• آموزش دریایی

• Christopher3770

همکاران گرامی! دیروز در بازار دو دلقک و چند ماهی عجیب و غریب دیگر دیدم که با نگاه کردن به آنها بلافاصله می‌فهمی این دریا است! آنقدر تحت تأثیر قرارم دادند که فهمیدم آکواریوم بعدی من حتماً آبشور خواهد بود. می‌دانم که کار آسان و ارزانی نیست، اما زندگی امروز همین است... در این شرایط از همه مالکان آکواریوم آبشور تقاضا دارم: تجربیات خود را با یک تازهکار به اشتراک بگذارید! برنامه‌ام برای یک آکواریوم ۳۰۰ لیتری با ارتفاع ۵۰ سانتیمتر است. همانطور که می‌فهمم "نور آب شیرین" مناسب نیست، بنابراین درپوش لهستانی منتفی است، پس چه باید کرد؟ حداقل набор تجهیزات مورد نیاز چیست؟ و چه наборی را توصیه می‌کنید. اگر ممکن است برندها و محدوده قیمت را هم بگویید. نگهداری آن نیز با نوع معمولی متفاوت است، و هزینه‌های شما برای آن چقدر است؟ از هر اطلاعاتی سپاسگزار خواهم بود.

Christopher1774

در بسته به جمعیت، برای دریا می‌توان از یک کانیستر آب شیرین (با پمپ سرامیکی) و نور استفاده کرد. لامپ‌های آکواریوم 10000 کلوین برای بی‌مهرگان غیرمشکل‌ساز مناسب هستند. در مجموع، هزینه اضافی فقط برای خرید نمک خواهد بود. تنها توصیه‌ای که پیشنهاد نمی‌کنم نادیده گرفته شود، سیستم اسمز معکوس برای آماده‌سازی آب است. به دفتر من بیایید و خلق من را ببینید. 400 لیتر آکواریو

Kevin3579

متشکرم ولادیمیر برای دعوت! من فردا به شماره موبایلتان تماس خواهم

Jonathon8514

به سایت من برو. من در آنجا به طور بسیار دقیق توضیح داده ام که برای آکواریوم دریایی چه چیزی لازم است و کتاب "آکواریوم دریایی" نوشته دنکین را از انجمن دانل

Stacy6866

کتاب نیک دیکین بدون شک خوب است. اما هرچه بیشتر و عمیق‌تر به آکواریوم دریایی نگاه می‌کنی، متوجه می‌شوی که همه چیز در جهان نسبی است و می‌توان با بسیاری از موضوعات مطرح شده در این کتاب بحث و گفتگ

Andrew419

این در مورد دلقک‌ها در بازار است، همه دریا را متأسفانه نمی‌توان در بازار نشان داد، با این حال آنچه من نشان می‌دهم نیز وظیفه‌ایسا

Bonnie

من فکر می کنم که کتاب دنکین برای شروع، برای درک آنچه که آکواریوم دریایی است، کاملاً کافی است. بهویژه این که اطلاعات در مورد دریا تقریباً وجود ندارد (منظورم اطلاعات به زبان روسی است). علاوه بر این، باید از جایی شروع کرد. اطلاعات نسبتاً به روز در اینجا موینجا موجود است اما دنکین به عنوان پایه ای برای آن

Nicole7268

بکلی با شما موافقم! قبل از اینکه به دریا بپردازید، لازم است حداقل به طور سطحی فرایندهای در حال وقوع در آکواریوم دریایی و مجموعه مشکلاتی که باید با آن مواجه شوید را درک کنید. کتاب دیکین در این زمینه به شما کمک خ

Patrick4439

در این مورد، دریا یک سرگرمی بسیار گران و دشوار است، شاید ساخت یک آکواریوم دریایی مصنوعی با تزئینات و سیکلیدهای دریایی بهتر باشد - آنها همچنین بسیار رنگارنگ هستند. تنها فردی که میتواند تفاوت بین دریا و دریای مصنوعی در چنین آکواریومی را تشخیص دهد، شخص آگاه است. من به زودی مقاله ای با عکس هایی در مورد دریای مصنوعی در سایت منتشر خ

Mary

برای راه‌اندازی یک آکواریوم دریایی ۳۰۰-۴۰۰ لیتری، تقریباً ۱۰۰۰ راکون کشته شده لازم است. هزینه‌های ماهانه نگهداری آن حدود ۵۰ واحد پول خواهد بود. اینارقام تکان‌دهنده هستند. با توجه به عدم تکثیر جمعیت موجودات دریایی، بازگشت هزینه‌ها نیز پیش‌بینی نمی‌شود. همه مواف

Hannah

نگاه از بیرون: باماهی ها مشکل خواهد بود، احتمالاً بازده صفر است. اما "سنگ های زنده" از هیچ جا نمی آیند، بی مهرگان؟ - آن ها باید تولید مثل کنند؟ (من فقط در دریا شنا کرده ام و آکواریومها را دیده ام - سخت نگ

Gabrielle5053

میخواهم تابستان آینده را در کریمه بگذرانم - اگر روسیه در حال حاضر آن را پس نگیرد - و در نتیجه یک آکواریوم 200 لیتری با آب دریای تازه وماهی های کریمه راه اندازی کنم. اما در حال حاضر این فقط در حد خواست

Christine864

ماهی ام در حال حاضر یک آکواریوم دریایی 180 لیتری دارد که در آن 2 اوفیلیا، 1 خارپشت و 2 کلنی دیسکوآکتینی زندگی می کنند. نور آن شامل 3 فیلیپس آکوارل، 1 مارین گلو و 1 پاور گلو است. در حال حاضر در حال چسباندن یک آکواریوم 450 لیتری هستم و شروع به جدا کردن چراغ MH کرده ام - البته اگر همه اینها را در نظر بگیریم، می توان به دور دنیا سفر کرد، اما همانطور که می دانید، زیبایی نیاز به ق