• بسپید

• Paul

تجربیات خود را در مورد نگهداری آکتینیوم‌ها، خارپشت‌ها، کرم‌ها، مرجان‌های سخت و غیره به اشتراک بگذارید. از کجا بهتر است برای یک آکواریوم جدید شروع کنیم، چگونه نورپردازی کنیم، چگونه تغذیه کنیم، چه بیماری‌هایی وجود دارد، ویژگی‌های آب چیست و چه بیولوژی‌هایی لازم است. پیشاپیش از همه سپاسگزارم.

Eric5208

دوست عزیز، به نظر می‌رسد شما می‌خواهید در مورد آکواریوم دریایی اطلاعات بیشتری به دست آورید. با لذت به توضیحات شما گوش می‌دهم - در مورد برنامه‌ریزی، آکواریوم، فیلتراسیون، نور و حتی بودجه آن. هر چیزی که شما بخواهید به اشتراک بگذارید، من مشتاقانه گوش می

Gary6376

به نام خدا باشه! برنامهها: اسکان 300 سنگ زنده + صدف + زمین (پودر مرجان)، سیستم فیلتراسیون RIF500، نور Sylvania CF-LE 55w/630 2 عدد (مشکلی مثل نخی سبز رنگ روی سنگ ها وجود دارد، در مورد این قبلا در انجمن سوال کرده ام)، هیدروشیمی pH 8، آمونیاک 0، نیتریت 0، نیترات 12.5، کلسیم 340 میلی گرم بر لیتر (کمی کم است؟) KH10dH، دو ستنوپوس در حال فرار هستند (اخیرا یک کرم پر2 سانتی متری را خورده اند، من آن ها را تغذیه نمی کنم، به آنچه روی سنگ ها هست اکتفا می کنند)، می خواهم یک فیمانتوس یا هتروآکتیس (کدام یک کم نیاز تر و باثبات تر است) بگیرم، 2 بیسپیرا، به غیر از بیسپیرا ها می خواهم دو اوسلاریوس، چند داسیلوس و چند آبودفدوف رها کنم، زبرا سوما را بعداً. و برای آینده چه چیزهایی را می توان کاشت: جلبک ها، مرجان های سخت (کدام ها)...؟ چه چیزی باید اضافه یا تغییر کنم، چگونه از نخی رهایی پیدا کنم، و برخی از سنگ های زنده کمی کدر شده اند و به نظر من "رشد نمی کنند". فکر می کنم این سوالات فقط مختص من نیست، می خواهم حداقل مجموعه ای از دانش داشته باشم (با محدودیت منابع) تا شروع کنم و جانداران را از بین نبرم.

Jose

به راحتی Reef 500 نمی‌تواند به عنوان یک فیلتر غیر صخره‌ای عمل کند. Pennick 300 لیتری البته می‌تواند کار کند، اما بیش از این نیست. نگهداری کورال‌های سخت توصیه نمی‌شود. آنمون‌ها همیشه ساکن نیستند و به زودی یا دیر جابجا می‌شوند. نیاز به یک نور فلورسنت با دمای رنگ 10000 کلوین به همراه نور اکتینیک مانند Coralstar، Marine Glo و غیره است. کلسیم را چگونه اندازه گیری می‌کنید؟ با سولفات؟ اگر اینطور است، GBL را تهیه کرده و دوباره اندازه گیری کنید. چه نوع نمکی؟ درمورد پرورش چند دازیلوس و آبودفدوف فکر می‌کنم امکان پذیر نباشد... اگر امکان اطمینان از اینکه آنها با هم زندگی می‌کردند (به معنای واقعی زندگی کردن، نه نگهداری) وجود ندارد، بهتر است فقط یکی را بردارید، اما حتی در این صورت هم تضمینی وجود ندارد که یک آبودفدوف بر دازیلوس یا اوسلاریس غلبه نکند. آنمون‌ها به نور زیاد نیاز دارند، اگر از نور فلورسنت استفاده می‌کنید، حداقل چهار لامپ 40 وات مور

Troy8808

این متن را به فارسیترجمه می کنم: از کدام آنمون ها بهتر است شروع کنید، اگر می توانید در مورد لامپ ها (توان) مشخص تر باشید، کلسیم را جی بی ال سنجیده است (آیا این مقدار زیاد نیست؟ ممکن است نیاز به افزودن داشته باشد)، نمک ریف کریستال (هر هفته 2% تعویض آب)، و کدام ماهی دوست داشتنی

Cindy

برای نگهداری سنگ‌های زنده، آنچه که باید اضافه کرد، نیترات‌ها و فسفات‌های در محدوده م

Christine

کلسیم کم است، اما هنوز مصرف‌کنندگانی ندارید، سوال این است که چرا اینقدر پایین است، ریف کریستالز یکی از بهترین نمک‌ها است، شاید خطای تست باشد؟؟؟ نیترات‌ها و فسفات‌ها همیشه در مقدار کافی برای رشد جلبک‌ها هستند. در هر صورت مقدار کمی فسفر برای متابولیسم پولپ‌ها ضروری است. بر اساس مقدار نیترات، با تست تترا اندازه‌گیری شده، آستانه حساسیت پایینی ۱۲.۵ میلی‌گرم بر لیتر دارد. ۲%؟ این با بارگذاری کم است، اما با ۲ عدد میگو طبیعی است. ۵۵ وات این کمپکت است؟؟؟ اینجا در مورد نور نمی‌توانم کمک کنم، بر اساس قدرت، و امکان قرارگیری، اما هرچه بیشتر بهتر است. لامپ‌های آبی بازدهی نوری بسیار پایینی دارند. ضروری است که با روشن‌ترها تکمیل کنید. بهتر است نصف یکی آبی، دیگری ۱۰۰۰۰-۱۵۰۰۰ کلوین.

Larry

9_9

Brent5588

کی آکواریوم راه اندازی شده است؟ اگر اخیراً، جلبک های رشته ای سبز طبیعی هستند و به زودی از بین خواهند رفت. جای آن ها را جلبک های قرمز مخاطی خواهند گرفت که با گذشت زمان آن ها نیز ناپدید می شوند. اما زمانی که جلبک های کارولینا ظاهر شوند (نه زودتر از ۶ ماه)، می توانید مرجان های سخت را امتحان کنید، اما برای رسیدن به این نقطه، باید سیستم نگهداری خود را بازبینی کنید.

Wendy8540

آکواریوم حدود شش ماهه است، گیاهان روی همه سنگ‌ها نیستند بلکه روی بعضی از آن‌ها هستند (من از بین می‌برم ولی دوباره رشد می‌کنند)، شاید هیچ کس نیست که آن را بخورد. منظور از بازنگری در سیستم نگهداری چیست؟

Jacqueline5976

برای زندگی طبیعی مرجان‌ها باید: کلسیم‌رآکتور، لامپ‌های متال هالید، سیستم خنک‌کننده، جریان آب اضافه کنید و سعی کنید نیترات و فسفات را حذف کنید (چندین روش وجود دارد) + افزودن عناصر کمیاب.

Christine

نیترات ۱۲.۵ میلی‌گرم در لیتر، فسفات ۰ (فعلاً خوبه)، دارم کورال سان و کامبی سان اضافه می‌کنم، پی‌اچ رو روی ۸.۰ نگه می‌دارم. اگر برای شروع می‌خوام یک شقایق دریایی بگیرم، واقعاً چقدر به راکتور و متال هالید نیاز دارم؟ اگر ممکنه در مورد روش‌های حذف نیترات و فسفات هم توضیح بدید.

Stephen

نیترات‌ها و فسفات‌ها یکی از بزرگترین مشکلات ریف هستند. روش‌های زیادی برای مقابله با آنها وجود دارد؛ به طور خلاصه: DSB، دینیتریفایر بیولوژیکی یا شیمیایی، فیلترهای جلبکی + مانگروها و البته سنگ‌های زنده و آنتی‌فس.

Amy9618

بدون مشکل آنوم

Brooke

دی اس بی (DSB) و آنتی فوس چیست و نقش جنگل های حرا

Karen1649

اگر به طور ساده بگویم، DSB یک لایه خاک نرم (شن مرجانی) بهضخامت تقریباً 12 سانتی متر است که در آن موجودات زنده مختلف از جمله باکتری های بی هوازی که نیترات ها را تجزیه می کنند، زندگی می کنند (چیز خوبی است، می توان با آن به صفر نیترات رسید). اگر تصمیم گرفتید که آن را داشته باشید، می توانم جزئیات بیشتری همری همراه با طرح ها ارائه دهم. آنتی فوس،مادهای است که با عبور دادن آب از آن، از فسفاتها رهایی می یابید. مانگروها نیز نیترات ها و فسفات ها را برای رشد خود حذ

Heather2018

این اخیراً، در حال بررسی یکی از کاتالوگ ها، ها، (نام نیز شبیه به آنتیفوس) دیدم که دقیقاً شبیه به زئولیت ما است. (دانه های آبی، نارنجی، زرد-سبز). این همان است؟ به نظر من، مانگروها بهتر هستند - هم زیبا هستند و ه

Laura7633

این به طور کلی زئولیت است، اگرچه پزشک آکوامدیک در وب سایت خود می نویسد که این تنها زئولیت نیست، بلکه زئولیت به شکلی شیمیایی اصلاح شده است که فسفات ها را متصل می کند. ممکن است این درست باشد، اما ممکن است تنها یک ابهام بازاریابی باشد. در مورد منابر، بر اساس بازخوردهای کسانی که آنها را نگه داشته اند، همه چیز به سادگی نیست - به هر حال، کالرپا را نمی توان جایگزین کرد!!! راجع به فراکسیون DSB بستر برای آن باید ریز باشد - حداکثر 0.

Leslie

اگر ممکن است، خوشحال خواهم بود که اطلاعات بیشتری در مورد DSB داشته باشم (اگر ممکن است طرح ها را به ایمیل ارسال کنید)، آیا دنیتریفیکاتور می تواند جایگزین آن باشد (به نظر می رسد 12 سانتی متر کمی ترسناک است، تا زمانی که مستقر شود - افراد در انجمن به طور متوسط 1 سانتی مترریختند تا سیفون کردن آسان تر باشد)، کجا می توان اطلاعات بیشتری در مورد آنتی فوس پیدا کرد و در کی یف کجا می توان منگرو

Steven

اگر حجم زیاد نباشد و ماهی زیاد نباشد، دنیتراتور کافی خواهد بود (توصیه: اگر از "دنی بولز" استفاده کنید، خوب کار می کند و جریان از طریق آن را بر اساس پتانسیل رس تنظیم کنید). همه چیز در مورد آنتی فوس را می توانید در "آکوا مدیک" پیدا کنید. منگروها را در مسکو خریدم. لایه رسوبات و جریان در آکواریوم باید به گونه ای تنظیم شود که هرگز نیاز به سیفون ک

Paul

این روش شامل ایجاد لایه ای از ماسه ریز،ترجیحاً ماسه مرجانی، با حداقل داقل ضخامت 10 سانتی متر است. به جای ماسه مرجانی، می توان از ماسه کوارتزی ریز و خالص استفاده کرد. سپس چند سنگ زنده روی آن قرار داده می شود. این فرآیند از چند هفته تا یک-دو ماه طول می کشد تا دستگاه به توان طراحی خود برسد. در مورد دنیتریفیکاتور، باید آن را مرتب کنترل کرد و هزینه های آن شامل خود دنیتریفیکاتور، دنی بالها، دستگاه کنترل پتانسیل احیا، الکترود و پمپ پریستالتیک می شود. به جای این هزینه ها، بهتر است پول را صرف خرید سنگ های زنده کرد. همچنین ساخت DSB در سامپ، اگر به اندازه کافی بزرگ باشد، می تواند م

Jenny

آیا منگرهای شما خوب هستند؟ به نظر می‌رسد که آنها به مکمل منیزیم نیاز دارند. لطفاً تجربه خود را با ما در میان

Melissa1838

و به طور کلی، یک پانل معمولی را بکنید (همان داون درافت آسان در خانه است)، کاولرپا (سبز) را بکارید، سنگ زنده و زغال برای دریا بگذارید و شما دیگر دردسر نخوا

Tina

در سیستم من به طور مداوم عناصر کم مقدار (تحت کنترل کامپیوتر) از جمله منیزیم افزوده می شوند. با منیزیم مشکلی نیست. و در تولید DSB، زیر لایه خرده سنگ، شبکه بزرگ پلاستیکی را ق را قرار دادن و آن را با گاز آسیاب پوشاندن مفید خ

Ryan1989

زیرا شبکه و گاز تحت DSB ه

Darrell5975

به, لطفا نقشه ها را به ایمیل ارسال کنید، و همچنین مواظب کدام میکرو المان ها باش

Karen2578

چرا دقیقا

Antonio

این موارد به موارد زیر بستگی دارد: سرعت رسیدن به توان طراحی DSB به چه چیزی بستگی دارد؟ سنگ‌های زنده را چگونه می‌توان نگه داشت (یا آیا آنها خودکفا هستند)؟ اندازه‌های سامپ را چگونه محاسبه کنیم - حداکثر و حداقل محدودیت

Leslie

آب زیرزمینی به صورت نفوذی مخلوط می‌شود، که از خفگی خاک در نزدیکی کف جلوگیری می‌کند و سطح تماس آب با باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی را افزایش

Daniel9952

به زبان فارسی: DSB باید بالغ شود (توسط موجودات دریایی آلوده شود)، سرعت آن به تعداد و کیفیت کربن زنده یا ماسه زنده بستگی دارد. با حفظ بهتر فعالیت حیاتی آکواریوم، شما همچنینژ.ک را نگه می دارید. هرچه آب بیشتری

Dana6523

زیرکشت باید یک سوم حجم اصلی آکواریوم باشد، یا هر چه بیشتر ب

James8887

در بستگی به وظایف محوله است. اگر فقط یک فیلتر زیستی با جداکننده کف است، مهم این است که تجهیزات به راحتی قرار گیرند، و آب از محفظه سرریز، در صورت توقف. اگر رفوژیوم (فیلتر جلبکی) یا مخزن جداگانه برای DSB وجود دارد، این بستگی به سلیقه و رنگ