• مشکل با جلبک‌های سبزآبی

• Brandy1134

دو هفته پیش در آکواریوم (به پروفایل مراجعه کنید) روی بستر، جلبک‌های سبزآبی (به رنگ قرمز) شروع به ظهور کردند. چند روز پیش، زغال فعال به فیلتر اضافه کردم، اما کاهش قابل توجهی در رشد آن‌ها مشاهده نکردم. بستر به شدت تحت تأثیر آن‌ها قرار دارد، من بستر را مخلوط می‌کنم و جلبک‌ها برای چند روز ناپدید می‌شوند، سپس دوباره شروع به رشد می‌کنند. لطفاً بگویید که چگونه با این مشکل مقابله می‌کنید... متشکرم.

Amanda5586

آبی-سبز جلبک‌های (ق

Mark9853

به گفته آشنای من که آکواریوم دار دریایی در اودسا است، این جلبک های آبی-سبز هستند که ظاهرشان مانند جلبک های آب شیرین است، اما به رنگ ق

Loretta5483

به نظر می‌رسد که آب شما از نظر نیترات دارای مشکل است. اگر جلبک‌های آبی-سبز هستند، با محتوای نیترات حدود ۲۰ میلی‌گرم بر لیتر و طول دوره نور ۱۲-۱۳ ساعت، آنها شروع به رشد کرده‌اند. پس از تعویض ۱۰% آب، کاهش دوره نور و تمیز کردن همه فیلترها، وضعیت به تدریج عادی شده است. اما اگر جلبک‌های قرمز به صورت رشته‌های باریک و شکسته هستند (که متخصصان آن را به عنوان جلبک کالرپا قرمز معرفی کرده‌اند)، لطفاً بررسی کنید. با احتر

Kimberly4253

در هفته گذشته اندازه گیری کردم ، سطح نیترات 10 بود ، امروز دوباره اندازه گیری خواهم کرد ، و واقعاً باید طول روز را کاهش د

Anthony

سیانوباکتری ها به صورت پوشش لزج هستند. رنگ آنها از قرمز تا قهوه ای-قرمز متغیر است. کاولرپای قرمز از رشته های تار مانند تشکیل نمی شود. با این حال، مفهوم کاولرپای قرمز به خودی خود بسیار جالب به نظر می رسد. کاولرپا جنسی از جلبک های س

Daniel

به هر حال، من هم دچار شک و تردید مبهمی شدهام. اما با توجه به اینکه من در این زمینه تازه کار هستم، هر اطلاعاتی که از زبان یک متخصص دریافت کنم، سپاسگزاری من بی حد و مرز خواهد ب

Leah

لطفاً به من مشورت بدهید! به طور دوره ای در سنگ های زنده من، چیزی شبیه به جنگل کوچک از رشته های سبز تیره به طول 1-1.5 سانتی متر ایجاد می شود که به راحتی با یک برس پاک می شود. لطفاً به من بگویید که

Kevin3114

همه جلبک ها پدیده ای طبیعی در آکواریوم هستند زیرا مواد مغذی به هر حال وارد می شوند و نیچ مصرف کنندگان به سرعت پر می شود. انواع جلبک های قرمز و قهوه ای در آکواریوم بسیار جالب هستند و باید آنها را ساکنان مطلوب به حساب آورد، زیراممکن است موفق به پرورش هدفمند آنها نشوید. بسیاری از جلبک های سبز، بهویژه جلبک های رشته ای، مشکل آفرین برای آکواریوم های تزئینی می شوند. چه برسد به باکتری های سیانو. محتوای نیترات شاخص مناسبی نیست، به شما می گویم... اینجا محتوای کلی مواد آلی محلول مهم تر است و در نتیجه، شاخص دیجیتال پتانسیل اکسیداسیون-

Andrew9581

به چه طریقی می‌توان بر این فرآیند تأثیر گذاشت؟ از قبل سپاسگزارم. با

Teresa

توليد كف قوي ، ازنزدايي ، در مجموع تمام انواع رقابت براي مواد مغذي. فيلترهاي جلبكي ، زئوليت هاي مصنوعي. در سيستم هاي براي SPS به اصطلاح كوتاه پليپ كوراله ... آنجا در سامپ فيلتر از كوراله هاي نرم درست مي كنند. اين

Jennifer5784

این متن به فارسی چنین است: قدرتمند جداسازی کف؟! کفر، کفر - به آتش! سی کلون دریا بهترین است و تمرین خودکار: من هیچ جلبکی ندارم، همه چی

Daniel4967

ﺍﻳﻦ ﺭﺍ ﺩﺭﻙﻣﻲﻛﻨﻢ ﻛﻪﺷﻤﺎﺑﻪ SEA CLONE ﻋﻼﻗﻪ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ، ﺍﻣﺎ ﺍﻳﻦ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩﺁﻥ ﻧﻴ

Jeanne

این در مورد جلبک های قرمز است: اگر آکواریوم جوان است، هیچ کاری نکنید، همه چیز به خودی خود عبور می کند، اگر قدیمی تر است، به مواد آلی و جریان آب تو

Jeremy8404

9_9

Cheryl9296

9_9