• برای آکواریوم دریایی آماده شده است

• Jesse3979

به عکس‌های آکواریوم‌های دریایی نگاه کردم و تصمیم گرفتم یک تکه دریا برای خودم داشته باشم. در این راستا سوالی پیش آمد که کجا می‌توانم حیوانات دریایی بخرم؟ لطفاً در خارکف یا کی‌یف چیزی پیشنهاد دهید.

Angela

من قبلاً بسیاری از قیمت های دریا و تجهیزات آن را تجزیه و تحلیل کرده ام و قیمت های بسیار خوبی دارد. به شما توصیه می کنم که در انجمن دریا بگردید. و به زودی ما کتاب "آکواریوم دریایی" اثر ان. دایکین را منتشر خواهی

Tonya

در حقیقت، سرگئی پسر او به من قول شفاهی داده است که اسکی را برای شرکت کنندگان در انجمن ما فراهم خواهد کرد. و به به زودی قیمت هایماهی و تجهیزات را منتشر خ

Danielle9144

این چه اتفاقی است که دوباره ر

Noah1632

آیا درست است که ماهی‌های دریایی در شرایط مصنوعی به مدت طولانی زنده نمی‌مانند؟ به من گفته‌اند که عمر ماهی پروانه‌ای در آکواریوم چند ماه است. لطفاً مرا متق

Danielle9144

من هم در اینترنت چنین چیزی را

Diana7891

به همین صورت است. او قیمت‌ها را برایم ارسال کرد و گفت که بر اساس قیمت‌های نمایندگی باید بررسی کنم. باید گفت که طیف محصولات بسیار گسترده و

Larry9400

دو ماهی پروانه ای هستند که با ایجاد شرایط مناسب (بهویژه کیفیت آب خوب وثابت) و تغذیه مناسب، چندین سال زندگی می کنند. کراکر و گروپر می توانند بیش از 5 سال زندگی

Ross

متأخرا، شوریک در سیمفروپول مقدار زیادی ماهی دریافت کرد. انواع مختلفی از نظر اندازه و نوع. قیمت ها به اندازه کافی پای