• چتودون آوریگا

• Kristin

دیروز Chaetodon Auriga مرد... شاید تسلیت بفرستید.

Christine

با تأسف عمیق پذیرفته می‌شود. آیا درد کشیدید؟ چه علائم

Jeffrey2277

در رنج و عذاب دیده نشد - کمی کمتر فعال شد، هیچ نشانه ای روی بدن، احتمالاً یک باکتری داخلی است. وقتی اسیلاریس های خریداری شده *از چرخ* من شروع به پژمردن کردند، همه چیز روشن بود - اودینیوم، مس و فرمالین کمک نکرد. یک چیز خوشحال کننده است - پروانه دوم، Chaetocon Collare، زنده و سالم است - مثل اسب می خورد (شاید قبل از مرگ سعی در پر کردن شکمش دارد؟) PS: به خاطر تسلیت تش

Jonathan6173

درماه گذشته اوریگا شنا کرد، کوهی حدود یک و نیم بود.... فکر می کنم که س

Lee425

این چه درباره جراح-لوکوسترنون است؟ آنها در آکواریوم چگونه انطباق پیدا می کنند، زیرا من مدت هاست که میل شدیدی برای خرید آن دارم و همچنین احتمالاً یک زبرا زرد را هم خواهم خرید، هرچند که Smallreef ترسناک ترین داستان ها را به سبک IchMagnet تع

Cindy

این حیوانات سنگین هستند، اما شاید شانس بیاوری... گراز راه بهتری

Jasmine

خب، شاید هر دو نفر را در یک زمان؟ اگر هر دو نتوانند، شاید حداقل یکی از آنها بتواند خود را تط

Martin3206

پیش از هر چیز، می توان هر دو را در نظر گرفت. بی مهرگان ب

Karen1649

جمعیت کمی اوفیلیا بزرگ است، سنگ های زنده کاملاً توسط دیسکوآکتینیاها و رودآکتیس ها پوشیده شده اند، کلاولاریا سبز و یک ježek کوتاه خاری ... پس از جشن سال نو، یک هالید فلزی دیگر را قرار می دهم - می خواهم یک آکتینیای فرش بزرگ بخرم ... اینها برنامه های من هستند ... پ. ن. بالاخره در کی یف یک شرکت پیدا کردم که لوله های آکریلیک شفاف می فروشد، بنابراین شروع به ساختن اسکیمر در

Antonio

مشکل اصلی در این است که اولاً هیچ کس این موجودات را به خصوص فلاوسنس را حمل نمی کند. و اگر هم حمل کنند، سعی می کنند بلافاصله پس از رسیدن از دست آنها خلاص شوند (تا نزد مشتری تل

Kathy

به نظر می‌رسد که آخرین جمله شما مرا به خنده انداخت - حتی دندانم هم از آن عبور کرد. موضوع این است که در یک شرکت، لئوسترونون‌های متوسط را به قیمت ۴۰ دلار می‌فروشند، اما یکی از آن‌ها به مدت۱.۵ ماه فروخته نشده و حالا آن‌ها می‌خواهند آن را با قیمت ۶۰ دلار بفروشند - فکر می‌کنم این همان چیزی باشد که می‌خواهم بخرم. ماهی سالم است و حداقل یک ماه در آکواریوم زندگی کرده است (در مورد ادعای ۱.۵ ماه تردید دارم) - به هر حال، شانس بیشتری و

Darrell7542

شما ممکن است 10 سانتی متر را برداری و در کجا می توان لوکوستروناها را تقریبا رایگان پیدا کرد؟ (نترس، من دور هستم و نمی توانم به آنج

Michele9664

به تهران بیا، فروشگاهی در خیابان سیمفروپل داریم که ماهی آکواریومی میف

Nicole7122

این متن به فارسی به شرح زیر است: آن فرد تنها یک بار رسید... قلعه را بوسید... و همه چیز تمام شد... اما اغلب رفت و آمد کردن دشوار است... در مورد غذای پروانه ها، به هر حال چه می دهید؟ لوکوسترنوم به پلانکتون جانوری با کیفیت خوب به همراه غذای گیاهی نیاز خ

Tara2761

چی به پروانه‌ها می‌دم... این پلیدها اول همه کرم‌های ریز که روی اسکلت یوفیلیا رشد کرده بود رو خوردند - انقدر رشد کرده بود که حالت شیشه‌ای داشت، همه سنگ‌ها از جمله سنگ آهک معمولی کاملاً پوشیده شده بود. اما هیچ‌کس در این موضوع شک نداشت - بالاخره اینا پروانه هستند. راستی من با میگوی خیلی خوبی تغذیه‌شون می‌کنم، غذاهای تترا برای ماهی‌های دریایی هم بهشون دادم.

Patricia1746

لئوکوسترنون برای 40 دلار - معامله خوبی است. 60 دلار - قیمت معمولی. آنها بچه های شوک زده هستند. حتی مقایسه کردن با چیزی دیگر نیست. من حدود 20 مورد از آنها را داشته ام. گاهی اوقات آنها را از یک آکواریوم به آکواریوم دیگر (با چرخه مشترک) منتقل می کنید. و 10 ثانیه هم نمی گذرد که آن حیوان نحس "سکته" می کند - فلج می شود. فلاوسنس مشکل تغذیه دارد. او به یک فرش از جلبک های سبز ریزدانه نیاز دارد. اغلب او چیز دیگری نمی خواهد بخورد. من با ده تا از آنها آزمایش کردم ... به صراحت بگویم هیچ چیز را نفهمیدم. همه آنها در عرض 1.5 ماه از سوء تغذیه مردند و هیچ کدام به غذاهای متنوع حیوانی و صفحهای حتی دست نزد

Lee425

پرنده چیتودون کلاره ن

Ryan1989

متأسفم... چرا آنها نمی توانند زندگ

Amanda5586

بیشک کسی نمی‌داند که آن‌ها چه هستند... چند روز دیگر چند میگوی آتشین و زنده‌ی درخشان می‌خرم - و مثل چاتودون‌ها نمی‌

Alan273

سلام به همه! در مورد ماهی جراح سینه سفید در مجموع 5 عدد داشتم اما به طور همزمان نه،ماهی زیبایی است اما واقعاً دوست دارد بیمار شود، حتی آنهایی که در فروشگاه2 هفته نگهداری شده بودند سپس به من آمدند، مسیر 15 دقیقه ای بود، در آب شیرین شنا می کردند و سپس آنها را در آکواریوم قرار می دادم، چند روز بعد وحشت شروع می شد، غیرممکن است آنها را صید کرد! و پیوند کردن مرجان ها در SUMP، سنگ ها در سطل ها و سپس صید ماهی شروع می شود، در کل، دیگر آنها را نمی خرم، نمی توان همه چیز را یکجا داشت. اما اینجا آنها 30 یورو از 10 تا 15 سانتی متر هستند. تنها چیزی که اینجا بد است این است که تمام ماهی ها از چرخ ها هستند، یعنی اگر به فروشگاه نرسیده باشید، فردا آنجا باقی خواهد ماند. اما چون مشتری قدیمی هستم، درخواست می کنم که آنچه را که می خواهم برایم نگه دارند، اما باید حتماً بیایم و انتخاب کنم، همچنین امکان بازگرداندن ماهی ها یا تعویض آنها با دیگری

Eric5208

تسلیت من و در عین حال توجه به این که تا زمانی که مشکل کیفیت آب حل نشود - و به نظر می رسد بر اساس پست های قبلی این موضوع هنوز باز است، زیرا برنامه ای برای اسکیمر جدید وجود دارد - به شما توصیه نمی کنم که پروانه ها، فرشتگان، جراحان و غیره را نگه داری کنید - چرا که همه خسته خواهند شد از نوشتن تسلی

Diana7891

این را به تاریخ های دو سال پیش ن

Tammy2040

دو - کاملا خسته شده ام ، اما همچنان ماهی را دریغ

Andrea

مغازه ماهی آکواریوم تعطیل است. در حال حاضر ما ماهی در مرکز آکواریوم داریم. در پنجشنبه گذشته محموله ای از سری لانکا دریافت کردیم.ماهی های سینه سفید نیز مو