• تجهیزات دریایی

• Raven7170

سلام مردم. من از تعطیلات برگشتم و بالاخره تصمیم گرفتم به دریا بپردازم. در ابتدا یک آکواریوم ریفی 60 لیتری برنامه‌ریزی شده است. لطفاً بگویید کجا می‌توانم تجهیزات دریایی را با قیمت‌های معقول بخرم. 2: آیا ممکن است قیمت‌های شرکت شما را دریافت کنم؟ من یک نامه به شما ارسال کردم، اما مطمئن نیستم که به دستتان رسیده باشد. در محل کار ما مشکلات مکرر با پست داریم.

Larry

در حدود 60 لیتر؟ ممکن است 600 لیتر باشد؟ تجهیزات با قیمت های معقول فقط در

Brian7092

مطمئنا. برای 600 بلافاصله مقدار زیادی پول لازم است، اما به تدریج جایگزینی محصول دستساز و همچنین تمرین در حجم کم. در اصل از تجهیزات در مرحله اولیه می خواستم استریل کننده UV باشد، برای بقیه موارد جایگزین وجود دارد. و البته آرئومتر، من هرگز آن را در خارکف پی

Robert5335

مهم‌ترین چیز در ریف فوم‌سپراتور است. بدون آن کیفیت آب پایین خواهد بود. استریلایزر در ریف خیلی لازم نیست، یا بهتر بگویم در ۶۰ لیتر اصلاً لازم نیست. این در مخزن قرنطینه ضروری است. چنین حجمی روی سنگ‌های زنده و پمپ چینی کار خواهد کرد. مطمئناً جایگزینی برای سنگ‌های زنده پیدا نخواهید کرد. می‌توانید مینی فلوتر آکوامدیک را اضافه کنید. در شرکت من گاهی آکوامدیک هست، نمی‌دانم در مورد ارسال آن چطور است.

Ryan7682

پنوآب‌جداش را خودم می‌سازم. در مورد سنگ‌های زنده، قصد دارم چند کیلو بخرم. خود استریلیزاتور به درد می‌خوره، چون من یک آکواریوم آب شیرین هم دارم، و همچنین انواع تانک‌های نگهداری موقت و قرنطینه و چیزهای دیگه. مینی‌فلوتر چیه؟

Zachary

یک فایل jpg با جداکننده‌ی دست‌ساز قلم وجود دارد.

Jacqueline5976

دوازده کیلوگرم سنگ زنده را در آکواریوم خود قرار دهید، بدون آنها امکان پذیر نیست. دیدن جداکننده کف دست ساز جالب خواهد بود. اگر عکس یا طرح وجود داشته باشد، سپاسگزار

Courtney4094

شرکت خوا

Amy1672

در 60 لیتر حدود 6-7 کیلوگرم سنگ زنده با کیفیت خوب قرار دهید و گردش قدرتمند آب را فراهم کنید - این پایه فیلتراسیون زیستی آکواریوم شما خواهد شد. من دو آکواریوم با مرجان های نرم 30 و 70 لیتری دارم که بدون اسکیمر به خوبی زنده می مانند. پارامترهای آب در حد مط

Sarah7284

در حال حاضر چه نوع مرجان‌هایی دارید؟ من درست در حال ورود به مرحله مستقر شدن هستم و می‌خواهم نظرات افراد مختلف را بدانم تا از دردسرهای غیرضروری پیش

Mariah

برای اینکه روی آشغال های دیگران نروید، بهتر است از م مرجانها شروع نکنید. اگر بتن های زنده به درستی قرنطینه شده ای دارید، بگذارید کمی خمیر شوند و شما در این زمان به شیمی آب بپردازید. دریا قبل از هر چیز عشق، صبر و پول است. هر چه صبر بیشتر باشد، پول کمتری به هد

Lori4746

در کامل با این موافقم. به علاوه، حجم را افزایش دهید، به علاوه - اگر به دریا به صورت جدی نگاه کنید، چین مناسب نیست - ترکیب پلاستیک مناسب نیست. آکوامدیک - بله، قیمت وا

Brent5588

لطفاً به من بگویید که از چه تجهیزاتی برای آکواریوم دریایی علاقه مند هستید. من در هفته های آینده نمک دریایی آگوا مدیک را در بسته های 20 کیلوگرمی، هم برای صخره ها و هم برای نگهداریماهی ها، و همچنین توربوفلوتورها دریافت خواهم کرد. من می توانم هر تجهیزات این شرکت را با قیمت های مناسب برای شما ت

Randy

به قیمت های

Robert800

لا أفهم ما الذي لا يعجبك في المضخات الصينية؟ لدي فقط ATMAN في حوضي المائي ولا أرى أي مشاكل، تعيش مستعمرات من الأقراص والمرجان LPS والأنيمون البساط والقنفذ وسمكتان من فراشة. النقطة الوحيدة المهمة هي أن تكون المضخات مع محور سيراميك. إلى ستانيسلاف: إذا أمكن ، أرسل لي قائمة الأسعار أ

Rodney7316

به ویروس: به نمایندگی از خود - خدا کند که آتمن به خوبی کار کند و برای مدت طولانی کار کند (به صداقت و بدون اغراق). اما همانطور که تجربه دوستان خارجی نشان می دهد... زمان نشان خ

Wanda666

لطفا اخبار را به اشتراک بگذارید!!! با جزئیات مم

Tricia7885

2

Leslie

سپاسگزارم! و برای پاسخ سریع و داستان خوب. برای پرسش های بیشتر باید آنچه را که در دست داریم را هضم کنیم! باز هم سپ

Amanda

لطفا اندازه ها را بگویید. اگر درست حدس زده باشم، درپوش شما 50 در 30 است؟ آیا خودت آن را ساختهای؟ من می خواهم چنین درپوشی را بسازم، اما نمی دانم از کجا پلی استایرن تهیه کنم (به نظر می رسد در "قهرمان" موجود نیست و در "StroiPrice" هم ذکری از آن نشده است)، و همچنین به اطلاعات در مورد لامپها/سیم کشی نیا

Kimberly

من یک درپوش شیشه‌ای دارم. خودم آن را ساختم، اما اصلاً کار سختی نبود، فقط مهم این بود که شیشه را دقیق اندازه بگیرم تا بعداً داخل آکواریوم نیفتد :-). ارمیچر لامپ‌های "فیلیپس" از فروشگاه "اسوت" (یا چیزی شبیه به آن) که در خیابان لنین بین ایستگاه‌های "23 اوت" و "مؤسسه دماهای پایین" واقع شده، خریداری شد. لامپ‌ها با استفاده از choke و starter وصل شده‌اند (که روی تخته کنار آکواریوم قرار دارند). اگر به "بازار پرندگان" رفتید، نگاهی به نحوه نورپردازی آکواریوم‌های بزرگ فروشی آنجا بیندازید، من هم دقیقاً همان کار را کرده‌ام. تنها تفاوت این است که اگر در "بازار پرندگان" از پایه لامپ‌های مجهز به choke استفاده می‌کنند، من به دلیل کمبود فضای زیر درپوش مجبور شدم chokeها را خودم نصب کنم.

Martin3206

مواد خیلی قابل اعتمادی نیست. هرچند... بین لامپ‌ها و آب هم شیشه هست؟ آکواریوم تو گاهی اوقات ۵۰ در ۳۰ در ۳۴ نیست؟

Martin3206

مواد خیلی قابل اعتمادی نیست. من یک آکواریوم معمولی ۲۰۰ لیتری هم دارم. اون هم درپوش شیشه‌ای داره. بین لامپ‌ها و آب هم شیشه هست؟ البته. مسائل ایمنی. من اصلاً دلش نمی‌خواد لامپ‌ها وقتی دارم توی آکواریوم کار می‌کنم بیوفتن تو آب. اندازه‌ها رو یادم نیست، فکر کنم چیزی شبیه همون باشه.

Susan9583

به نظرم می‌تونم از پلکسی‌گلاس بسازم... بیشتر نگران پاشیدن آب از ماهی‌ها هستم.

Alyssa1438

بچه‌ها، یه درپوش از فوم پی‌وی‌سی (مثلاً وکاپلان) بسازید. سفید (رنگ‌های دیگه هم هست ولی گرون‌تره)، با هر وسیله‌ای برش می‌خوره (حتی کاتر ماکت‌سازی)، امکان مونتاژ با پیچ رو میده، با تکنولوژی پلکسی‌گلاس چسبوندن میشه (یعنی با مونومر و در نتیجه با پلی‌استایرن سازگاره)، جوش می‌خوره، مقاومت حرارتی و شیمیایی خوبی داره، سه برابر از پلکسی‌گلاس سبک‌تره...

Jessica9188

آیا می‌توان آن را از نئوپان معمولی ساخت؟ فقط باید با لاک قایق پوشانده شود و پس از آن با فیلم خودچسب تزئینی به هر رنگی پوشانده شود (لاک و فیلم به راحتی در بازار آزاد فروخته می‌شوند).

Javier5186

دو لیتر آب دریا دردسر بزرگی است، این سیستم به شدت ناپایدار خواهد بود - با یک بار غذادهی بیش از حد به ماهی‌ها ممکن است کل سیستم را یک‌باره از بین ببرید.

Courtney4094

بر روی Reefcentral بخش کامل به نانورافها، آکواریومهای 20 تا 100 لیتری اختصاص داده شده است. در شرکت سرگئی، خودم یک آکواریوم 70 لیتری با آکتینی وماهی های مختلف را دیدم. در خانه ای، آکواریومی 30 لیتری وجود دارد (اگرچه من شخصاً آن را ندیدهام، اما عکسهایی از آن در این انجمن منتشر شده است)، بنابراین همه چیز آنقدرها هم ب

Larry9400

با دریایی قوطی های100 لیتر تا حد زیادی مشکلی ندارم. کسانی که می توانند نگه دارند، اگرچه نگهداری موفق آمیز آنها با تردید زیادی همراه است - منظور من طولانی مدت، عدم تلف شدن ماهیها، کیفیت مناسب آب، تولید مثل بی جنسی و غیره است. من حتی نمی گویم که به دلیل اندازه کوچک، شما در انتخاب حیوانات خانگی محدودیت قابل توجه

Daniel4967

به من آمد با یک آکواریوم کوچک حدود 20 لیتری. او گفت: "برای من یک آکواریوم کوچک دریایی برای نمایشگاه درست کن." ما ش شن مرجانی ریختیم، ماهی دم چابک کوچک، آکتینیا و شاخه ای از کالرپا را کاشتیم و دو قطعه از صخره مرجانی (بدون موجودات زنده) را به عنوان تزئین قرار دادیم - این نمایشگاه را پشت سر گذاشت و به مدت سه ماه دیگر هم دوام آورد. این چنین بود که فعالیت آکواریوم داری دریایی آغاز شد. پس مسئله در حجم نیست - فقط اراده و تمایل مه

Melissa3820

2

Katherine

این متن را به فارسی ترجمه می‌کنم: آب تازه آماده شده در آکواریوم قرار داده شد و یک ماهی کلون کوچک (با سلامتی محکم) در آن گذاشته شد و این برای 3 ماه بدون تغییر باقی ماند - این چه مدتی است؟ جالب است که آیا آب را با آزمایش‌ها چک کردند یا خیر. من می‌توانم این را به عنوان توهین دریافت کنم، زیرا اولین محموله مستقیم "دریا" را از سری لانکا در سال 1995 دریافت کردم. توجه داشته باشید، آقا، من تنها یک آکواریوم 30 لیتری با یک ماهی کلون، آنمونه و کالرپا نساختم، بلکه یک محموله مستقیم به شرکت با ترخیص کامل گمرکی بود. بنابراین آب برای ماهی کلون کاملاً نرمال بود. اما این که آقایی که برای اولین بار انگشتش را در آب شور فرو برد، آن حدود 3 ماه دوام آورد (من بیشتر از این پیگیری نکردم - ممکن است بیشتر هم باشد) نشان می‌دهد که اگر واقعاً بخواهید و تلاش کنید، حتی یک آکواریوم‌دار مبتدی تا حدی به "دریا" دسترسی دارد و نباید از آن بترسد. اما هر کس چقدر برای این امر (در زمینه خسارات و احمقانه بودن خود) هزینه می‌کند، امری شخصی است. به هر حال، سرژ که بسیاری از اعضای انجمن او را از سمینار می‌شناسند، بسیار کم با من مشورت کرد و بیشتر آنچه بلد است را خودش یاد گرفته است و من این مثال را آوردم. "شما آمریکا را برای من کشف نکردید." و هیچ کس شخصاً آمریکا را برای شما کشف نکرده است. این برای استفاده عمومی است. استفاده کردید - چیزی را جایگزین کنید، اگر نه، دست نزنید - دیگران می‌توانند از آن استف

Ricardo7341

2

Sydney

2

Angela6489

این آکواریوم کوچک که در اینجا از آن صحبت می‌شود، همچنان زنده است. آن 4.5 سال قدمت دارد. این مدل میرابلو 30 در تجهیزات استاندارد است. عکس‌های آن در لینک زیر موجود است: عکس‌ها. نگهداری از آن هر دو هفته یک بار و به مدت دو دقیقه انجام می‌شود. هزینه آن 81 کپک (3 میلی‌لیتر کامبی‌سان هر 10 روز) است. اگر شما پر از قدرت و انرژی هستید، چه چیزی شما را بازمی‌دارد که بدون نگهداری طولانی مدت ماهی بخرید و تمام فرآیندها را خودتان انجام دهید. اگر قیمت حیوانات برای شما مناسب نیست (البته تقریباً در سراسر جهان یکسان است)، چرا از جایی که برای شما قیمت مناسب‌تر است، حیوانات را تهیه نکنید؟ ماهی‌هایساده‌تر (پایین‌تر) را بخرید یا در نهایت آنچه را که می‌خواهید خودتان و به طور کاملاً رایگان صید کنید. در مورد هزینه تجهیزات، ما در کشوری آزاد زندگی می‌کنیم و هر کس حق دارد آنچه را که می‌خواهد، از هر جایی و با هر قیمتی که برایش مناسب است، بخرد، و اگر امکان آن وجود ندارد، خودش آن را بسازد. اما نگاه کردن به جیب عرضه‌کننده اخل

Melissa

این بسیار دشوار است که آکواریوم مرجانی با این حجم ایجاد کنید. بهتر است ابتدا در مورد آکواریوم های دریایی م

Michele9664

این چرا غیرممکن است، چنین بدبینی و پاسخ های بی دلیل است؟ گفت الف) بگو و ب) - یعنی - پاسخ خود را توضیح دهید، محترم ... وگرنه فقط جملات خالی هستند؟ من هم می خواهم60-80 لیتر دریا برای خود داشته باشم و پس از خواندن همه آنچه اینجا نوشته شده، باید دست هایم را پایین بیندازم و به خودکشی بروم؟ و اطلاعات الف - احتمالاً استثنای نادری است، اینطور که ف

Robert

لطفاً آقایان محترم. من احتمالاً به طور دقیق بیان نکردم، می توان یک ظرف با ظرفیت 60-80 لیتر ایجاد کرد، اما آیا این کار عقلانی است؟ و البته با چنین حجم هایی، به نظر من باید با احتیاط به عنوان "مرجانی" اشا

Robert5335

این متن به فارسی: آیا با5 تن می‌توان از اصطلاح "مرجانی" استفاده کرد؟ اگر چنین است، تفاوت آن در چیست؟ به نظر من، "مقتضی بودن" یک مفهوم بسیار

Mitchell7972

بچه ها به افراط گرایی پناه نبرید. هرچه عملی تر به مسئله نگاه کنید، هدف اصلی است. شیوه پرورش مرجان به عنوان یکی از گرایش های آکواریوم های دریایی نیازمند رویکرد جدی تری است (کیفیت آب، نور و غ

Susan

دارای دیکین در سی دی است. آیا به چیز دیگری نیاز دارید؟ فدور، بگذار او درخواست کند. اگر درخواست می کند، باید آن را تأمین کنید. مشکل چیست؟ علاوه بر این، در یک آکواریوم کوچک، تعویض منظم آب با حجم مقایسه با آب شیرین به راحتی امکان پذیر است. برای یک آکواریوم 50 لیتری، تعویض 10٪ آب در هفته بین 5 تا 10 هزینه خواهد داشت. چه مشکلی وجود دارد؟ و تا به امروز، تعویض آب بهترین راه برای حفظ کیفیت آب است، هر چه که گفته شود. و دیسکوس ها نمونه عالی این موضوع هستند. با وجود همه فیلترها، جریان آب از بین نرفته، بلکه برعکس است. راستی، آکواریوم شما چق

Matthew

آب در آکواریومریفی را تعویض نمی‌کنند، به جای آب تبخیر شده، آب مقطر اضافه می

James1625

ای همنام - بله، من همچنان کتاب Deikin را می خواهم، فقط تو نیست که می خواهی آکواریوم دریایی داشته باشی... شاید روزی Jeorgicka را هم با چیزی شگفت زده کنیم، هرچند که این احتمالاً غیرممکن است :-) حالا بیا یک آمک آمفیپریون را در آب شیرین جای

Michelle9986

تکاپوی بیدلیل بسیار زیاد است. هر کس باید مسیر خود را طی کند و هر کس حق دارد. اگر نتیجه ای وجود داشته باشد، پس تو پیروز شدهای. کدام یک از شما پسران سرسخت می توانید30 Amphiprion ocellaris را بفروشید؟ طیف وسیعی از ماهی های مسالمت آمیز برای صخره های مرجانی مورد عل

Robert1845

این تجربه شخصی شما است؟ اگر بله، چه موجوداتی (ماهی ها، مرجان ها) در آن زندگی می کنند؟ اگر خیر، متعلق به چ