-
Catherine6534
تبریک میگویم! به آکواریوم در لویو رفتم، به دوستداران دریا توصیه میکنم و متوجه شدم که دریا باید در خانه باشد. یک آکواریوم طبیعی ۶۲ لیتری دارم، پانورامیک (مدتها پیش یک آکواریوم آب شیرین داشتم، در دفتر عکسش هست). در آن زمان، با روشهای اشتباه و مشاوره از آکوافوروم موفق شدم یک سیستم خودکفا بسازم، میشد بدون تغذیه و تمیز کردن نگهداری کرد، اما همه چیز رشد میکرد، زندگی میکرد و توسعه مییافت، نمیدانم با دریاچه کوچک آیا این ممکن است. از قیمتها در سایتها کمی شوکه شدم) آنچه را که توانستم مرور کردم و تصمیم گرفتم به حداقل بروم، اما با تجهیزات جدید. فیلتر برنامهریزی شده، فیلتر کولهپشتی FZN3، با تعویض اسفنج به سینتفون، و دیگری به نوعی «کُرههای جادویی» برای تصفیه بیولوژیکی (اسمش را فراموش کردم)) میگویند میتوان به آن یک پمپ هوا اضافه کرد. جلبکزن در خود آکواریوم) نور به سفارش از OLX حدود ۳۰۰۰ با «پونتها»، مانند زمانهای روز، حالتها. امیدوارم خوب باشد. پمپ جریان Jebao SOW-3 از سایتی که در فروم (دریایی) است، در همان سایت نمک و سنگهای زنده، هیتر آکوال پلاتینوم ۷۵ وات هدف - مرجانهای نرم، ۲ کلاون و راکویها برای تمیز کردن. از مشاورهها در مورد راهاندازی، تجهیزات، جمعیت و همچنین پیشنهادات برای فروش/اهدای/تعویض موارد ذکر شده، مرجانها، جلبکها و بعداً ماهیها سپاسگزار خواهم بود. و دستگاه اندازهگیری شوری آب را در فروش پیدا نکردم). به همه خوبی!