• از ابتدا بگویید!!!!

• Daniel9952

به تازگی خودم خواندم. اینجا هم توصیف‌ها، هم طرح‌ها و هم عکس‌ها وجود دارد: ...و غیره در سایت.

Joyce

میدونی رِی، تو نباید به تجربه من اینجا دست بزنی. اینجا ربطی به اون نداره. برخلاف تو، من هیچ سود مالی ای در این مورد ندارم. اینم یه لینک برای بالا بردن سطح حرفه ای ت. تا دیگه داستان های ترسناک درباره نابودی شن های ریف رو برای کسی تعریف نکنی.

Craig7302

تبلیغات از طریق لینک تو اصلاً با چشم غیرمسلح دیده نمیشه. در مورد باکتری ها، من چیزی در آزمایش‌هاشون پیدا نکردم. و موجوداتی که در موردشون صحبت می‌کنه، به مقدار زیاد همراه با سنگ‌های زنده وارد می‌شن و در زمان کوتاهی تعدادشون بیشتر از عکس‌هاشون می‌شه. در مفید بودن این ماسه شک و تردید وجود داره، ضمناً اصلاً سفید هم نیست (شن‌های کثیف ساحلی). بسته رو که باز می‌کنی، ماهی‌های گابی داخلش شناورن.

Whitney

آها! البته که... آرگ-الایو بهترینه! آرگ-الایو حکمفرمایی میکنه! همگی به ری حمله کنید! ری، تو خیلی بامزه‌ای

Lisa

ماسه زنده آرگ-آلایو از آراگونیت تشکیل شده، یعنی از مرجان‌های آسیاب شده. اما آن ماسه‌ای که در جامعه آکواریومی درباره آن صحبت می‌شود، از کوارتز تشکیل شده و ۹۹٪ آن است. تعجب نمی‌کنم اگر در آکواریوم شروع به انتشار سیلیکات کند. بله، هر کسی باید خودش تصمیم بگیرد که با چه کسی و به چه شکل یک آکواریوم آب شور راه‌اندازی کند. شخصاً، من هیچ‌گاه برای حتی یک آکواریوم احساس شرمندگی نکرده‌ام و نخواهم کرد (چون وجدان دارم). اما افراد زیادی هستند که فقط آکواریوم‌دارها را برای پول گول می‌زنند و آنها اصلاً خجالت نمی‌کشند؛ کارشان همین است که مغز مردم را پودر کنند. به این سؤال جواب بده که چقدر باید مطالعه کرد و چقدر تمرین عملی انجام داد تا بتوان ادعا کرد که تو در مورد دریا تخصص داری و می‌توانی تضمین کنی که همه چیز از همان بار اول درست می‌شود؟

Danny

اصلاً اینجا بیوشارها چه ربطی دارن؟! اگه قراره بیوفیلتر بسازیم، لااقل یک بیوفیلتر آبیاری شده از خرده مرجان بسازیم که یه فایده‌ای داشته باشه. اونم نه توی فیلتر خارجی!

Crystal

هر آنچه آبیاری می‌شود، آب را با نیترات غنی می‌کند - این فرآیند هوازی است. در آبسنگ مرجانی، غلظت نیترات نباید از ۵ میلی‌گرم در لیتر تجاوز کند، اما صفر مطلق نیز بد است.

Emma

بحث به یک گفتگوی پر جنب و جوش تبدیل شده! من واقعاً این را دوست دارم، اگرچه برخی اصطلاحات را نمی‌فهمم، اما فکر می‌کنم با کمک اینترنت می‌توانم درک کنم.

Debra8438

اما چرا بیوفیلتراسیون بدون اکسیژن؟ راهی برای دفع لجن بیولوژیکی ندارید؟ و بعد، اینجا اطلاعات دیگری درباره نیترات در ریف شنیده شد – ۲۰؟

Troy8808

بیوفیلتراسیون اینجا متفاوته... به طور استعاری میشه گفت که محصولات متابولیسم اول باید توسط باکتری‌های هوازی تجزیه بشن و بعد توسط بیهوازی‌ها - اگر این دو سیستم متعادل باشن - آکواریوم رشد میکنه.... ۲۰ میلی‌گرم در لیتر - گی... خنده‌داره....

Holly

پیشنهاد می‌کنم پیام‌هایی که به موضوع «از اول تعریف کن!!!!» مربوط نیستند را به یک موضوع جداگانه منتقل کنیم.

Sara4035

به نظرم تمام گفته‌های بالا به‌جا و درست بودند، فقط هرکسی نقطه شروع متفاوتی دارد.

Pamela

بیوفیلتراسیون یا هست یا نیست. نمی‌تواند طور دیگری باشد. فقط شما دو فرآیند متفاوت پیشنهاد می‌دهید - بیوفیلتراسیون و دنیتریفیکاسیون. دومی به طور مستقل فقط در لایه DSB می‌تواند انجام شود. در سنگ‌های زنده انتظار آن را داشته باشید... بهتر است از دستگاه ویژه با تغذیه باکتری‌های بی‌هوازی استفاده کنید. و نیترات‌ها را با جلبک حذف کنید.

Kendra2262

چه کسی بحثی داره؟ ولی این جمله گفته شد که «بیوفیلتراسیون اینجا متفاوته». برای همین من گفتم که نمیتونه متفاوت باشه، چون دنیتریفیکاسیون یک مرحله خاصه، نه مرحله سوم. من فیتوفیلتراسیون رو مرحله سوم میدونم (و به خاطر سادگی محبوبش هست).

Lindsey3362

و راستی، کتاب استپانوف برای آکواریوم‌داری آماتوری آب‌شور بیشتر ضرر دارد تا فایده. اینطور مردم را از دریا ترساندن و حتی میشه گفت دور کردن، واقعاً کار عجیبی است.

Loretta5483

اما این دیگر تصفیه بیولوژیکی نیست. بله... فوم کننده فقط ساختارهای پروتئینی (یا مشابه آنها) را حذف می‌کند، اما به هیچ وجه نه NO2، نه NO3، نه PO4...

Rodney

پس بیایید بنوشیم به این که هیچ ترکیب نیتروژنی در آکواریوم‌ها تشکیل نشود و همه چیز در همان ابتدا از طریق فلوتاسیون به صورت ترکیبات پروتئینی از سیستم خارج شود!

Steven757

من خیلی نمی‌خواستم در این موضوع کامنتی بگذارم، اما نمی‌توانم از چنین ادعاهایی چشم‌پوشی کنم... اولاً، برای اینکه چنین حرفی بزنی، باید حداقل حق اخلاقی داشته باشی، و این حق فقط با دستاوردها و دانش شخصی به دست می‌آید... ثانیاً، همه چیز در طول زمان تکامل می‌یابد، این کتاب در زمان خودش نوشته شده و در آن زمان بسیار پیشرو بوده، در آن زمان اصلاً هیچ چیز مشخصی در مورد آکواریوم آب‌شور نوشته نشده بود. ثالثاً، من نمی‌فهمم چه چیز مضر و وحشتناکی در آن پیدا کرده‌اید... من دیمیتری استپانوف را خوب می‌شناسم و آکواریوم‌هایش را در زمان نوشتن این کتاب دیده‌ام، آکواریوم‌ها بدون حتی یک کیلوگرم سنگ زنده (Live Rock) ساخته شده بودند (آن زمان اصلاً وجود نداشتند)، تقریباً بدون بستر، کاملاً بر اساس اصولی که در کتاب توضیح داده شده (عکس‌هایی از آکواریوم‌های دیمیتری آن زمان وجود دارد) و باید بگویم که حتی امروز هم تعداد کمی آکواریومی قابل مقایسه با آنچه دیمیتری در آن زمان داشت، دارند.

David4089

بچه‌ها، بیایید بدون راه‌حل برای همه‌ی موارد زندگی پیش بریم: ازن همه‌ی مشکلات را حل نمی‌کند. علاوه بر این، قرنطینه فقط استرس بیشتری برای ماهی ایجاد می‌کند؛ ماهی را می‌گیری، جدا می‌کنی و دوباره برمی‌گردونی به آکواریوم اصلی.

Wendy2244

چرا برای مدت کوتاه؟ یه جوری سیستم روشن شد که پمپ گردش رو متوقف کرد. من خیلی راحت و بی‌محابا مخلوط اوزون رو به صورت ۲۴ ساعته و بدون هیچ "سوزاندنی" از طریق اسپری‌ها به آکواریوم‌ها می‌دادم. و این وضعیت برای مدت نسبتاً طولانی ادامه داشت. و بعد، اگر اوزون به فلوتاتور داده شود، چه مشکلی پیش می‌آید؟ اضافه آن به راحتی حذف می‌شود. به طور کلی، مارتین ساندر در کتابش این موضوع (اوزون) را خیلی خوب توضیح داده است.

Heather9815

چون کنترلر ORP خاموش می‌شود. این امکان خلاصی از flashes آمونیوم و نیتریت در هنگام عدم قدرت کافی فیلترها را فراهم می‌کند. در عین حال ORP را در محدوده ایمن نگه می‌دارد. فکر می‌کنم حتی ۶۰۰ نیز برای مرجان‌ها قابل قبول است. اما ۴۵۰ تا ۵۰۰ می‌تواند برای ماهی‌ها مقدار بحرانی محسوب شود. ازن از طریق فلاتور منحصراً برای صرفه‌جویی در فضا و همچنین تنبلی انجام می‌شود. ازن تشکیل کف را کاهش می‌دهد.

Jeffery

Killed

Christine

چرا لوله‌های آب ورودی و خروجی را در یک ستون قرار ندهیم؟ قطعاً هم دورسو و هم لوله ترانزیت برای آب ورودی جا می‌شود. مدت زیادی از پمپ‌های آتمانوفسکی در سیستم آکواریوم استفاده کردم و پمپ‌های قوی (۹۰۰۰ لیتر در ساعت) بدون هیچ مشکلی کار کردند.

Barbara

می‌توان در یکی هم بود، اما در دو تا بهتر است

Curtis9143

برای چه کسی؟

Dennis

این چیزی است که در حال حاضر موجود است، به زودی عکس‌ها را قرار می‌دهم. اضافه شده پس از ۳ دقیقه: کسی می‌داند چطور می‌توان یک تصویر معمولی آپلود کرد؟ وقتی من آپلود می‌کنم، تصویر از صفحه نمایش بزرگ‌تر است و ممکن است برای بسیاری به کندی بارگذاری شود.

Jasmine

لطفا از این لینک وارد شوید. فایل (عکس مورد نظر در کامپیوترتان) را انتخاب کنید. تیک گزینه "کاهش به ۶۴۰ پیکسل" را برندارید. سپس روی "آپلود" کلیک کنید و بعد لینک عکس را که تحت عنوان "۲. تصویر در متن" است، اینجا قرار دهید.

Ronald5720

این چیزی است که او برایم مینویسد: خطا - نام شبکه مشخص شده دیگر در دسترس نیست.

Ross

پس این لینک‌ها را امتحان کنید لینک لینک لینک لینک

Amber6362

ببخشید ولی یه چیزی رو متوجه نشدم، آکواریوم سَمپ کجا قرار میگیره؟ چراغ بالاش روشنه.

Anthony7814

سامپ پشت دیواری خواهد ایستاد که آکواریوم به آن تکیه داده است.