-
Christopher7213
این استترجمه به فارسی:
سؤالات من را در AQUALOGO پرسیده بودم، اما کسی هیچ پیشنهادی نداد. سؤالی که آزارم میدهد این است: "چگونه میتوان صخرههایی با عرض ۱۰۵ سانتیمتر، ارتفاع ۷۰ سانتیمتر و عمق ۴۰ سانتیمتر در آکواریوم ساخت (همچنین میخواهم ستون تخلیه را نیز پنهان کنم)؟" لگو مسلما یک گزینه است، اما میخواهم برآمدگیهایی برای کورالها نیز باقی بماند. تقریبا ستون تخلیه در مرکز خواهد بود و همین ستون، صخره اصلی زیرآبی با همه ساکنان خواهد بود. در ذهن میبینم، اما چگونه این را به واقعیت تبدیل کنم، سؤال دیگری است. احتمالا باید از لولهها به عنوان پایه استفاده کرده و سنگهای زنده را به آنها متصل کنم. همچنین این سؤال هم ذهنگیر است: من طرفدار سنگهای مرده نیستم (به نظر من افزودن سنگهای زنده بهتر و مفیدتر و زیباتر است)، اما اگر بخواهم از سنگهای مرده ۱۰-۱۲ سانتیمتری استفاده کنم، سؤال ۱: ابتدا سنگها و سپس ماسه، یا برعکس؟ سؤال ۲: سنگهایی که روی ماسه قرار میگیرند، ممکن است به سرعت در آن فرو روند و استحکام سازه را مختل کنند. اگر هم آنها را روی پایههای لولهای قرار دهم، آیا "مناطق مرده" در این لولهها ایجاد نخواهد شد؟ میتوان یک "سکو" ۱۰-۱۲ سانتیمتری برای سنگها ساخت و فضای آزاد را با ماسه پر کرد، اما در این صورت حجم سکو تقریبا برابر (یا بیشتر) حجم سنگهای مرده خواهد بود. آیا در این صورت هنوز استفاده از سنگهای مرده در محیط آکواریوم۱۰۵*۴۰*۷۰ سانتیمتری معنایی دارد؟ شاید بتوان این مسئله را در فیلتر حل کرد، اما با