• زبراسموم‌ها

• Michelle13

2

Tammy

9_9

Christine

بهترین گزینه حلزون ها هستند. می توان از خارپشت ها استفاده کرد، اما آن ها کم قدرت نیستند - به هر حال، خرگوش من به اندازه کافی قوی است. ماهی های سگ نیز به عنوان گیاهخواران ش

Jeanne

در کیف کجا می‌توان این حلزون‌ها را خرید و کدام یک ب

Aaron580

این متن را به فارسی ترجمه می کنم: در قیمت‌نامه چند گونه مختلف را مشاهده کردم، به نظر منارزان‌ترین‌ها حدود 20 یورو هستند. در مورد اینکه کدام یک بهتر است، رایج‌ترین گونه در آکواریوم‌ها "turbo sl" است، اگر اش

Bridget

در سیستم شما آیا کالرپا وجود دارد - که رقیب جلبک های ناخواسته از نظر مصرف مواد مغذی - نیترات ها و فسفات ها است؟ و همچنین چه نوع لامپی برای روشن کردن آکواریوم استفاده می

Kellie

این پیام در مورد ماهی‌های زبرا خوب است، همه چیز گفته شده با واقعیت مطابقت دارد. در بحث نباید زیاد به ماهی‌های زبرا به عنوان گیاه‌خواران توجه کرد. در طبیعت احتمالاً ماهی‌هایی وجود ندارند که به طور انتخابی آن جلبک‌هایی را که بهما خوشایند نیستند، مصرف کنند. علاوه بر این، می‌خواهم اطلاع دهم که بر اساس مشاهدات من، Z. xanthurum به هیچ وجه برای آکواریوم با گیاهان مناسب نیست. تمام گیاهان بزرگ در هر مقداری در یک دوره کوتاه از بین خواهند رفت. به طور کلی، همه ماهی‌های زبرا همه‌چیزخوار هستند و هیچ غذایی وجود ندارد که آنها م

Javier5186

متفق کاملا، همه چمن را تا آخرین برگ خواهند خورد. آنها مرجان های سالم را دست نخورده باقی می گذارند، اما اگر مرجانی بیمار شود، به هر حال زنده نخواهدماند. من تعداد زیادی جراح دارم، بنابراین همه سبزینهها در فیلترهای جلبکی هستند. همه جراحان برگ های کاهو را بدون هیچ فرآوری ای به خوبی می خورند. برگ های قاصدک حتی به

David3217

بهویروس لامپ سیلوانیا CF-LE 55W/630 2 عدد، و سبزی به خوبی رشد می کند، چیزی شبیه به جلبک های رشتهای در آب های شیرین، اما متصل است، چه کاری باید ان

Michele9664

این پاسخ به طور جزئی در اینجا ق

Joseph1346

این یک لامپ بسیار گرم است، آن را به 10-15 کیلوکلوین تعویض کنید... و فسفات ها و نیترات ها را به

Angela6489

متشکرم بزرگ برای لینک ها و توصیه ها: اما اگر می توانید به طور مشخص چراغ را (تولید کننده، قدرت، دما --آکواریوم ارتفاع 60 سانتی متر طول 150) فسفات 0.25 میلی گرم / لیتر آزمایش JBL نیترات کمتر از 20 میلی گرم / لیتر تست تترا، اما کلسیم 350 میلی گرم / لیتر زیاد نیست؟ این در همه سنگ های زنده رشد نمی کند بلکه در مشخص حتی اگر تمیز شود، جاد

Mario

این در اصل یک متن در مورد حیوانات مربوط به آکواریوم است. متن اشاره می‌کند که حیوانات اصلی (احتمالاً ماهی‌ها) به چیزی حمله نکرده‌اند، اما امروز یک کرم دریایی را خورده‌اند که روی سنگ‌های زنده زندگی می‌کرد و به کسی آزاری نمی‌رساند. متن همچنین اشاره می‌کند که ممکن است این حیوانات به چیزی نیاز داشته باشند (مثل ویتامین‌ها) زیرا آنها را به طور خاص تغذیه نمی‌کند و فقط به آنچه روی سنگ‌ها وجود دارد اکتفا می