• سمینار دریایی

• Brandon4517

بهترین نتیجه سمینار برای من این بود... به خاطر اینکه با بچه کوچک آمدم، هیچ چیزی نشنیدم، هیچ چیز درست و حسابی ندیدم... زودتر رفتم... دیر به خانه رسیدم... به طور کلی، لذت کمی بردم. هرچند، چیزهایی هم یاد گرفتم... عکس‌ها... آنچه را که توانستم عکاسی کنم، روی سایت می‌گذارم... اما درباره سمینار... چه چیز جالبی گفته شد به جز اینکه دریا یک تفریح گران‌قیمت است... چقدر واقعی است که یک فرد بدون تحصیلات بتواند دریا را "بالا بکشد"؟

Destiny

اگر بدون موجودات آبزی پرطرفدار باشد، فقط آماده کردن مبلغی از پول برای سنگ های زنده و بسته نمک، به علاوه مجموعهای حداقلی از آزمایش ها، به علاوه روشنایی، به علاوه اسکیمر (خانگی هم می تواند باشد)، و البته فراموش نکنید برای خودساکنان. به طور کلی اگر علاقه و تمایل دارید، به من درایمیل اطلاع دهید - کامل جزئیات تجهیزات و قیمت ها را در مورد آکواریوم خودم به شما ارائه خواهم داد، و همچنین به صورت رایگان در مورد راه اندازی به شما مشاوره خوا

Guy

دانش آموزان، اساس سمینار را بعداً ارائه خ

Marie5735

دوره آموزشی عالی بود... خیلی ل

Debbie3587

بدون تعصب و هیجان زیاد... به جرأت می توانم بگویم که به سادگی و به طور واضح (همانطور که می گویند، بدون تبلیغات مزاحم درباره عدم امکان رسیدن به خوشبختی در این زندگی...) به تمام سؤالاتی که آکواریوم داران را از داشتن دریا در آکواریوم ترسانده بود، پاسخ داده

Jeffrey6189

به نظر من این سمینار بسیار جذاب بود، همه چیز به روشنی و به نظر من به طور حرفه ای توضیح داده شده است، مشخص است که فرد در این زمینه آگاه است، من می گویم او یک متخصص است. و نباید آن دریا را آنقدر ترسناک دانست، اگر بخواهید می توانید با هزینه های زیاد نگهداری آکواریوم دریایی را برای خود راه ا

Helen

بنگرید به دستان او... من هم لذت و اطلاعات زیادی کسب کردم. همه چیز بسیار ساده و قابل دسترس بود، با توجه به اینکه او این نوع سمینار را برای اولین بار برگزار می‌کرد. درباره دستان نوشتن - هیچکس متوجه نشد که چگونه کتاب‌ها را روی میز چیده است - یکی در میان، مرتب و زیبا... به خاطر دارید گفته بودم "باید طرحی وجود داشته باشد، نظم و ترتیب..." بنابراین همه چیز جامع اما قابل دسترس شد... این واقعاً حرفه‌ای است، و حتی با سال‌ها تجربه کامل‌تر شده است. و البته - شیف

Andrew7823

2