• آب دریا برای آکواریوم دریایی از دریا

• Vanessa

آکواریوم‌داران محترم، لطفاً در یافتن پاسخ سوالاتم کمکم کنید. مطالب زیادی در مورد آب مصنوعی دریا نوشته شده، اما تقریباً هیچ چیز درباره آب طبیعی وجود ندارد. من در ساحل دریای ژاپن زندگی می‌کنم. می‌خواهم بدانم آیا می‌توانم از آب دریای خلیج خودم استفاده کنم؟ همه موجودات زنده را می‌خواهم از همین خلیج بگیرم. وضعیت زیست‌محیطی ایده‌آل نیست، اما با این حال همه چیز رشد می‌کند و توسعه می‌یابد. اگر می‌توانم از آب طبیعی استفاده کنم، آیا لازم است قبلاً آن را به نحوی تصفیه کنم؟ (چون موجودات زنده در این آب به خوبی رشد می‌کنند). آیا می‌توانم از خاک خلیج استفاده کنم؟ برای آکواریوم با آب و خاک طبیعی چه تجهیزاتی لازم است؟ می‌دانم که بسیاری با این موضوع برخورد نکرده‌اند، اما شاید حداقل از نظر تئوری بتوانید کمک کنید. واقعاً به کمک شما نیاز دارم. منتظر پاسخ شما هستم.

Michael

این متن را به فارسی ترجمه می‌کنم: من در آکواریوم دریایی تخصص ندارم، اما می‌توانم به شما پیشنهاد کنم که به همه لینک‌ها در آنجا نگاه کنید. در آنجا چیزهای مفید زیادی وجود دارد که ممکن است به ش

Jesse3979

متشکرم از مشارکت شما. از توصیه شما استفاده خواهم ک

Deborah2682

از آب می‌توان و حتی باید استفاده کرد، تنها شرط آن کنترل پارامترهاست، به خصوص شوری، اگر رودخانه آب شیرین به آن می‌ریزد. سخت‌ترین قسمت آکواریوم با موجودات دریای ژاپن، دماست که نسبتاً پایین است، یعنی باید مشکل خنک‌کردن را حل کرد. از نظر تجهیزات، مجموعه استاندارد: بیوفیلتر قدرتمند و پروتئین اسکیمر. آب در چه حجم‌هایی قابل انتقال به آکواریوم است؟ برای مدت طولانی‌تر می‌توان آب را برای چند هفته در مخزن نگه داشت تا پلانکتون بمیرد و نپوسد. برای این منظور می‌توان مخزنی با سیستم فیلتراسیون جداگانه ساخت.

Melissa

بابت سوالات مبتدانه عذرخواهی می‌کنم. بگویید که شوری آب دریا چه اهمیتی دارد اگر موجودات آکواریوم مستقیماً از خلیج با همان آبی که در آن زندگی می‌کنند خارج شوند (یا منظورتان در آینده بررسی آبی است که تعویض خواهد شد؟). حالا در مورد دما. در تابستان آن‌ها کاملاً احساس راحتی می‌کنند، در حالی که آب به طور متوسط ۱۸-۲۰ درجه است. آیا نمی‌توان آن‌ها را در تمام سال در آبی با این دما نگهداری کرد؟ بله یا خیر و چرا؟ برای یک آکواریوم ۱۴۰ لیتری چه قدرت بیوفیلتری نیاز است پیشنهاد می‌دهید. و چه فوم سپراتوری (پس‌زنی پروتئین). چه مجموعه استاندارد دیگری از تجهیزات لازم است. آب برای آکواریوم را می‌توان بدون محدودیت تأمین کرد. در مورد آب ایستاده (نگهداشته شده) подроб‌تر توضیح دهید. این سوال مرا آزار می‌دهد. با آب چه کار باید کرد، آیا بلافاصله باید آن را ریخت (تازه) یا نیاز است که آن را نگه داشت. آبی که نگه می‌دارید باید تحت какой‌گونه فرآیندی قرار گیرد یا فقط باید اجازه داد تا رسوب کند.

Tiffany5069

من متخصص آکواریوم‌های آب شور نیستم، اما یکسری مفاهیم کلی را می‌دانم. فکر می‌کنم نمی‌شود همیشه موجودات زنده را در بالاترین دمای ممکن نگه داشت، چون اولاً این کار طول عمر آنها را کوتاه می‌کند (در تابستان سوخت و ساز بدن در دمای بالاتر سریع‌تر انجام می‌شود) و ثانیاً مطمئناً موجودات آبزی‌ای هستند که در زمستان نزدیک ساحل هستند و در تابستان به عمق آب می‌روند، جایی که دمای آب تقریباً همیشه ثابت است. اگر اشتباه می‌گویم من را اصلاح کنید.

Elijah7048

این متن به فارسی ترجمه می شود: اصلاح می کنیم - شما اشتباه هستید. نه هیدروبیونیت ها، بلکه هیدرو

Alan273

خب..اشتباه تایپ کردم

George5104

کنترل شوری آب تنها در صورتی ضروری است که در نزدیکی محل برداشت آب، منبع آب شیرین وجود داشته باشد. در غیر این صورت، نیاز به کنترل خاصی نیست. علاوه بر این، اگر امکان تعویض هفتگی ۱۰ تا ۱۵ درصد از آب وجود داشته باشد، در اصل به تجهیزات ویژه‌ای نیاز نخواهد بود و فیلترهای داخلی معمولی کافی هستند. نکته مهم تأمین تبادل ۱۰ تا ۱۵ حجم آب در ساعت است. در مورد دما، به نظر من اگر بتوان دما را در محدوده ۱۸ تا ۲۰ درجه حفظ کرد، مشکل خاصی پیش نمی‌آید. البته عمر آبزیان کاهش می‌یابد، اما از آنجایی که بسیاری از جانداران دریایی در طبیعت ده‌ها و حتی صدها سال زندگی می‌کنند، این مسئله چندان محسوس نخواهد بود.

Jessica5348

خب، 10-15درصد در هفته بدون تجهیزات خاص، فقط با فیلترهای خارجی؟ میترسم که نه تنها طول عمر آنها کاهش یابد، بلکه به شدت کاهش یابد... اگر بدون تجهیزات خاص باشد، ممکن است 10-15 درصد روزانه، یا حداقل هر دو روز یک بار باشد. علاوه بر این، با توجه به این واقعیت که باید آب را هوادهی کرد، چرا یک هواده دستساز که با یک کمپرسور کار می کند نداشته

Tricia7885

میشه یه پنیک هم گذاشت، بدتر نمیشه، فقط بهتر میشه. ولی زندگی باید همینطور باشه اگه میانه‌روی در سکونتگاه رعایت بشه.

Kimberly

این در مورد آزمایش های آمونیاک و مواد مشابه آن، pH، فسفات ها و

Brent8919

این سوال را در فورم aquascope.ru پرسیده ام و می خواهم نظر شما را نیز بدانم. لطفا مسخره نکنید. در فروشگاه به یک میز کنسول پی بردم که به اندازه آکواریوم من کاملا مناسب است. یکی از درب ها را باز کردم و متوجه شدم که یک یخچال کوچک در آن تعبیه شده است. این یک مینی بار است. بهذهنم رسید که اگر برای خنک کردن آب نیاز باشد، می توان از این یخچال استفاده کرد. مثلا می توان یک شلنگ را از طریق سوراخ هایایجاد شده عبور داد و با استفاده از کمپرسور آب را پمپ کرد. نظر شما در این مورد چیست؟ یا شاید این ایده کامال احمقانه باشد و لازم نباشد آب را خنک کرد. لطفا آدرس های اینترنتی مربوط به هیدروشیمی را به من مع

David

آب حتی در آکواریوم‌های گرمسیری نیاز به خنک شدن دارد، و در آکواریوم‌های آب سرد این نیاز بیشتر است. تنها مسئله طول شلنگ و سرعت جریان آب برای خنک کردن مؤثر است. از یخچال‌های معمولی خانگی نیز استفاده می‌شود کهارزان‌تر از مدل‌های تخصصی آکواریوم است. حجم بیوفیلتر در ایده آل باید یک سوم حجم آکواریوم باشد.ترجیحاً به صورت قطره‌ای. در دماهای بالا، همه موجودات قادر به زندگی طولانی‌مدت نخواهند بود، بدون رعایت چرخه دمایی سالانه، اما می‌توان گونه‌های مناسب را انتخاب کرد. با این حال، حفظ دمای آب در محدوده محدوده۲۰ درجه د

Kathy

به هیدروشیمی مربوط است، در هر آزمون توصیفی از آنچه، چرا و چگونه وجود دارد و چه کاری برای کاهش یا افزایش پارامتر انجام دهید. در ادبیات نیز سیز سایتی وجود دارد که اطلاعات مربوطه را ارائه می دهد و می توان آنالیز آنلاین انجام داد، اما چندان مطلوب نیست. به آن مراجعه کنید و تصمیم بگیرید. همچنین سوالی از مدیران دارم: چهم: چه چیزی را می توان برای چسباندن صدف، تزئینات و تثبیت سنگ های زنده استفاده کرد؟ آیا راهی برای چسباندن سنگ های مرطوب و