• برخی دوست دارند کمی شورتر.

• Curtis

در واقع، دی‌اکسید کربن که از طریق اتاقک با سنگ‌های کلسیمی عبور می‌کند، در آکواریوم‌داری دریایی برای حفظ pH در سطح ۸.۳ استفاده می‌شود. این برای اطلاع است.

Lynn4242

این برای افزایش محتوای کلسیم است، نه برای حفظ pH. در واقع، pH به دلیل دی اکسید کربن کاهش می یابد... این یک معایب واکنش های کلسی

Christopher8654

در این صورت چرا با وجود تزئینات از سنگ های طبیعی مرجانی، رآکتور کلسیم نصب نمی کنند و صرفاً CO2 را عبور می دهند؟ "pH دقیقاً به دلیل دی اکسید کربن کاهش می یابد." شما با سیستم های بافری، به ویژه کربناتی، آشنا نیستید. اما زئوکسانتلاها به CO2 برای فتوسنتز نیاز دارند، در

Rodney

مگر چه چیزی باعث شده شما فکر کنید این پسر دریا

Ricardo7341

این چگونه است؟ مستقیماً در آکواریوم؟ استعداد... متأسفانه نه، من برای توضیحات ممنون خواهم بود که زئوکسانتلاها در بافت میزبان قرار ندارند و CO2 را مستقیماً از میزبان دریافت می

Randy

این چطور است؟ مستقیماً در آکواریوم؟ با استعداد...بله، واقعاً مستقیماً در آکواریوم. از نظر شما چه تفاوتی دارد؟ من برای توضیحات ممنون خواهم بود. به طور خلاصه، در مقابل ده ها کیلوگرم CaCO3، صدها کیلوگرم CO2 لازم است تا pH را از نقطه 8.3 با هوادهی کاهش دهید. این در صورتی است که در آکواریوم تنها پلاستیک باشد و سنگ های آهکی وجود نداشته باشد، در این صورت مشکل کاهش pH با دی اکسید کربن بسیار جدی است حتی در صورت وجود راکتور کلسیم. بی شک. اما این به تنهایی در شرایط آکواریوم کافی نیست. من البته مخالف این نیستم که به این ترتیب کلسیم به محلول تبدیل می شود، اما مشکل pH در فضای بسته آکواریوم بسیار (و به مراتب بیشتر) مهم است. و کاستیا درست است. باید این بحث را به بخش دیگری منت

Wesley

تفاوت در این است که در مقادیرذکر شده pH، کربنات کلسیم حل نمی‌شود و به دمش دی‌اکسید کربن در آکواریوم تا حد تقریباً خنثی و غلظت بالای CO2 که بی‌مهرگان (مرجان‌های شش‌پر و هشت‌پر) به احتمال زیاد تحمل نخواهند کرد، نیاز است. در عمل، pH بدون CO2 و با راکتور کلسیم به هشت و حتی پایین‌تر می‌

Theresa5149

در حال حاضر در حال جستجو در انجمن هستم و آنچه را که در اینجا ایجاد کرده ایم را مرور می کنم. اکنون به چهار خط شما نگاه می کنم و نمی توانم حتی احساس خود را نسبت به آنچه نوشته شده بیان کنم. فکر اینکه ما ممکن است در مورد یک موضوع صحبت کنیم و حتی آن را به همان اندازه درک کنیم (خدا بخواهد) اما چارچوب های این پاسخ های کوتاه ممکن است، به طور خاص، به سوء تفاهم منجر شود، بیشتر و بیشتر بهذهن من خطور می کند. پیشنهاد زیر است. نظرات خود را به شکل مقاله ارائه دهید و من هم نظرات خود راارائه می دهم و آنها را در FAQ قرار می دهیم. (در واقع منترجیح می دهم بخش "انتشارات" را جدا کنم تا بتوان برخی مقالات اعضای انجمن را در آنجا قرار داد.) سپس همه این موارد را بحث خ

Kellie

من متوجه هستم که انتشار مقالات را به خودی خود رها نکردن بهتر است. لطفاً آنها را برای من بفرستید - من آنها را در بخش پرسش‌های متداول منتشر خواهم کرد یا یک بخش "مقالات" ایجاد خواهم کرد. در واقع، در اکثر سایت‌ها، یا بهتر بگویم در اکثریت آنها، مطالب تکراری منتشر می‌شوند. در حالی که مقالات اصیل چیزی است که می‌توانیم به آن اف

Gabrielle5053

این متن به فارسی به شرح زیر است: دخالت کردن دوست نیست، اما تزریق مستقیم دی اکسید کربن به آکواریوم کاملا بی معنی است: اول اینکه برای حل کربنات کلسیم در آب دریا، pH باید به 6.7-6.5 برسد - در چنین سطحی همه موجودات آبزی از بین می روند. دوم، هدف از حل کردن سنگ های آهکی در آکواریوم چیست - علاوه بر اینکه آنها در آکواریوم به عنوان تزئینات عمل می کنند، سنگ زنده همچنین یک فیلتر بیولوژیکی ایده آل است. سوم، همان طور که درست اشاره شد، pH در آکواریوم بدون استفاده از دی اکسید کربن نیز کاهش می یابد - مواد آلی تولید شده توسط موجودات ساکن در آکواریوم (منبع اصلی) این امر را تسهیل می کند، بنابراین برای حفظ pH در سطح مناسب، از آب آهک - هیدروکسید کلسیم - استفاده می شود، به عبارت دیگر وظیفه آکواریوم دار جلوگیری از کاهش pH حتی توسط محصولات متابولیک جانوران است - به هیچ وجه نمی توان از تهویه در خود آکواریوم ص

Whitney

این تبلیغ کردن CO2 در آکواریوم بی معنی است - چونون همه موجودات زنده در آن خواهند مرد. مجموعه CO2 را در مجموعه با کلسیم راکتور استفاده می کنند، نه برای حفظ pH، بلکه برای حفظ سطح کلسیم - این چنین کار می کند - در کلسیم راکتور گاز کربنیک وارد می شود، که که باعث کاهش pH می شود و این باعث حل شدن مواد حاوی کلسیم می شود و سپس این محلول به آکواریوم (سامپ) تزریق می شود.ممکن است pH به میزان کمی (0.1-0.3) کاهش یابد. برای حفظ pH از افزودن آب آهکی استفاده می شود. هنگامی که سطح آب در آ آب در آکواریوم کاهش می یابد، پمپ دوزینگ که آب تصفیه شده (غیر شور) با پودر حل شده در آن (pH آب آهکی 12-12.5) را پمپ می کند، رو

Nicole2404

تأسفم برای تأخیر تا حدی در اطلاعات وعده داده شده. من فقط یک نقل قول از گزارش یکی از شرکت های فرامرزی در مورد فناوری های آبی (از جمله تولید ماهی) را درترجمه خود می آود می آورم. ما تلاش های زیادی را در توسعه انکوباتورها و تکنولوژی پرورش برای بسیاری از ماهی های دریایی به کار بردیم. قرمز گورکی، Sciaenops ocellatus، و گورکی سیاه، Pogonias chromis، در تمام مراحل رشد آزمایش شده و برای پرورش آبزی آماده است. جالب ترین جنبه پرورش گورکی قرمز و سیاه این است که آنها را می توان در آب شیرین با سختی مناسب پرورش داد. ما همچنین امکان استفاده از کفشک جنوبی، Paralichthys lethostigma، را به عنوان موضوع پرورش آبزی بررسی می کنیم. اصلاح نژاد هدفمند این گونه در جریان است. ما همچنین عملیات انکوباسیون را برای بسیاری از ماهی های دریایی دیگر مانند گروپر، لوسیان، سریولا و اسنوک آزمایش خواهیم کرد. روش تکثیرما بر اساس تحقیقات بنیادی زیست پزشکی توسعه یافته است و می تواند برای اکثر ماهی ها از جمله ماهی تن و ماهی آزاد قابل ا

Jill9137

اینماهی های گوشت باله ای در آب لب شور زندگی می کنند و مانند سایر ماهی های آب لب شور می توانند در آب شیرین زندگی کنند. همانطور که می دانیم، نقطه بحرانی 21 قسمت در هزار وجود دارد که نهماهی های دریایی و نه ماهی های آب لب شور نمی توانند از آن عبور کنند. ماهی های آنادروموس در این محاسبه لحاظ ن

Emily

!عالی است !به هر حال ...خواستار جزئیات

Anne

2

Angel2396

خاکستری قرمز و سیاه را می توان در آب شیرین با سختی مناسب پرورش داد. سختی آب دریا لازم است؟ یا روش کار با پیوندها در اینترنت