• نیاز به مشاوره - دریا 60 لیتر

• Julie3950

یک مجموعه آکواریوم فعال Hagen Fluval SEA Reef M-40 به حجم ۵۳ لیتر به ارث بردم که حدود ۳-۴ سال فعال بوده است. چند سوال دارم: ۱. این آکواریوم با نمک تترای دریایی کار می‌کرد که تمام شده و تقریباً در هیچ‌جا پیدا نمی‌شود. همچنین با خواندن در فروم‌ها متوجه شدم که این نمک از بهترین‌ها نیست. در حال حاضر در آکواریوم عمدتاً مرجان‌های نرم وجود دارد، اما به مرجان‌های سخت هم نگاه می‌کنم و بین دو گزینه نمک Aquarium Systems Reef Cry یا Tropic in انتخاب می‌کنم. ۲. اسکیمر که در مجموعه بود دیگر کار نمی‌کند و در این مجموعه پمپ آب وجود ندارد. دیواره پشتی با سرریز به ۳ چاه تقسیم شده و در چاه اول اسکیمر بود. این Hydor Slim-Skim Nano به اندازه مناسب وجود دارد و قیمت خوبی هم دارد. آیا کسی از آن استفاده کرده و چه احساسی نسبت به آن دارد؟ ۳. سوالی که بیشتر از همه من را نگران می‌کند، مشکل آب اسمز معکوس است. به دلیل فشار پایین آب و اینکه خانه اجاره‌ای است، امکان نصب سیستم اسمز وجود ندارد. آیا می‌توان از آب مقطر استفاده کرد؟ با دستگاه TDS تست کردم و نتیجه ۰.۰۱ نشان داد. همچنین دستگاه‌هایی با آب آرتزین تصفیه شده وجود دارد که نتایج آن بین ۰.۱۲۰ تا ۰.۱۹۰ است. آیا راهی برای تصفیه بیشتر بدون استفاده از اسمز وجود دارد؟