• ایجاد دریا در ظرف ۳۷۵ لیتری.

• Jesse3979

روز بخیر عزیزان آکواریوم داران. من مدتها با انتخاب ماهی ها برای آکواریوم آب شیرین (تانگانیکا یا مالاوی) دست و پنجه نرم کردم تا اینکه متوجه شدم تنها دریا است که روح مرا آرام می کند. بنابراین سوالاتی پیش آمده است. سوالات یک مبتدی هستند، پس لطفا مسخره نکنید و به من توهین نکنید. موارد موجود: آکواریوم آب شیرین 375 لیتری راکد. فیلتر خارجی آتمن باظرفیت 1000 لیتر درساعت. تزئین شده با سنگ های (ماسه سنگ). می خواهم یک دریا ایجاد کنم، برای شروع حداکثر ساده و مقاوم در برابر خطاها (تا جایی که این در مورد دریا قابل اعمال است). از آنجایی که از اطلاعات موجود در انجمن متوجه شده ام، ریف بسیار پیچیده است. با تشکر از نظرات شما در مورد آکواریوم من. چه تجهیزاتی باید خریداری کنم؟ کدام ماهی ها در برابر خطاها مقاوم ترند؟ماهی ها چه می خورند؟ از کجا باید شروع کنم؟ چه نوع بستری بهتر است استفاده کنم؟ آیا سنگ های آکواریوم آب شیرین من مناسب هستند؟ چه تعداد سنگ زنده برای این حجم آکواریوم نیاز است؟ چه چیزهای دیگری به جز ماهی ها می توان در آکواریوم کاشت؟ چه کتاب هایی را پیشنهاد می کنید و کجا می توان آنها را خرید/دانلود کرد؟ چه نوع و چه مقدار نور؟ در کل سوالات بسیاری دارم. اگر کسی آدرس آی دی یا شماره تلفن خود را در اختیارم قرار دهد تا بتوانم در زمان واقعی با او صحبت کنم و سوالات احمقانه ام را صبورانه بشنود، بسیار سپاسگزار

Joseph6461

تلاش می‌کنم به صورت کلی پاسخ دهم:۱. پمپ‌های مخلوط‌کننده (می‌توان از فیلترهای داخلی استفاده کرد، اما این مسئله سلیقه‌ای است). به نظر منظرفیت کلی ۴۰۰۰ لیتر در ساعت (شامل فیلتر شما) کافی خواهد بود. + جداکننده‌ی کف + ارئومتر ۲. ماهی‌های کلون، کرومیس، ماهی‌های دخترانه، سگ‌ماهی‌ها و غیره. ماهی‌های مقاوم فراوان هستند، بهتر است مستقیماً با فروشگاه آکواریوم مشورت کنید.۳. تقریباً همان چیزهایی که در آب شیرین. ۴. نمک و ارئومتر را بخرید و آکواریوم را راه‌اندازی کنید. تا فیلتر آماده شود، می‌توانید بقیه‌ی تجهیزات را تهیه کنید. ۵. هر کدام که بیشتر پسندیده می‌شود، قاعده‌ی محکمی در این مورد وجود ندارد. به نظر می‌رسد که استفاده از شن مرجانی بهترین گزینه است، اما نمی‌دانم این واقعاً درست است یا خیر. ۶. به طور کامل. ۷. فکر می‌کنم حدود ۲۰ کیلوگرم. ۸. مو موارد متعددی: میگو، نرم‌تنان، مرجان‌ها، جلبک‌ها، آنمون‌ها، خارپشت‌ها، اسفنج‌ها و غیره. ۹. در مورد ادبیات دریایی وضعیت خوبی نیست. بهتر است از آرشیو انجمن‌ها استفاده کنید. به نظر من بهترین انجمن دریایی reefcentral.com است. ۱۰. اگر آکواریوم مرجانی باشد، بهترین گزینه لامپ‌های متال‌هالید است. در اصل می‌توان از لامپ‌های فلورسنت هم استفاده کرد، اما اگر قصد نگهداری از مرجان‌ها یا آنمون‌ها را داشته باشید ممکن است با مشکل مواجه شوید. اما اگر آکواریوم فقط برای ماهی‌ها باشد، لامپ‌های فلورسنت معمولی کفای

Bridget

آب شیرین‌شده را برای آماده‌سازی آب و پر کردن آب تبخیر شده در نظر بگیرید. همچنین حتماً کالرپا را بخرید، در غیر این صورت نخ‌های جلبکی زندگی آرام شما را به هم خواهند

Erin

تشکر بابت پاسخ‌ها. آیا آبزی‌ستان باید با سنگ‌های زنده یا بدون آن‌ها رشد کند؟ نور چقدر در رشد آبزی‌ستان مهم است؟ آب آب‌زدایی شده چه معنایی دارد؟ کالرپا چیست؟ آیا می‌توان از آب لوله‌کشی برای افزودن و آماده‌سازی است

Cynthia

بدون سنگها، سنگ ها پس از سقوط نیتریتها گذاشته می شوند. نور مهم نیست ، کولرپا نوعی جلبک است ، از آب لوله کشی نمی توان استفاده کرد ، آب تقطیر شده یا از فیلتر اسمز معکوس (آب نمک زدایی شده) م

Thomas

به طور کلی، اگر مقدار کافی سنگ - حداقل 10 درصد از حجم آکواریوم - داشته باشید، می توانید بدون فیلترهای زیستی خارجی کار کنید، زیرا زندگی در سنگ ها فیلتر زیستی ایده آلی هستند. در مورد راه اندازی آکواریوم، آن را با سنگ های زنده انجام می دهید، زیرا با داشتن مقدار کافی آنها، افزایش نیتریت بسیار کوتاه مدت است. و البته برای سنگ زنده، نور مناسبی نیاز است تا مسافران نور دوست آن پژم

Tracey

خلاصه، این یه طرح تقریبی برای آکواریوم بدون دردسر هست: - سنگ‌های زنده حداقل ۱۰٪ حجم آکواریوم - نور قوی، ترجیحاً متال هالید یا لامپ‌های فلورسنت T5 - فوم کانکتور (پنیک) خوب - رفیوجیم پی‌اس: بهتره که پنیک رو خودتون بسازید. درسته که الان پیدا کردن لوله ونتوری تو ایران تقریباً غیرممکنه، ولی تو مسکو اینجکتورهای بکت رو به راحتی می‌فروشن. پنیک‌های مبتنی بر اینجکتورها امروزه از همه مؤثرترن. طرح‌هاش تو اینترنت هست. قیمت خود اینجکتور حدود ۲۰-۳۰ دلاره، به علاوه یه پمپ با دبی ۴۰۰۰-۴۵۰۰ لیتر بر ساعت، لوله اکریلیک و قطعات پلاستیکی کوچک لوله‌کشی. خیلی چیز کارآمدیه.

Jeanne

دوز لومینسنت‌ها حداقل ۱ وات بر لیتر و ترجیحاً ۱.۵ تا ۲ وات بر لیتر است.