• آکواریوم دریایی

• Mario

اگر علاقه‌مندان به آکواریوم دریایی وجود دارند، لطفاً پاسخ دهید. می‌توانیم در این انجمن صحبت کنیم.

Amanda5586

با احترام، مردم را گمراه نکنید. این چه چیزی است؟ یعنی سختی کربناتی به اندازه ۷ درجه آلمانی در آب طبیعی دریا و حدود ۱۰ تا ۱۴ درجه در آب مصنوعی، این ثمره تخیل من است؟ در واقع، هر چیزی که من اندازه‌گیری می‌کنم، مدت‌هاست که منقضی شده است؟ چگونه محاسبه شده است؟ دوباره تکرار می‌کنم، کربنات در زمانی که pH محلول به زیر ۷ می‌رسد حل می‌شود، هیچ‌کس با این مقدار دی‌اکسید کربن حل شده در آب آکواریوم در آکواریوم دریایی زنده نخواهد ماند.

Emily3144

شما درست هستید. در مورد "همه کربنات ها" من واضحاً عجله کردم و سختی را در واحدهای مختلف نشان دادم (در مورد نوشتن شبانه). من متن را ویرایش کردم. متشکرم. چگونه می توان نمودارها را آویزان کرد؟ همه چیز بلافاصله روشن می شد. راستی، متوجه نشدم که منظور از "کربنات در صورت کاهش pH محلول زیر 7 حل می شود" چیست. کربنات ها در محدوده pH 4-11 با اوج مقدار در pH 8.3 وجود دارند یا منظور چیز

Justin

لطفاً از توصیه کردن احمقانه های آشکار در زمینه دریایی خودداری کنید. روش های ذکر شده در بالا از آکواریوم های آب شیرین اقتباس شده و 15 سال قدیمی هستند. سیستم های تصفیه آکواریوم های دریایی کاملاً مت

Kristen1161

سیستم‌های فیلتراسیون آبهای دریایی کاملاً متفاوت

Brandy

به فدور، من حتی متوجه موضوع نشدم. ترجمه

William5838

من هم به همین نظر هستم. به نظر من تنها عنصر جدید موجود در آکواریوم دریایی جداکننده کف است. بقیه چیزها تکرار آب شیرین هین هستند. یا شاید من چیزی نمی دانم و جریان های جدیدی پدید آمده

Brandon4517

این متن به فارسی ترجمه شده است: آنچه بیش از این، جداکننده کف در آب شیرین نیز می تواند استفاده شود (هرچند که کارآیی آن بسیار کمتر است). در آب شیرین کلاسیک و دریای کلاسیک، تنها pH و کانی سازی متفاوت است. به دلیل این موضوع، بسیاری از فرآیندها کمی متفاوت انجام می شوند، اما تفاوت های اساسی

Sara4035

تغییرات پارامترها دشوارتر است، و موجودات آبزی آسیبپذیرت

Tracy4603

در حال حاضر بسیار جالب است، اما آیا ممکن است کسی دستورالعمل مرحله به مرحله را

Sharon

به صراحت، من تا حدی با فدور موافقم و اگر در مورد سیستم فیلتراسیون صحبت کنیم، باید بدانیم: 1) چه نوع آکواریومی (مرجانی یا فقط ماهی) 2) حجم آکواریوم، 3) تعداد حیوانات، 4) سیستم تعویض آب. من به عنوان مثال، با سیستم فیلتراسیون خود، توانستم تراکم ماهیها در مرجان را3 تا 4 برابر بیشتر از حد معمول برسانم. با احترام،

Omar3497

بکلی فراموش کردم، پنجمین و یکی از مهم‌ترین شرایط - تعداد و کیفیت سنگ‌های زن

Heather6148

این موضوع نیترات در صخره‌های مرجانی موضوع جداگانه‌ای است که می‌توان در مورد آن ب

Joshua9340

با احترام، به نظر می رسد که کاربرد راکتور کلسیمی را به درستی درک نکرده اید. این دستگاه برای تنظیم سطح pH نیست، بلکه برای اشباع کردن آب آکواریوم با کلسیم (که برای مرجانها بسیار ضروری است، بهویژه مرجان های سخت) استفاده می شود. در واقع، آزاد شدن فعال کلسیم در آب آکواریوم زمانی آغاز می شود که pH در راکتور کلسیمی کمتر از 7، معمولاً 6.5 باشد که این امر باعث افزایش خواص بافری آب دریا و در نتیجه ثبات pH می شود. با احترام، س.ا. راستی، نقش سنگ های زنده در سیستم زیستی آکواریوم دریایی و به ویژه در آکواریوم های مرجانی را نمی توان دست کم گر

Julie4738

این متن به فارسی به شرح زیر است: کالسیم راکتور برای اشباع کردن آب دریا با ترکیبات محلول کلسیم استفاده می‌شود و سنگ‌های زنده برای این کار ضروری هستند. این موضوع هزینه‌ای دارد و تنها با فشردن دکمه‌ای می‌توان آن را انجام داد. اما سوالات در این زمینه متفاوت است و مردم می‌خواهند بدانند چه اتفاقی می‌افتد تا خودشان تصمیم بگیرند چه چیزی را در چه پیکربندی و با کمترین خسارت نصب کنند. در این شرایط، صحبت کردن از کالسیم راکتور صرفاً به عنوان منبع کلسیم، در بهترین حالت، عمداً (یا به دلیل بی‌اطلاعی) از پاسخ به سوال طفره رفتن و در بدترین حالت، برنامه‌ریزی شده برای یک فاجعه است. اما اگر بگویم که این تنظیم‌کننده pH است، مککانیزم عملکرد را بلافاصله نشان می‌دهم. نباید به اسامی تجاری گول خورد. بحث در این زمینه چگونه خواهد بود اگر این دستگاه به عنوان راکتور دی‌اکسید کربن نامیده می‌شد که به همان اندازه مشروع است. همچنین در مورد سنگ‌های زنده نیز همین موضوع صدق می‌کند. چقدر بحث و جدل، اما در نهایت کسی خلاصه‌ای از همه جوانب حضور آن‌ها در آکواریوم را نمی‌نویسد. قیمت 20 دلار، ناگهان مطرح شد. من از جمله "آیا باید بستر را مکش کرد؟" در این موضوع بسیار سپاسگزارم، زیرا می‌توان کاری را برخلاف اصول پذیرفته‌شده انجام داد اگر بدانید چرا این کار را انجام می

Kevin3114

به دست آوردن کلسیم برای آب دریا، و دقیقا در همان جایی که توسط موجودات زنده مصرف می‌شود، تنها هدف از راکتور کلسیم است. در آکواریومی با راکتور کلسیم، pH بین ۷٫۹ تا ۸٫۱ قرار دارد، در حالی که بدون آن به خوبی در سطح ۸٫۲ باقی می‌ماند. پس چه چیزی را حفظ می‌کند؟ در مورد حفظ، می‌توان به محلول هیدروکسید کالسیم موسوم به کلک واسر اشاره کرد که سطح pH بسیار بالای ۱۰ تا ۱۲ دارد و اغلب برای متعادل کردن افت pH ناشی از عملکرد راکتور کلسیم افزوده می‌شود. سنگ‌های زنده نیز در آکواریوم‌های دریایی اصطلاحی ر

Robert

دوباره می‌گویم که راکتور کلسیم فقط برای حفظ سطح کلسیم در آب دریا و در جایی که توسط موجودات زنده مصرف می‌شود، ضروری است. - من۱۰۰٪ با این موضوع موافقم. pH در آکواریوم با راکتور کلسیم در محدوده ۷.۹-۸.۱ قرار دارد، در حالی که بدون آن به خوبی در سطح ۸.۲ باقی می‌ماند. - در یک آکواریوم ریفی بالغ، معمولاً pH شبانه ۸-۸.۱ و روزانه ۸.۳-۸.۴ است. در آکواریوم ریفی، به محض اینکه راکتور کلسیم درست کار نکند و میزان کلسیم به کمتر از ۴۰۰ پی‌پی‌ام برسد، شما شروع به از دست دادن مرجان‌های سخت خواهید کرد و pH دچار نوسان خواهد شد. برای pH می‌توانید با استفاده از بافرهای شیمیایی آن را حل کنید، اما برای مرجان‌ها این کار کمکی نخواهد کرد. سنگ‌های زنده دیگر یک اصطلاح رایج در آکواریوم‌های دریایی هستند. - کمی درباره عمل. تردیدکنندگان باید در آکواریوم ریفی حتی با حجم ۱۰۰۰ لیتر (که دست کم دهماهی بزرگ در آن زندگی می‌کنند، نه ۳ ماهی کرزپتر و ۲ ماهی اسیلاریس) بدون وجود حداقل ۲۰٪ سنگ‌های زنده (با کیفیت خوب)، حتی با وجود نیترات‌زدا و بیولوژیکی، بتوانند سطح نیترات را زیر ۱۰ نگه دارند و من در برابرشان کلاه خواهم برداشت. با احترام،

Christine864

این واکنشگر چقدر ضروری است اگر مرجان وجود ندارد و pH 7.8-8

Jessica5016

زیاد بودن اسید در محلول مشکل اصلی است، نیازی به راک

Richard2180

به نام خدا در کتاب "تجهیزات فنی آکواریوم" اثر مارتین سندرز، چاپ مسکو، آسترل ACT، 2002، صفحات 148-155، بخش "محتوای آهک در آب دریا" را مطالعه کنید. با وجود ترجمه ضعیف، با کمی تخیل می‌توان موضوع را درک کرد. سؤالات: 1. "راکتور کلسیم" از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟ 2. آیا این راکتور تنظیم‌کننده pH آب در آکواریوم دریایی است؟ 3. آیا می‌توان دی‌اکسید کربن را مستقیماً به داخل آکواریوم دم

Amy9618

با احترام، چقدر آکواریوم داران از کتابذکر شده در بالا برای ایجاد آکواریوم های خود استف

Brent7831

به طور کلی، برادران، پیشنهاد من این است که این گفتگوی بی معنی را به پایان برسانیم. در واقع، دیالوگ-راکتور را باید فقط در آکواریوم های با حجم خوب (500 لیتر و بیشتر) یا برای نگهداری از کرال های SPS قرار داد. البته باید به MD JEORGICK اعتراف کرد که می تواند با چنین لجاجت قابل توجهی چیزهای واضح (برای آکواریوم داران دریایی) را بگوید. به صراحت بگویم، دوست ندارم چنین انتقاد تندی را به اظهارات او وارد کنم، اما نمی خواهم کسی از تازه کارها به چنین آزمایش هایی جرأت نکند - در هر صورت هزینه های قابل توج

Sheila1322

بله، به دور بعدی برویم. باید استدلال های خود را توجیه کنید ، نه اینکه به ادبیاتارجاع دهید ، که در آنجا به هیچ وجه چنین چیزی نوشته نشده است. در محتوای فصلی که به آن ارجاع می دهید ، هیچ کلمه ای در مورد تنظیم pH با استفاده از راکتور وجود ندارد. باید مفهوم تغییر pH و تنظیم pH را تشخیص داد. همچنین هیچ توصیه ای برای تزریق CO2 به آکواریوم دریایی پیدا نکردم ، حتی اگر مجبور شدم کتاب را دوباره بخوانم. موضوع را می بندم ، تمام افکار استدلالی در موضوعات جدید مورد است