• راه‌اندازی در ۲۰۰ لیتر.

• Stuart

سلام به عزیزان! من به مرحله راه اندازی ریف خود نزدیک شده ام. تمام برق و الکترونیک جمع آوری شده است. در حال حاضر سامپ در حال راه اندازی است. فقط باید همه اتصالات، شلنگ ها و لوله ها را وصل کنم. مدتی است که در حال مطالعه فروم ها هستم، هم فروم ما و هم دیگر فروم ها. درباره راه اندازی، نظرات یکسان نیست و هر سال، منطق راه اندازی تغییر می کند. به همین دلیل، سوالاتی دارم که می خواهم زودتر مشخص کنم و خود را آماده کنم. حالا آنچه را که برنامه ریزی کرده ام توصیف می کنم: 1. نصب دکوراسیون های خیس شده. 2. ریختن شن برای DSB در آکواریم و سامپ (تقریباً 12-14 سانتی متر). 3. پر کردن آب اسمز معکوس و شروع به حل کردن نمک تا غلظت مورد نیاز. 4. چند روز صبر کنید و آزمایش ها را انجام دهید. در این مدت از نور استفاده نکنید. 5. اگر نتایج آزمایش ها صحیح باشد، چند کیلوگرم سنگ زنده (5-10) را اضافه کنید. 6. پس از غوطه وری سنگ زنده، تنها از دو لامپ T5 استفاده کنید. یک لامپ آکتینیک و دیگری سفید عادی. کاشت جلبک در سامپ (احتمالاً کاولرپ و هیتومورفا). 7. کنترل دائمی آب و نگهداری سنگ زنده. 8. پس از رسیدن به مقدار مورد نیاز سنگ زنده، منتظر نرمال شدن پارامترهای آب باشید. کاشت آکتینی (هنوز نمی دانم چه نوعی را بکارم). پس از آن یک یا دو ماهی کلاون و چند میگو. 9. روشن کردن لامپ متال هالید (150 وات 14k). 10. و سپس کنترل مداوم و افزایش بار به آرامی. این تقریباً زنجیره منطقی است. اگر نظراتی دارید، لطفاً مرا تصحیح کرده و اشتباهات را توضیح دهید. پیشاپیش سپاسگزارم.