• آیا می‌توان سیستم «اسمز معکوس» را با......... جایگزین کرد؟

• Mary

2

Robert800

می‌توانید از فروشنده گواهی کیفیت و نتایج آزمایشگاهی را درخواست کنید، اما بهتر است خودتان آن را با آزمایش‌های استاندارد آکواریوم اندازه‌گیری کنید. اگر بر اساس نتایج، این آب برای اهداف شما مناسب باشد، می‌توانید از آن

Lisa

من هنوز شنیدهام که این آب واقعاً مرده است! و برای آکواریوم مناسب نیست، زیرا هیچ باکتری مفیدی در آن وجود ندارد! اما فقط این را می گویند.............. من نمی دانم. شما در این مورد چه می توانید بگویید؟ و اگر می توانم یک سؤال دیگر هم بپرسم: چگونه سنگ های زنده را قرار دهیم تا بعدا از هم نپاشند، آیا ممکن است آنها را به نحوی محکم کن

Alec9378

این استترجمه به زبان فارسی: چون او در کارخانه از طریق سیستم اسمزی عبور داده شده بود که مرده است. روی بطری آب "میرگراد قدیمی" نوشته شده که آب از طریق اسمز معکوس عبور کرده است. پس از اینکه آب از غشا عبور کند، چیزی به جز مولکول های آب باقی نمی ماند. اگر مولکول های پیچیده تر عبور نکنند، چگونه باکتری های بسیار بزرگتر از آن ها می توانند از آن عبور کنند؟ در واقع بعد از این فرآیند، شما یک تقطیر خ

Leonard

به هر حال باکتری ها امری قابل کسب و

Tracy

شرایط آب شیرین برای آب دریا مناسب نیست. آب مرده به این دلیل نیست که در آن باکتری وجود ندارد، بلکه به این دلیل است که مولکول H2O در آن را تشکیل نمی‌دهد و دارای ساختار پیچیده‌ای از چند مولکول چسبیده به هم است. این ساختار مثلاً در هنگام جوشاندن یا تصفیه اسمزی دچار اختلال می‌شود. اما پس از مدتی نشستن و انجام سایر عملیات، همه چیز به حالت اولیه باز

Emily

متشکرم از همه شما که به پیام من پاسخ دادید! همه چیز را فهمیدم.............مت

Sarah5423

من از چنین آبی در آکواریوم خود استفاده می‌کنم (چون گزینه‌ی دیگری نداریم). از آزمایش‌ها استفاده نکرده‌ام، چون در دسترس نبودند. همه چیز خوب است، اما تعادل به آرامی برقرار می‌شود و بر اساس احساسات ذهنی من، نیاز به تعویض آب زیاد نیست (حتی کمتر از هفته‌ای یک بار). عمدتاً سعی می‌کنم فقط آب تبخیر شده را جایگزین کنم. دلیل این امر این است که آب مرده است (هرچند احساس می‌کنم نه مرده، بلک

Mark7376

مشکل اصلی نه درترکیب شیمیایی و نه در باکتری ها است. آب انبوهی از مواد را در خود حل می کند و اگر معادن و نمک ها را می توان به طور مصنوعی و بلافاصله افزود، اما با گازها همه چیز به طور قابل توجهی کندتر اتفاق می افتد، بنابراین آب مرده است، اما بی امید نیست. کیفیت آب بطری تقریباً در همه تولید کنندگان یکسان است و به دلیل تصفیه، دلیلی برای گرفتن آب از چاه های عمیق وجود ندارد، زیرا همه چیز حذف می شود. در آب های معدنی، وضعیت متفاوت است - هرچه عمق بیشتر باشد، کانی سازی بیشتر است وترکیب جالب تر است. اما چنین آبی را نمی توان در آکواریوم است

Raven7170

شما در کجای نیکولایف زندگی می کنید؟ من هم اهل آنجا هستم و هر سال یک بار به آنجا سفر می کنم. دوست دارم مزرعه آکواریوم

Sarah7284

این نسخه بسیار عجیب و غریب است. این هم چندان ب

Michelle1662

محبوب کیفیت آب بطری‌ها تقریباً در بین همه تولیدکنندگان یکسان است و دقیقاً به دلیل فرآیند تصفیه، خرید آب از چاه‌های عمیق توجیهی ندارد، چون همه چیز حذف می‌شود. پس از تصفیه آب با سیستم اسمز معکوس، به آن املاح معدنی اضافه می‌شود تا کیفیت طعم آب بهبود یابد. آشنایان من آکواریوم خود را با این آب پر می‌کنند. ماهی‌ها و گیاهان حالشان عالی است و پارامترهای آب آکواریوم نیز کاملاً طبیعی است. حتی در آکواریوم‌های آب شور نیز بدون هیچ مشکلی از این آب استفاده می‌شود. آکواریوم آب شور من ۵ سال است که پابرجاست و ریف آن حیرت‌انگیز است. همین.

Johnny

9_9

Lindsey3362

حتماً...........