• آکواریوم نانو دریایی ۲۰ لیتر

• Katie4842

دارم یک دریاچه ۱۸۰ لیتری راه‌اندازی کنم، اما برای شروع تصمیم گرفتم در یک آکواریوم ۲۰ لیتری امتحان کنم... اگر اشتباهی پیش بیاید، هزینه‌اش کمتر خواهد بود. یک ماه پیش یک جفت کلاون، یک میگو باکسینگ، ۲ کیلو سنگ زنده، یک مرجان + فیلتر بیولوژیکی داخلی + پمپ ۲۵۰ لیتر در ساعت + نمک AquaMedic + ReefEvolution CombiSan خریدم و همه چیز یک ماه است که کار می‌کند. آمونیاک ۰، نیترات ۰، آب تمیز است، شوری نرمال است و ماهی‌ها همیشه گرسنه هستند. مدام به آنها غذا می‌دهم و میگو هم مدام چیزی می‌جود، بنابراین فکر می‌کنم می‌توان دریا را حتی در اندازه‌های کوچک هم راه‌اندازی کرد، مهم این است که فیلتر قوی باشد.

David4089

میشه این رو بیشتر توضیح بدید؟ عکس بگیرید؟ مثلاً توی بخش سوالات متداول (FAQ) بذارید؟ اگر راز نیست، در مورد قیمت‌ها هم بگید. چطوری خدمات رو ارائه می‌دید و غیره.

Julie

اگر ممکن است با جزئیات بیشتر: تعویض آب، کلسیم، فسفات‌ها، pH، و همانطور که فهمیدم پروتین اسکیمر ندارید؟ اگر محرمانه نیست، ماهی، سنگ و بی‌مهرگان را از کجا تهیه کردید، چه تغییراتی پس از یک ماه روی سنگ‌های زنده رخ داده است.... از قبل سپاسگزارم.

Andrea6761

چگالی 1.022 دما 26 اچ پی 8.2 کلسیم و فسفر را باید در هفته اندازه گیری کرد کمی آب را تعویض می کنم 1لیتر تا 1.5 لیتر + افزودنی کندیشنر پنیک وجود ندارد، غشاء بر روی سطح گاهی پیدا می شود اما آن را فوراً جمع می کنم جلبک هایریز بهارتفاع 2-3 میلی متر بر روی سنگ ها رشد کرده اند که زیبا است، هرچند فکر می کنم نور کافی نیست کوراله ها تنها در صبح باز می شوند (باز هم به دلیل نور) زیر سازی وجود ندارد، آن را از تیموشنکو گرفتم، یک هفته پیش یک ماهی کلاون و یک ماهی سرژانت مژور هم خریداری کردم قیمت ها عالی است...در مقایسه با رقبا تفاوت وجود دارد (به خصوص تخفیف ها) فردا آکواریوم 180 لیتری آماده خواهد شد و آن ها را به آنجا منتقل می کنم...این برای آنها جشن خواهد بود چند عکس از کوراله ها و سنگ ها که یک هفته پیش خریداری شده اند، در ا

Stuart

شگفت انگیز! ممنون از عکس ها و توضیحات. آیا میگو نسبت به مرجان ها و جلبک ها خنثی است؟ یا من چیزی را اشتباه به یاد آورده ام؟ (فقط نسخه اسکن شده انجمن را خو

Christopher1774

بی طرف کاملاً است، اما واقعیت تنها روی صخره های سنگی می نشیند و برای بیرون آوردن غذای اضافی به مرجان

Wesley

متشکرم از اطلاعات، آیا چیزی برای حفظ pH می دهید، و آب پس از فیلتر، اسمز یا از شی

Robert

این متن به زبان فارسی چنین است: تیموشنکو را از آ را از آ گرفتم، یک هفته پیش یک دلقک و ماهی دیگر هم خریدم. درجه سرجوخه قیمت های عالی هستند... اگر با رقبا مقایسه کنید، تفاوت وجود دارد (بهویژه تخفیف ها) او کیست و کجا ق

Noah1632

در تهران، این شرکت یک تأمین کننده معروف تجهیزات آبی است و عضو هیئت مدیره VAA است. اطلاعات آن در لیست قیمت

Megan

به حساب a، تلفن دفتر (044) 569-25-52، متأسفانه آدرس را به خاطر ندارم. چند بار آمده ام، از کریمه به طور ویژه آمده ام، پشیمان نشده ام. چیزهای زیادی برای دیدن و انتخاب وجود دارد، بهویژه پس از محموله تازه. و همه چیز در مورد تجهیزات در ن