• آکواریوم دریایی ۱۸۰ لیتر قسمت ۳

• Jennifer7159

در کل حدود ۳ ماه از زمانی که دریا را راه انداختم گذشته است... به تدریج اقلام مختلفی را اضافه و کم کردم و به چنین نتایجی رسیدم... از ساکنان، همه چیز مانند گذشته باقی مانده است... چند دلقک ماهی، دسیلاس، جوجه‌تیغی دیادما، یک جفت میگوهای بوکسور + یک میگوی تمیزکننده و یک میگوی آتشین (لیزا دبیلیوس) + آکنتیای کوچک + ماهی کوچک زبراسومو اسکپا + مستاجران، ۲ تا از فوق‌العاده‌ها که با سنگ‌ها آمدند و یک اسب دریایی که نمی‌دانم از کجا آمده است. فعلاً ۲۰ کیلو سنگ را جایگزین کرده‌ام + یک کانتینر با توپ‌های بزرگ + یک کانتینر زغال + اسفنج‌های پارامترها... نیتریت حدود ۱۰ و حتی کمتر است، بسته به این که چقدر آب تغییر می‌دهم، pH ۸.۱ است، آمونیاک تقریباً در صفر است و بیشتر نوسان دارد، کلسیم را اندازه‌گیری نمی‌کنم، مرجان‌ها کم هستند به عنوان مثال دیسکوسما در یک ماه دو برابر شده است. در کل عکس‌ها را ببینید... عکس آکواریوم ۳ ماه پیش و امروز.

Jerry

لطفا! شما یک جنگجو هستید! زیبا! امیدوارم این همم این همه چیزی نباشد که توانستید آن را عکاسی کنید؟ منتظر انتشارهای بیشتر

Crystal4879

شکر!!! عکس های زیادی وجود دارد ، اینجا کمی بیشتر خوشحالم که دیسکوسوما پسرک ناشناختهای را دوست داشتید ، من فقط یک بار او را در خانه خود دیده ام ، سپس او برای خود یک سوراخ کند و محو شد ، با سنگ های زنده مواجه شد ، هر هفته یک بار او را می بینم ، آکتینیای پای قرمز ، در آن کارکنان کلارک شب پرنده ای بسیار زیبا به نام لیزا دبلیوس وجود دارد که فقط برای خوراک بیرون می آید ، میگو تمیز کننده ، بسیار دست آموز ، دست خود را در آکواریوم فرو می برید وماهی ها به سرعت به سم

Mitchell3177

لطف کرد! خیلی ل

Michelle1505

شگفت انگیز! از کجا شروع کردی؟ - یا مستقیماً به دریا پرداختی؟ اگر می خواهم چنین زیبایی را برای خودم بسازم، به چه چیزی توجه کنم؟ و مهم ترین "چالش ها"، پیچیدگیها و تفاوت ها در مقایسه با یک آکواریوم مع

Jeffrey6189

Killed

Vincent

متأسفانه، این زیبایی در گالری

David

لماذا التعاطف؟ يجب أن نفرح بالشخص. ماذا لديك في مع

Daniel4967

ح

Stephen

مشکلی وجود ندارد. من نمی توانم آن را باز کنم. ها