضای سرسبز فاصله دارد. ولی این نظر شخصی من است.

Brent8919

این متن را به فارسی ترجمه می کنم: قبل از اینکه ریف را نصب کنم، دو سال آن را مشاهده و بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که اگر می خواهید سرنوشت را فریب دهید، به هر طریقی که می خواهید خودتان را گول خواهید زد، اما طبیعت را نه. دوست من یک آکواریوم 1000 لیتری دارد که همه سنگ های آن زنده هستند. او نه پمپ مخصوص دارد و نه راکتور کلسیمی، هیچ تجهیزات پیچیده ای ندارد. فقط یک اسکیمر خوب، چندین سر جریان ساز و یک دستگاه UV دارد. همه این ها به خوبی زنده مانده و تولید مثل می کنند، نه دو یا سه سال، بلکه هفت سال است که این وضعیتادامه دارد و تنها چیزی که اضافه می شود، سنگ های زنده است. در حالی که من آکواریوم هایی را دیده ام که تزئینات و دکوراسیون و تجهیزات پیچیده دارند، اما حداقل یک بار در سال دچار تلفات گسترده می شوند. چرا ما بهترین و پیشرفته ترین تجهیزات را داریم، پمپ های پیچیده، راکتورهای کلسیمی، بطری های شیمیایی، اما همیشه مشکلاتی داریم؟ یک موضوع جایگزین وجود دارد که من از آکواریوم دوستم الگو گرفتم. اگرچه ابتدا ترسناک به نظر می رسید، اما در عرض 7 ماه نتیجه آن را می بینم. مرجانها سه برابر رشد کرده اند، جلبک ها 5-6 برابر شده اند و همه پارامترها عالی هستند. در حالی که من فقط یک اسکیمر و یک دستگاه UV دارم. چگونه می توان این را

Bonnie

ای شما، یک درخت آکراپور بکارید و خ

Andrew9246

در آکواریوم او پنیک کجا قرار دارد؟ مستقیماً در آکواریوم؟ یا کنار آکواریوم؟ یا در ظرف مخصوص؟ برای آکواریوم شما که در آن مرجان های نرم (که من آنها را "غیرکشنده" می نامم) وجود دارد، همه چیز وجود دارد - سنگ های زنده و پنیک... علاوه بر این - UV اصلاً اضافی نیست... من هم ریف نرم دارم و فقط پنیک... بنابراین من نمی گویم که من SAMP ندارم. و خود آکواریوم با استفاده از سنگ های خشک ریفی و کمی سنگ های زنده راه اندازی شده است... و همه چیز عالی است - مرجان های نرم رشد می کنند.... اما شما چه چیزی را به عنوان SAMP درک می کنید؟ Bormaley به درستی اشاره کرد، سعی کنید شاخه آکروپورا را کاشت کنید و اگر آن در X برابر رشد کند، آنگاه احترام... اما تا آن زمان شما "ریف نرم غیرکشنده

Danielle

نمی‌فهمم چطور آب را از طریق UV عبور می‌دهد؟

John

این فکر به خوبی تشریح شده است، کاملا از آن ح

John3165

لپشش بر یک مفهوم.اگر چیزی را درک نمی کنم - لطفاً اصلاح کنید. عملکردهای سنگ های زنده: 1. برای زیبایی. که طبیعی برای صخره است. 2. برای فیلتراسیون زیستی. که بسیار مهم تر است! منظور از فیلتراسیون زیستی چیست؟ مستقر کردن باکتری های مورد نیاز در فیلتر! و باکتری ها برای مستقر شدن فقط به یک بستر مناسب نیاز دارند. به نظر من تمام تفاوت در این است که سنگ های زنده از قبل مستقر شده اند، بنابراین دوره سازگاری کمتر خواهد بود. مثال خوب، آکواریوم در فروشگاه است که تا آنجا که می دانم تقریباً سنگ های

Joyce

خودم خب من تازه‌کارم، زمان نشون می‌ده و البته فعلاً آکروپور ندارم ولی قطعاً خواهم داشت. ولی دوست من حوضچه داره، خدا رو شکر اون هم دو سه ساله آکروپور داره، سه نوع گونی‌پور و دو نوع فونگی، هلیوفونگیا، سه نوع آکتینیا، سه نوع کسنیا، سه نوع سارکریفیتونا، پسئودوپلکسورا، استرئونفتیا و چیزای دیگه زیادی، و اینها چیزای کوچیک نیستن. اونها زندگی می‌کنن و رشد می‌کنن بدون هیچ‌کدوم از اون وسایل اضافی. ولی فیلتر کف‌بگیر، آره. توی مخزن ۲۵-۶۰-۵۵ هست، کنارشم دو تا پخش‌کننده لیپ و هیتر هست. تمام.

Monica

چرا اینقدر سخته که بفهمیم UV از بالا آکواییه. از یک سر وارد UV میشه، از UV به آکوا میره. یا این فقط می‌تونه زیر آکوا کار کنه؟

Debra6575

دوستان، در مورد روشی که در دهه ۱۹۷۰ توسط آکواریومیست آلمانی پیتئورم ویلکنسون برای نگهداری آکواریوم‌های صخره‌ای توسعه یافته و بعدها به نام سیستم «برلین» شناخته شد، چه نظری دارید؟ یعنی همکاران، این یک سیستم جایگزین برای پاکسازی است که در آن فیلتر بیولوژیکی، سامپ و راکتور وجود ندارد. بیشتر سنگ‌های زنده و زیستگاه‌های زنده در این سیستم حضور دارند و تعداد زیادی از حیوانات نشسته مختلف مانند اسفنج‌ها، موسان‌ها، صدف‌ها، پولیپ‌های مرجانی، کرم‌ها و همچنین جلبک‌های قرمز، سبز و کلسیمی در آن یافت می‌شود. سنگ‌های زنده محل زندگی تعداد زیادی باکتری‌های نیترات‌زا هستند که هیچ باکتری زیستی دیگری نمی‌تواند جایگزین آنها شود، و این باکتری‌ها در سنگ‌های زنده بسیار سریع تکثیر شده و آمونیوم را خنثی می‌کنند، و همه حیوانات و جلبک‌های دیگر این مواد را به عنوان غذا استفاده می‌کنند. در این باره کتاب‌های زیادی نوشته شده است، از جمله کتاب اووا آ و ساوچوک س با عنوان «آکواریوم صخره‌ای». در سیستم پاکسازی جایگزین، داشتن یک فیلتر کف‌ساز خوب بسیار ضروری است و البته تعویض آب و افزودنی‌های ریزمغذی نیز الزامی است. بنابراین من به چنین شیوه‌ای برای نگهداری صخره‌ها تمایل دارم، به خصوص که شخصی دارم که نمونه‌ای قابل مشاهده و تایید شده در طول سال‌هاست. اما این نظر من است و من و دوستانم آن را حمایت می‌کنیم، و در کل هر کس نظر خودش را دارد. اگر چیزی که گفتم یا نوشتم درست نبود، لطفاً ناراحت نشوید. ما همه عالی و پرتلاشیم و فقط در گفتگو حقیقت به وجود می‌آید.

Diana7891

این نادرست است. می‌توان مدرک آن را در کتاب "نانو آکواریوم های مرجانی، تجهیزات و نگهداری" اثر دانیل کنوپ یافت. این کتاب در دست من است... به محض اینکه آن را بردارم، متن کوتاهی درباره باکتری‌های بی‌هوازی و هوازی خواهم ف

Sheila

بخصوص الغشاء المخاطي... مستعمرة الب

David953

......جذب‌کننده‌ها با تعداد زیادی باکتری‌های نیتریفیک‌کننده پر شده‌اند که هیچ باکتری بیو دیگری نمی‌تواند جایگزین آنها شود، و این باکتری‌ها در جذب‌کننده‌ها خیلی سریع تکثیر می‌یابند و آمونیوم را خنثی می‌کنند، و تمام حیوانات و جلبک‌های دیگر از همه اینها به عنوان تغذیه استفاده می‌کنند... . آیا تفاوتی بین باکتری‌های نیتریفیک‌کننده و باکتری‌های بیو وجود دارد؟

Lindsey3628

خب این استدلال چیست؟ و باکتری‌های نیتریفیک‌کننده که چه، بیو نیستند؟؟؟ و اصلاً کلمه بیو یعنی چه؟

Joseph2576

این شما هستید که اینجا شروع کردید به ساختن بیو... چطور یک باکتری می‌تواند غیر «بیو» باشد؟

James8887

این متن را به فارسی ترجمه می کنم: نمی دانم، این دایجست را همراه با بیوپتیم استفاده کرده ام. معجزهایندیده ام، اما وضعیت کلی آکواریوم کمی بهبود یافته است. پس از این مقاله، فردی را یافتم که از آن استفاده می کند و

John3142

خب، قضیه اینه که این آمپول‌ها رو پنج نفر گرفته بودند، ما دوتا چک کردیم و فهمیدیم که تقلبی یا بی‌ارزشه، و اون سه نفر باقی‌مونده هر کدوم یه بسته گرفته بودند و اگر بپرسی ازشون، میگن همه چیز خوبه یا نمی‌خوان قبول کنن که اشتباه کردن. ممکنه هم این دسته‌ای که از لهستان آوردن تقلبی باشه. خب، من دیگه قصد ندارم بار دوم امتحان کنم و اصلاً دیگه لازم ندارم.

Andrea8397

شما با دقت نخواندید: «پرشده تا لب با سخت‌ها» - همین است که تمام معنی را در بر دارد.

Andrea8397

متن من - این که باکتری در آمپول وجود دارد، یک خرافه است و اگر آنها در آنجا نباشند، این دوبرابر خرافه است. فقط آب از سیستم کاری را اض

Danielle

اولا شما بی‌توجه هستید، موضوع سه سال پیش مرد، این یک. دوم، پست شماره ۱ را بخوانید، سپس پست شماره ۹ که به موضوع شماره ۱ مرتبط نیست. اصل سوال در پست شماره ۱ است، نه اینکه چیزی در جایی برای کسی روی تکه‌های چوب و ظرف‌های شکسته رشد کرده باشد. می‌توان روی لوله‌های فاضلاب هم نشسته و کشت کرد، اما این به این معنی نیست که باید چنین انباری را در آپارتمان خود درست کنید. ج.ک. (سنگ‌های زنده) وجود دارد و هرچقدر هم که بگردید نمی‌توانید از گ... گلوله بسازید! اگر قیمت کمی بالاست، می‌توانید از س.ر.ک. (سنگ‌های مرجانی خشک) کار کنید و ساختاری بسازید که بسیار زیبا خواهد بود. نظر من این است و قانع کردن من، اتلاف اعصاب شماست. آرزوی موفقیت.

Melinda2740

بدون شک با شرخان موافقم. یک ریف طبیعی بدون مواد شیمیایی غیرممکن است. بهتر است که از صرف کردن پول دریغ نکنید و از فروشندگان معتبر خر