• زغال‌سنگ فعال در آکواریوم دریایی

• Phyllis

مایلم نظر شما را در مورد استفاده از زغال در آکواریوم‌های ریفی و مختلط بدانم (در مورد آکواریوم‌های ماهی نمی‌پرسم - این واضح است)

Charles

پاسخ در س

Tasha

در آسه او هر روز از ساعت ۱۸ تا ۲۰ حضور دارد. شماره او در پروفایل موجود است. او در روز بیش از ۲۰۰ پیام در انجمن ارسال می‌کند! گاهی من خودم نیز تعداد زیادی صفحه را مرور می‌کنم تا به هدف خود برسم. این شخص سخت کار می‌کند - با

Christopher

میتواند فرد واقعاً مشغول باشد، اما ببخشید، چه سؤالی بپرسید همان پاسخی دریافت خواهید کرد. درباره کربن فعال در آکواریوم مرجانی چه میخواهید ب

Lisa

نظر شخصی بر اساس تجربه شخصی مفید است، زیرا نظرات متفاوت است - زغال در آکواریوم مرجانی بیشتر سود یا ز

Andrew9581

این متن به زبان فارسی چنین است: آره، مزایای آن روشن است، اما چهضرری در ن

Kristen1161

زیان بسیاری از عناصر کم مصرف در آکواریوم مرجانی توسط کمپلکس های آلی تشکیل می شود. این کمپلکس، همانند کمپلکس آهن+EDTA، قادر به جذب شدن توسط زغال فعال است. اما این همه نظریه است و عملی کردن آن بسیار گران است. از این نظر، بیشترین آسیب از جداکننده های کف می آید که همه چیز از جمله پلانکتون زنده و مرده و سموم و ویتامین ها را حذف می کنند.ویتامین ها نیز مولکول های بزرگ هستند که توسط زغال جذب خواهند شد. اما در مجموع، مزایای آن بیشتر است. زیرا خوب سموم ترشح شده توسط بی مهرگان را حذف می کند و به پاک کردن مواد آلی قبل از تبدیل به نیتر

Lisa

من هم با این موضوع موافق هستم. به ویژه اینکه بدون افزودن میکروالمانها، حفظ ریف برای بیش از شش ماه عملاً غیرممکن است. همچنین مفهوم دیگری وجود دارد که در آب شیرین ممکن است به آن توجه زیادی نشود، اما در ریف نقش مهمی ایفا می کند - رنگ آب است. بدون کربن، حفظ شفافیت آب بسیار مشکل است. آب به سرعت زرد می شود که این امر بر طیف عبور تأثیر می گذارد. علاوه بر این، توصیه می شود که تنها 20 درصد از آب فیلتر شده را از طریق کربن عبور دهید. من شخصاً چنین کاری نمی کنم. همیشه 100 درصد آب از طریق کربن عبور می کند، اما با سرعت بسیار زیاد برای فیلتر شیمیایی (که از نظر من تقریباً یکی است). به عبارت دیگر، اگر نگران هستید که کربن چیزی را جذب می کند، تمام آب را از آن عبور ندهید و به طور منظم میکرو افزودنی ها را اضافه کنید. همچنین از کربن نارگیل استفاده نکنید. ظرفیت جذب آن حدود 1.5 برابر کربن چوب راش است وذرات ریزتری را ج

Michele9664

به طور کلی می‌توان بدون زغال هم کار کرد، اما اگر کالرپا، دیسکواکتینی و سایر مرجان‌های نرم در اختیار دارید، وجود زغال مطلوب است. اگر علاوه بر این‌ها می‌خواهید SPS نیز نگهداری کنید، وجود زغال ضروری است. چرا؟ توضیح می‌دهم: در هنگام تکثیر جنسی کالرپا، سم کالرپین وارد آکواریوم می‌شود که زغال نمی‌تواند کاملاً آن را حل کند، اما به شما زمان بیشتری برای تعویض آب می‌دهد. دیسکواکتینی‌ها، زوآنتوس‌ها و سایر مرجان‌های نرم با استفاده از مواد شیمیایی که به آب آزاد می‌کنند، برای فضای زندگی رقابت می‌کنند و اغلب به حدی موفق هستند که در آکواریوم‌های پر از مرجان‌های نرم، امکان اکلیماتیزاسیون SPS‌ها وجود ندارد. نکته دیگر این است که زغال را باید به طور منظم تعویض کرد، زیرا همان‌طور که مواد آلی را جذب می‌کند، بعداً آن را به آب باز می‌گرداند. در عین حال، باید از زغال عاری از فسفات استفاده کرد (همیشه به برچسب‌ها و تصاویر روی جعبه اعتماد نکنید و با تست‌ها آن را بررسی کنید)، زیرا زغال نامناسب می‌تواند سطح فسفات را در آکواریوم به طور قابل توجهی افز

Jeffery7866

زغال فعال در آکواریوم دریایی pH را کاهش می دهد. این تنها معایب آن است. زغال فعال از پوسته نارگیل برای استفاده در آکواریوم های دریایی می تواند استفاده شود. این در بسته بندی های برندهای زغال ذکر شده است. هزینه آن تقریباً 4 برابر زغال معمولی است. من از زغال شرکت Hobby استفاده کرده ام و هیچ آسیبی مشاهده

Caroline1599

لطفاً توجه داشته باشید که می‌توانید از زغال‌های آکواریومی مارک‌های BAU-A و OU-A استفاده کنید. این زغال‌ها در فروشگاه‌های مواد شیمیایی موجود هستند.

Jasmine

بی‌باک از BAU-A استفاده کنید! بهویژه اگر آن را از Pермski LHK تهیه کرده باشید. قبل از استفاده، همانند سایر زغال‌ها، به خوبی با آب جاری بشویید تا گرد و غبار آن را پاک کنید. همچنین به موقع تعویض کنید. OU-A مناسب نیست، زیرا این یک پودر زغال ریزدانه است که برای روشن کردن شراب استفا

Erin2730

بسیار متشکرم که شک و تردیدهای مرا برطرف کردید. اکنون به طور قطع می‌دانم که چه باید بکنم. با احترام