• تکثیر مرجان‌ها

• Brianna

دوستان عزیز آکواریومیست دریا! کسانی که به تکثیر غیرجنسی بی‌مهرگان مشغول هستند، لطفاً پاسخ دهید! مایلیم اطلاعاتی درباره وجود کلون‌ها در آبزی‌پروری تبادل کنیم. با انجام این کار، ما به این ترتیب دو هدف را دنبال می‌کنیم: ۱. به دست آوردن کلون‌های با تحمل بیشتر در آبزی‌پروری ۲. و یک سوال بزرگتر: حفاظت از صخره‌ها از طریق پرورش در آکواریوم.

Jacob4800

تا جایی که من می‌دانم، در آکواریوم تولیدمثل نسبتاً موفق فقط برای برخی از گونه‌های شقایق‌های دریایی امکان‌پذیر است (به ویژه آیپتازیا :-) و شقایق‌های اسبی) و دیسکوس‌ها (ریکوردیا و روداکتیس)، چون می‌توان سرعت رشد آن‌ها را با تغذیه مصنوعی تحریک کرد. البته از نظر تئوری تولیدمثل رویشی برای بیشتر مرجان‌های نرم نیز ممکن است، اما چون روش تغذیه اصلی (اگر نه تنها روش) آن‌ها از طریق جلبک‌های همزیست است، سرعت رشد آن‌ها معمولاً آنقدر کم است که تولیدمثل در آکواریوم معنای عملی چندانی ندارد. حداقل سینولاریای انگشتی من در نیم سال حداکثر یک سانتیمتر رشد کرده (البته در مورد سینولاریا سخت می‌توان قضاوت کرد چون شاخه‌ها ثابت نیستند). البته با وجود لامپ متال هالید سرعت رشد باید بیشتر شود (من فقط لامپ فلورسنت دارم)، اما فکر نمی‌کنم خیلی زیاد باشد. فردا برایم یک ریکوردیا می‌فرستند—می‌بینم چه اتفاقی می‌افتد. شاید بتوان آن را تکثیر کرد. در انجمن آکوالاگ نوشته‌اند که با تغذیه خوب، ریکوردیا هر ۳ تا ۴ هفته خودبه‌خود تقسیم می‌شود—ببینیم چه می‌شود.

Wendy2244

به طور کلی، ما توانسته‌ایم سینولاریای چند انگشتی Sinularia polydactyla را با سرعت نسبتاً مناسبی تقسیم و پرورش دهیم. در حالی که Sinularia dura به طور قابل توجهی کندتر رشد می

Randall7906

بسیاری از مرجان های من بسیار سریع رشد می کنند و در این صورت آنها را با استفاده از اسکالپل به 2-3 قسمت تقسیم می کنم. پس از آن، پس از 2-3 هفته سازگاری، آنها شروع به رشد سریع تر می کنند. مرجان های چند پلیپی را نیز با استفاده از قیچی تق

Rodney

به منظور این اهداف، به طور قطع نور هالوژن فلزی+حداقل مواد آلی+پایه غذایی-کشت مشهور فیتوپلانکتون مورد نیاز است، تا زئوپلانکتون را تغذیه کند، که پلیپ ها آن را خواهند خورد، در غیر این صورت موفقیت به دست نخ

Laura3615

من شنیدهام که بسیاری از تأمین کنندگان، حصارهایی در آب های کم عمق ایجاد می کنند، جایی که آن ها انواع کمیاب مرجانها را برای فروش پرورش می دهند - که برای آن ها سهمیه های سختگیرانهای وجود دارد - که در آن ها هم پلانکتون و هم نور مناسب و

Justin

شبیه به واقعیت است. به طور کامل من

Angela7060

این در مورد مزارع مرجانی با شرایط طبیعی نیست. ما مما مجبور به شبیه‌سازی شرایط در سیستم‌های آبزی هستیم. در مورد غذای مرجان‌ها، ما غذا و انواع افزودنی‌های شیمیایی برای پرورش بی‌مهرگان دا