• به مشاوره نیاز دارم!

• Lauren

سلام به همه اعضای محترم فروم! می‌خواستم از شما مشاوره بگیرم یا با شما مشورت کنم. پس از 5 سال می‌خواهم به جای آکواریوم آب شیرین، آکواریوم دریایی راه‌اندازی کنم. آکواریوم 180 لیتری، 2 لامپ 25وات (آکوا گلو)، فیلتر کانیستری تترا EX700 با قطعات داخلی استاندارد، کمپرسور تترا و یک گرم‌کن دارم. اکنون یک مینی فلوتور آکوا مدیک، پمپ هیدور کوراریا 3 را خریده‌ام و قصد دارم به زودی یک دستگاه UV را نیز بخرم. آیا این تجهیزات برای من کافی است یا نه؟ همچنین به من پیشنهاد شده که یک فیلتر کانیستری دیگر نیز تهیه کنم. آیا به آن نیاز دارم؟ به جای اسفنج‌های استاندارد چه چیزی را باید در فیلتر قرار دهم؟ کف آکواریوم را چگونه باید طراحی کنم؟ و چگونه می‌توانم تمام این لوله‌ها را به شکل زیبا پنهان کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. از همه شما س

Anne4851

سلام! اول از همه شما به یک سیستم اسمز معکوس برای تهیه آب، به علاوه آزمایشات دریایی، به علاوه نمک، ماسه آراگونیت در کف و سنگ های زنده در آکواریوم نیاز دارید. به طور کلی موضوعات مشابه را در این بخش انجمن آکواریوم های دریایی اعضای انجمن مطالعه کنید، به عنوان مثال "مینی نمو برای پسرم" و موارد دیگر، شما باید قبل از شروع بسیار بیشتر مطالعه کنید - شما از نظر نظری آماده نیستید، بهتر است یتر است یک مربی باتجربه در این زمینه پیدا کنید. با احترام، واسی

Heather6148

به او بپرسید. او فردی همدل و در دریا آ

Michelle9986

در مورد سنگ‌ها و نمک همه چیز واضح است. اگر من کف شنی نمی‌خواهم و چیزی جایگزین می‌خواهم: مثلاً تکه‌ریزهای کوچک؟ و اگر بدون اسمز معکوس؟ من می‌خواهم دریا بدون صخره‌های مرجانی داشته باشم (شاید در آینده). و با این حال، من نظری درباره تجهیزات نگرفتم: آیا تجهیزات فعلی من کافی است و آیا نور کافی دارم؟ پیشاپیش ممنونم.

Danielle

می‌توان یک لایه نازک از خورد و خاک را قرار داد تا کف را بپوشاند. نور برایماهی کافی است، هرچند من با گذشت زمان نور بیشتری اضافه می‌کردم، فقط برای خودم، زیرا کمی تاریک خواهد بود. در کانیستر، زغال و آنتی‌فس را قرار دهید. اسموز

Dana4701

این هم نصیحت برای شما

Jeffrey496

این بهتر است؟ ماسه یا شن مرجانی؟ برخی از افراد پشیمان هستند که شن مرجانی را گذاشتند و می گویند که ماسه بهتر است. برخی دیگر نیز بر عکس این ن

Darrell7542

شما انتخاب می‌کنید. می‌توان DSB ساخت. اما این عمدتاً در آکواریوم‌های سنگ‌مرجانی متوسط و بزرگ‌تر انجام می‌شود. از این طریق، یک فیلتر بیولوژیکی دیگر دریافت می‌کنیم. خرده‌های مرجانی روشی است برای پوشاندن کف آکواریوم و دادن ظاهر زیبایی به آن. یک نکته مثبت دیگر این است که باید کف مرجانی را هم سيفون کرد.

Nicole7268

در آکواریوم مرجانی من شن ریز ریز قرار دارد، پشیمان نیستم که گذاشتم....... برای آکواریوم ماهی، همانطور که پاولیک قبلاً گفته بود شن ریز بهتر است، اما ریز....... در مورد شن و به تبع آن DSB هنوز کسی کاملاً از فایده‌اش اطلاع ندارد. فقط می‌توانم بگویم که هم با شن و هم با ریز ریز می‌توان به نتایج خوبی رسید و بالعکس، و حالا تصمیم با شماست که کدام را بیشتر می‌پسندید.......

Jason

این را می‌توان در داخل سامپ پنهان کرد تا مانند عکس شماره ۱ بیرون نز

Chelsea567

این پیشنهاد من است که به اسکیمر PRIZM ساخت Red Sea (برای آکواریوم های تا 400 لیتر) توجه کنید. مزایای این مدل عبارتندبارتند از: 1. نصب خارجی؛ 2. ابعاد کوچک؛ 3. اسکیمر با کیفیت (فکر می کنم دریانوردان باتجربه با این موضوع مخالفت نخواهند کرد)؛ 4. قسمت مخصوص کربن فعال. شما می توانید از توان مناسبی برخوردار باشید و نیازی به درگیر شدن با سامپ نیست. موف

Guy

چرا، پاول؟ در نانوآکواریوم چه نوع سامپ؟

Rodney

آکواریوم از نظر زیبایی بهتر خواهد بود. وگرنه چیزی نامناسب و زشت بیرون خواهد زد...

Samuel6138

خیلی چیز ضروریه! بعدش میشه با فوم به شکل صخره تزئینش کرد.

Andrew9246

استفاده از فوم نصب در دریا توصیه نمی‌شود. همچنین باعث مزاحمت در تعمیر و نگهداری خواهد شد.

Lynn4242

لذیذ است که چنین آکواریومی را تما

Joshua8425

به زودی نشان می‌دهم! دو دقیقه بعد اضافه شد: پس کی می‌خواهد آن را در دریا بگذارد؟ همه چیز روی سطح است. و چگونه باید هم بزنم؟ حافظه را برداشتم، شستم و تمام. فدور، چطور کمی گیاهان را درخواست کنم؟ و ممکن است اضافی از بی‌سیم‌ها هم باشد.