• به تازه‌واردها با مشاوره کمک کنید!

• Brent7831

به همه سلام و روز بخیر! همیشه آرزو داشتم که یک تکه از دریا را در خانه داشته باشم و بالاخره تصمیم گرفتم! می‌خواهم یک آکواریوم دریایی در خانه داشته باشم. متأسفانه در این زمینه هیچ تجربه‌ای ندارم، به همین دلیل از افراد با تجربه مشاوره می‌خواهم. از چه حجمی بهتر است شروع کنم و کجا در اودسا می‌توانم تجهیزات لازم را بخرم؟ تمایل دارم و به نظر می‌رسد که امکانات هم دارم! پیشاپیش سپاسگزارم!

James

2

Deborah2682

تشکر میکنم بابت پاسخ! آیا کسی لینکی را میداند که از طریق آن بتوان اطلاعات مشخصی درباره ماهیها و مراقبت از آنها دریافت کرد؟ بسیار س

Kellie

در مورد چیلر اضافه کردم، دوباره نگاه کن - لینکو... خب سخته، انگلیسی میخونی؟ راستی اگر جوراسیک ناراحت نشه - یه سر بهش بزن

Kristen2246

با المان پلتیه نمیشه خیلی خنک کرد. با وجود اینکه میتونن تا ۴۰ درجه اختلاف دما ایجاد کنن (دما، با الکل اشتباه گرفته نشه)، برق زیادی مصرف میکنن مثل یه یخچال، و اغلب خراب میشن، و از طرفی اگه طرف دومش بدون خنک‌کننده باشه (مثل فن و غیره)، فایده‌اش فقط برای خنک کردن یه ظرف مایونز خواهد بود. خب این نظر منه، کاملاً بر اساس تجربه خودم.

Timothy

ممنونم! حتما مد نظر خواهم گرفت!

Charles

با اون یکی تماس بگیر، اون هم اودساییه و دریا هم کار میکنه... در نظر داشته باشین که قضیه کاملاً پولیه. علاوه بر هزینههای اولیه، هر ماه هم مخارج داره... دریاچه مصنوعی با ماهیهای سیچلاید خیلی ارزونتر تموم میشه — و خیلی هم شبیه دریاست.

Stefanie9771

متاسفانه هنوز در ICQ ظاهر نشده… من تصمیم گرفتم حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ لیتر بگیرم. در مورد ماهیها هنوز تصمیم نگرفتهام… اما میخواستم بپرسم که تجهیزات کدام شرکتها قابل اعتماد و خوب هستند؟ فیلتر، بخاری و غیره.

Marie5348

آنچه پولی است را قبلاً فهمیدم. خیلی وقت است که شدیداً دلم میخواهد. قصد دارم به تدریج همه چیز را بخرم و با همه شما مشورت کنم. و از بین ماهی‌ها، من دلقک‌ماهی‌ها را دوست دارم، به نظرتان برای یک تازه‌کار مناسب هستند یا خیلی حساس‌اند؟

Laura9093

برای مبتدی‌ها، دلقک‌ماهی گزینه‌ی مناسبی است. بسیار سرسخت و مقاوم هستند. از نظر تجهیزات، من برند Eheim را انتخاب می‌کردم. در مورد اسکیمر هم... واقعاً نمی‌دانم، باید بدانم چه گزینه‌هایی در دسترس شماست.

Lisa

دلقک‌ها عالی هستند. بی‌آزار و معمولاً دریایی. در مورد قیمت‌ها پیشنهاد می‌کنم به لیست قیمت‌های سرگئی در وب‌سایت نگاهی بیندازید. در عین حال می‌توانید با طیف محصولات و معروف‌ترین برندها آشنا شوید. در مورد توصیه برای انتخاب تجهیزات، اول باید استراتژی کلی خود را مشخص کنید که دقیقاً چه چیزی می‌خواهید.

Amy

9_9

Kayla7655

من البته یکملوان نیستم، اما از کتاب‌ها، مجلات و متخصصان می‌دانم که آمفی‌پریون‌ها در محیط با آکتینیا‌ها احساس راحتی می‌کنند - آن‌ها در طبیعت فقط به این شکل زندگی می‌کنند - یک همزیستی کامل: آکتینیا از کلاون، تخم‌ها و بچه‌ماهی‌ها در برابر شکارچیان محافظت می‌کند، و کلاون با پنهان کردن قطعات غذا در بازوهای آکتینیا، آن را تغذیه می‌کند. یعنی نگهداری جداگانه کلاون‌ها شکنجه کردن ماهی است. علاوه بر این، آمفی‌پریون‌ها ماهی‌های گله‌ای هستند. من این را برای این گفتم که ممکن است اینماهی "خشک" باشد، اما با آکتینیا "آماتوریسم" کار نمی‌کند. اگر من چیزی را اشتباه گفته‌ام، از متخصصان می‌خواهم که مرا اصل

Ricardo7341

باساشا بشلگا موافقم! کلاون‌ها بدون آکتینیا مانند آمپولاریا بدون پوسته است. برای بی‌مهرگان/آکتینیا، کنترل کیفیت آب ویژه‌ای لازم است. آب اولیه باید حتماً با اسمز معکوس تصفیه شود، که این خود مشکلی است - نصب دستگاه گران است و حمل آب به‌خصوص در حجم زیاد جابه‌جایی دشوار است. علاوه بر این، سیستم تصفیه آب برای نگهداری بی‌مهرگان، حتی با تعویض منظم، به یک کارخانه کوچک برای بازیافت آب در خانه شما نیاز دارد. من نمی‌خواهم منصرفتان کنم - فقط اگر می‌خواهید این کار را انجام دهید، بهتر است قدرتتان را محاسبه کنید تا در نهایت پول زیادی را هدر ندهید و موجودات زنده بی‌گناه را نابود نکنید... من خودم حداقل 5 سال دیگر آماده می‌شوم تا به دریا ب

Erica

پیش از سه تا چهار سال آینده من هم نمی‌توانم برای رفتن به دریا آمادگی پیدا کنم، نه از نظر عصبی و نه از نظر مالی. علاوه بر این، SASH گفته که امکانات لازم را دارد، پس باید به آن جسارت داشته باشد. همچنین،ما جایی تعدادی دستگاه Zepter قاچاق شده (یا دزدی شده؟) به قیمت ۲۰۰ یورو داشتیم، اما حالا نمی‌توانم به یاد بیاورم که چه کسی آن‌ها را می‌فروخت. در هر صورت، کلاون به طور معمولی و بدون نیاز به پرورش زیستی زنده خواهد ماند و احتمالاً مثل و مولدی نخواه

Robin

تجهیز اسمز معکوس چیست؟ من در خانه ام فیلتر زپتر را نصب کرده ام، آیا این همان است؟ از همه شما برای توصیهها و راهنمایی هایتان متشکرم! من تصمیم گرفتم برای مدتی دریا را کنار بگذارم و کمی تجربه در آب شیرین به دست آورم. با این حال، زودتر یا دیرتر من حتما دریا خ

Frank7213

تصفیه کننده زپتر همان سیستم اسمز معکوس است، فقط با نام تجاری زپتر (تا قیمت بالاتر باشد). اما بهتر است حجم آن حداقل 500 لیتر باشد تا سیستم پایدار

Sheila

به SASH نیاز نیست معطل کنید و می توانید بلافاصله دریایی را بر اساس اصل از ساده به پیچیده انجام دهید. برای 200 لیتر،20 کیلوگرم سنگ زنده + پنک + 1 لامپ هالوژنی فی فلزی کافی است برای یک آکواریوم ساده. از موجودات زنده ماهی هایی که سبک تر هستند مثل کریزیپتریسها و داسیلوس ها، و از بی مهرگان دیسکواکتینی ها، رودکتیس ها و کلاووالاریا ها - همه اینها می توانند در شرایط بسیار اسپارتانی زندگی کنند (تأیید شده است). توصیه می کنم یک pHمتر الکترونیکی تهیه کنید که بسیار مفید خ

Lee

این اطلاعات مفید برای دریانوردان علاقه‌مند به صخره‌ها است!!! در سایت من هیدروکسید کلسیم (آب آهک) و کلرید کلسیم (دارویی) را با قیمت بسیار مناسب یافتم - دقیقاً به خاطر ندارم، اما حداکثر 8-10 برای هر کیلوگرم

Joshua448

این یک متن بسیار طنزآمیز است. من آن را به فارسی ترجمه می کنم: این کاملاً اشتباه است. من از وبسایت جبران خسارت روحی و روانی می

Amanda5586

تعیین کنید که چه چیزی می‌خواهید یا چه مبلغی را در نظر دارید، سپس می‌توان توصیه‌هایی ارائه داد. برای ارزیابی، می‌توان فرض کرد که راه‌اندازی یک آکواریوم مرجانی دریایی حدود 5تا 10 دلار بر لیتر هزینه خواهد داشت. این در صورتی است که می‌خواهید چیزی در حد سطح reefcentral.com داشته باشید. بر اساس این مبنا برنامه‌

Susan9583

من قبلاً تصمیم گرفتم! همانطور که قبلاً نوشتم، من تصمیم گرفتم فعلاً یک آکواریوم آب شیرین راه اندازی کنم. پس از خواندن بیش از نیمی از انجمن، من متوجه شدم که نگهداری از یک آکواریوم دریایی کار دشوارتری است تا یک آکواریوم آب شیرین. با توجه به اینکه من تقریباً هیچ تجربه ای در زمینه آکواریوم داریندارم (آکواریوم 15 لیتری 3 سال پیش را در نظر نگیرید)، فکر می کنم بهتر است که ابتدا روی آکواریوم آب شیرین تمرین

Helen

این تصمیم درست است. تفاوتی ندارد که در چه چیزی تحصیل کنید. تنها در دریا هزینه اشتباهات ب

Erin2730

این یک متن ساده است. بدون هیچ توضیحی، به زبان فارسی ترجمه می کنم: نه، اونطور نیست. چه فرقی می کنه - مگر اینکه برای مینی بوس ها. به دریا رفتم، آب گرفتم، سوزن جدیدی پیدا کردم - و برگشتم خانه. و این طور ادامه می دهم... تا کار پیش بر

George5104

به SASH- در شهر شما افراد با دانش وجود دارند (در کنفرانس در Aqualogo دqualogo دیده شده اند). دریا ارزش صرف زمان برای داشتن آن را دارد. البته به زودی اختلافات، مشاوره ها و حتی درگیری ها (اما به طور دوستانه) اینجا نیز خواهند بود. زیرا آکواریوم دریایی موضوعی بسیار ظریف و تقریباً خصوصی است. هر کس به نوع خود. متفاوت با دیگران. درخواست مشاوره و درک مشکل بسیار دشوار است، زیرا هر آکواریوم دریایی منحصر به فرد است. چرا و در چه چیزی؟ شروع کن و ن و ببین. امتحان کن و تو را در دوردست مسائل شگفت انگیز و جذاب گرفتار خواهد کرد. مدرسه و شیمی را به یاد خواهی آورد... و شاید تنها اکنون جالب و مورد نیاز خواهد شد. همچنین *معلم شیمی* را با کلمات خوب به یاد نخواهی آورد (آموزش ندا

Anthony7814

به هر حال، زودتر یا دیرتر من دریا خواهم داشت !!! آن وقت وقت خود را بر روی "رودخانه" ه