• اطلاعیه تحویل

• Anthony7814

ایده‌ای هست! ایجاد زیرمجموعه "تحویل‌ها" در بخش "حراج دریایی". در آنجا تامین‌کنندگان (مرکز آکواریوم، تکچ - اگر تمایل داشته باشند و همه کسانی که مایلند) می‌توانند تاریخ تحویل بعدی را اعلام کرده و قیمت‌ها درباره حیوانات جدید را منتشر کنند. چه چیزی از این حاصل می‌شود: ۱. به دقت خواهیم دانست که چه زمانی می‌توان به فروشنده مراجعه کرده و حیوانات را خرید. ۲. مقایسه و تحلیل قیمت‌ها. چه چیزی فروشندگان از این خواهند گرفت: ۱. افزایش تعداد خریداران. ۲. اگر تعداد خریداران افزایش یابد - تعداد تحویل‌ها را افزایش دهند. ۳. مقایسه و تحلیل قیمت‌ها. P.c; زیرمجموعه "تجهیزات، آکواریوم‌ها، خدمات، ماهی، بی‌مهرگان... با تخفیف برای اعضای VAA" را غیرضروری می‌دانم، زیرا بازدید آن در حال حاضر صفر است. اگر این بخش تجاری است و برای تبلیغات هزینه می‌شود - دیگر سوالی نیست. منتظر نظر و پیشنهادات شما هستم!!!

Lynn4242

ایده خوب است. تأیید می‌کنم

Jerry

پیشنهاد خوبی! من هم موافقم! منتظر پاسخ های "تأمین کنندگان"

Joshua9847

این فکر بسیار خوبی است! پاولیک کار خوبی انجام داده است!! خودش با این مشکل مواجه شده که پیدا کردن کوراله زیبا با قیمت منطقی غیرممکن است. نه، حتی اینطور هم نیست - با همان قیمت، می‌توان یک سنگ بزرگ با تعداد زیادی کوراله یا چیزی خاکستری شبیه به کوراله را خ

Melinda2740

موافقم

Alejandro

بازرگانان تنها صدای خود را ن

James1625

خب پس من هم همون رو میگم و برای شروع، ایگور (Bereznyaki) دیروز یه محموله دریافت کرد، کلی ماهی مرجانی و میگو اومد.

Chad231

فقط کسی از این اطلاع

Chad4168

از قبل می‌داند

Debra6575

من هم خوشحال هستم! من خ

Vanessa

می‌فروشم اگر خوب بی

Tanner

متعقلانه. ما کاملاً حمایت می

Karen

این استترجمه به فارسی: دیروز کورال های جدید کم بود، اما اکثر آنمونها بسیار زیاد بودند. احتمالاً صدها میگو وجود داشت.ماهی ها هم بسیار زیاد و در وضعیت بسیار خوبی بودند. ماهی های مندارین عالی آمده بودند. من یک ماهی مندارین از هل

Kimberly2102

به نظر من این ایده مناسب است، زیرا باید بدانیم چه چیزی را و از چه کسی می‌توان خ

Gabriel

می‌توانم شماره تماس ایگور را به

Brent8919

این یک ایده خوب است. اگر این بخش ایجاد شود، ما (سازمان رسانه ای) در انجمن درباره محموله ها اطلاع رسانی خ

Heather

دارم پشتیب

Wanda666

پس، همه تامین‌کنندگان حمایت کردند! اما بخش هنوز نیست و نیست. بخش کجاست؟؟؟

Lindsay

بله واقعاً همه ساکت هستند. معلوم نیست چه کسی چه موقع چه چیزی خواهد داشت؟

Michelle5859

این متن را به فارسی ترجمه می کنم: بخش مهم است، اما زمان و قیمت آن مشخص نیست و به دلیل قوانین جدید و تغییرات در گمرک، همه سفارش ها به تع

Javier5186

بخش وجود دارد - همه فروشندگان را از این مطلع خواهیم کرد...!! مردان - در انتظارارسالات هستیم و هر کس چگونه به آنها پاسخ دهد... و آنجا نتایج و صف‌ها خ

Joseph

مورد بعدی من را سردرگم کرد: «...ممنوع است: 1. ایجاد موضوعات جدید توسط افرادی که واردکنندگان مستقیم نیستند...» اما نظرات خریداران حیوانات (درباره موجودی، وضعیت و بررسی قیمت‌ها) یا پیام‌های مربوط به تامین کالا از طرف خریداران (به دلیل مشغول بودن «واردکننده مستقیم» با تامین‌ها؟؟؟)

Gabriel

لطفاً مختصاتایگور را به

Scott8536

متن را به فارسیترجمه کردم: به والرا پیام