• آکواریوم‌های خانگی من - سایت

• Brandy

نظر شما برای من بسیار مهم است و از راهنمایی‌های شما در زمینه طراحی سپاسگزار خواهم بود.

Erin

زیبا هستند، نمی توان انکار کرد... اما سایت بسیار کند است... و توضیحات نیز افزوده شود :

Jesse3979

بده هفته ای، در

Gabriel

بله... همه چیز عالی به نظر می‌رسد! در برخی عکس‌ها گاهی حتی به نظر می‌رسد که این از سری غیرواقعی است، به طوری که همه چیز به خوبی ضبط و طراحی شده است!!! اما در مورد دوربین‌ها هنوز چیزی متوجه نشده‌ام - گاهی به طور معمول حرکت می‌کند، گاهی با پرش. راستی - این چگونه است - آنلاین؟ درساعت

Katie3017

این متن به فارسی چنین است: همه چیز آنلاین است. روشنایی ازساعت 12 تا 24. همه چیز به خوبی پیش نمی رود. فکر می کنم فردا بهتر خواهد بود و عکس های بیشتری

Angela

پاسخی برای آن وجود ندارد. فقط احساسات است. وااا

Teresa

زیادتر عکس ها. نظر شما

Alyssa6727

هر عکس - واو! اگر به کمی محو بودن برخی از عکس ها توجه نکنید. با بی صبری منتظر توضیحات بیشتر در مورد آنچه در عکس ها نشان داده شده خواهیم بود. از لذتی که بهما دادید، بسیار سپاسگ

Mariah

تجهیزات جداساز کف شما چیست و چه نوع جایگزینی آب د

Michael3221

این سیستم 5000 لیتری (3 آکواریوم) با یک پمپ هوا20000 لیتری آمریکایی است. 20 لیتر آب در روز تعویض می‌شود. همه این موارد و موارد دیگر توسط کامپیوتر کنترل می

Derek7322

ضوء چیست؟ اگر امکان دارد، لطفاً با ذکر نوع لامپ، توان، شرکت سازنده و غیره به طور مفصل توضیح دهید. از قبل مت

Erica752

برای آکواریوم۲۵۰۰ لیتری، سه لامپ متالو-هالوژن۴۵۰ وات ۲۰۰۰۰ کلوین + دو لامپ ۴۵۰ وات ۱۰۰۰۰ کلوین + چهار لامپ فلورسنت ۶۰ وات و همچنین یک لامپ متالو-هالوژن ۱۵۰ وات ۱۰۰۰۰ کلوین در سمت راست و چپ (طلوع و غروب) + نورپردازی شبانه (با فاز ماه). برای آکواریوم ۱۵۰۰ لیتری، سه لامپ متالو-هالوژن ۲۵۰ وات ۲۰۰۰۰ کلوین + سه لامپ ۱۵۰ وات ۱۰۰۰۰ کلوین + چهار لامپ فلورسنت ۴۰ وات و همچنین یک لامپ متالو-هالوژن ۱۵۰ وات ۱۰۰۰۰ کلوین در سمت راست و چپ (طلوع و غروب) + نورپردازی شبانه (با فاز ماه). برای آکواریوم ۱۰۰۰ لیتری بدون مرجان، دو لامپ متالو-هالوژن ۴۵۰ وات ۲۰۰۰۰ کلوین (برای آنمونها) + شش لامپ فلورسنت ۴۰ وات + نورپرد

Stacey4437

این متن را به فارسیترجمه می کنم: به اولین تأثیر چیزی را اضافه کردن دشوار است. متأسفانه هیچ چیز نمی تواند زیبایی آکواریوم دریایی را منتقل کند... و آکواریوم به طور کلی. فقط نگاه انسان قادر به ارزیابی کل زیبایی این جهان شگفت انگیز است. در مورد وب سایت، به نظر می رسد که زمینه ب

Todd8452

متشکرم ب

Cassandra7840

آخرین عکس‌های جالب از تخمریزی کلون‌های گوجه‌ای. ببینیم از این چه برمی‌آید.

Chris

این عکس‌های آخر شامل چند مورد جالب (تخم‌ریزی ماهی‌های کلون گوجه‌فرنگی) است. اکنون ببینیم چه چیزی از این به دست می‌آید (مشکوک، وضعیت پایه غذایی برای بچه‌ماهی

Zachary

متشکرم بابت پاسخ جامع در مورد روشنایی. من دو سؤال دیگر هم دارم. منظور از چه لامپ های فلورسنتی است؟ لطفاً مشخصات دقیق لامپ ها را ذکر کنید. من مدت هاست که از آنها استفاده نمی کنم، شاید به اشتباه. آیا شما مشکل خنک سازی تجهیزات روشنایی دارید؟ اگر چنین است، لطفاً تجربیات خود را با من در میان بگذارید. با تشکر از

Kathy

9_9

Angela

سپاس بابت پاسخ. آرزوی موفقیت و پیشرفت بیشتر

Melinda

این را به فارسی ترجمه می کنم: در سایت توضیحات رایانه را اضافه کردم و سومین دوربین ویدیویی را (هنوز در حال تنظیم آ

Laura3673

سه دوربین ویدیویی دیگر را متصل کردم، یکی زیرآبی (آزمایشی)، اما هنوز زاویه مناسب را پیدا نکردهام. شاید از کف به سمت بالا نشانه بگیرم، نظر شما در این مورد جالب است (به سایت م

Courtney

لطفا سیستم فیلتراسیون شما را به من

Alejandro

9_9

Elizabeth1221

لطفاً به من بگویید که چه نرم افزاری باید در کامپیوتر من نصب شود تا بتوانم سایت شما را، به ویژه دوربین های وب، مشاهده کنم؟ من از اکسپلورر 6.0 استفاده می کنم و برنامه های جامه های جاوا را از java.com دانلود کرده ام، اما نمی توانم دوربین را مشاهده کنم. سرعت اتصال 64 کیلوبیت در ث

Darrell7542

این همان مشکل است، اما سرعت من بیشتر است (ارائه دهنده درجه اول)، اما نمی توانم از وب کم استفاده ک

Eric5208

در این مورد، متن به زبان فارسی به شرح زیر است: نشان داد که آدرس اینترنتی شما صحیح نیست و با مشکل م

Alyssa6727

خطا در URL من نیز متاسفانه ظ

Amy5468

بیشرمانه، مشکلاتی با شبکه وجود داشت. اکنون همه چیز درست است، فکر می کنم تا فردا آن را کاملاً تنظ

Chelsea

به نظر می‌رسد که سه دوربین را به درستی تنظیم کرده‌ام. کسی که پاسخ‌ها را بررسی کرده است، همانند اتصال است. از قبل سپاسگ

Scott8536

این وب سایت بسیار جالب است! اما آنچه بیشتر من را شگفت زده کرد، دوربین ها بودند... شاید من هم به زودی صاحب اقیانوس خواهم شد! تنها مشکل این است که من دانش کافی برای چنین آکواریومی ندارم. جالب است که آیا کف زیر این وزن فر

Amy5468

متشکرم بابت بازخورد شما! آکواریوم های من در یک مکان جداگانه قرار دارند و روی بالشتک های بتونی نصب شده اند، بنابراین درباره کف اطلاعی ندارم. به طور کلی، حدود 7 تن آب (به همراه سیستم تصفیه) مق

Jill1815

امروز آکو شماره 2 بسیار خوب به نظر می‌رسید. آکو شماره 1 اصلاً دیده نمی‌شد. زاویه دید شماره 3 چیزی را نشان نمی

Jeremy3637

لطفا همکاران گرامی اگر برایتان مشکل نیست، دوربین‌ها را در سایت بارگذاری کرده و وضعیت اتصال را گزارش دهید. از قبل س

Reginald5073

به مدت تقریبا پنج روز است که دوربین های من بارگذاری نم

Wanda666

لطفاً دوباره امتحان ک

Lindsey3362

این حالا به خوبی ک

Sara4035

لطفاً به من بگویید که چه نرم افزاری باید روی رایانه من نصب شود تا بتوانم وب سایت شما را، به ویژه دوربین های وب، مشاهده کنم؟ من Explorer 6.0 دارم و برنامه های java.com را دانلود کرده ام، اما نمی توانم دوربین را مشاهده کنم. سرعت اتصال 64 کیلوبیت بر ث

Rachel9060

9_9

Charles894

این کانال را گسترده تر کنید، در غیر این صورت اسلاید شو خواهد بود. این به کسانی مربوط می شود که از dial-up است

Cindy

در بزرگراه هم نمایش اسلایدی است

Nicole7122

خوب، سایت جدید راه‌اندازی شد. تنظیمات باقی‌مانده (دوربین سوم و غیره) و توضیح تجهیزات باقی مانده. همچنین می‌خواهم لیست گونه‌های تمام هیدروبیونت‌ها را داشته باشم. فکر می‌کنم مشکلی برای این وجود نداشته باشد. اما الان خیلی نظر شما برایم جالب است. (همه چیز بعد از ساعت ۱۹:۰۰ راه‌اندازی خواهد شد).

Vincent

عالی! خیلی قشنگه. غبطه میخورم!

Erica

متاسفانه باز هم توضیحاتی درباره تجهیزات وجود ندارد... و هر دو لینک به توضیحات کامپیوتر باز می‌شوند. منتظر خواهیم ماند.

Shawn

لطفاً خیلی زود خود را اصلاح خ

Brian6895

درضمن، افزودن توضیحات کوتاه در مورد گزینه‌های منو می‌تواند مفید باشد، چرا که باعث می‌شود لازم نباشد به صورت کور روی لینک‌ها کلیک کنید... در کل، این

Steven757

لقد أضف

Brandy

سلام همکاران و دوستان عزیز! مدت زیادی است که با هم درارتباط نبودیم اما به دلایل کاری بود. حالا به نظر همه چیز خوب است، اما هوس کار کردن بر روی سرگرمی هایم مرا فرا گرفته است. اول اینکه، وب سایت خود را تا حدودی بروز رسانی کردم، هرچند هنوز کار زیادی بر روی آن باقی مانده است و مایلم نظر شما را در این مورد بدانم. و در مجموع در این مدت تمایل پیدا کردم تا سیستم آکواریوم خود را نیز به روز کنم. پس به دنبال این موضوع خواهم بود (اما در مورد آن بعداً). با درود فراوان و بهترین آ

Omar3497

افزودم عکس های بیشتری به و

Joshua8425

بله بله بله بله بله بله بله بله بله بله بله. پس از من، صفحه نمایش برای مدت طولانی با آب دهان پاک خواهد

Michael5242

این یک واقعیت جالب در مورد مارماهی رنو است (برای G.a). پس از یک سال زندگی بدون مشکل (خوردن میگو و تکه های کوچکی از هشت پا)، رژیم غذایی خود را تغییر داد و سه ماهی بزرگ و دو ماهی کوچک را خورد. پس از آن، من او را با زحمت زیاد به یک مخزن دو تنی که حاوی ماهی های بزرگتر بود، منتقل کردم و او ناپدید شد. من او را عزادار کردم، اما پس از دو ماه، او ب او بدون هیچ مشکلیظاهر شد و به خوبی تغذیه می

Jeffrey496

دسترسی به وبسایت شما ممک

Tracy

این مشابه است! دسترسی به سایت

Wendy2244

بچه‌ها شما دارید موضوع سال ۲۰۰۴ رو جلو می‌برید.

Anthony

تاریخ را نگاه نکردم

Jessica

روز باستان‌شناس مبارک