-
Joseph8842
سلام به همه، مدتی است که مشکل ماهیهایی که از آکواریوم میپرند، من را نگران کرده است. نمیدانم چرا این اتفاق میافتد، اما در طول یک سال و نیم، حدود ۵ تا ماهی موفق به پریدن شدهاند و این واقعاً ناراحتکننده است. وقتی که ماهی زردی که از ابتدا با ما بود، پرید، تنبلی برطرف شد و به بررسی گزینهها پرداختم. به این نتیجه رسیدم: از مزایا - مقطع صحیح، شفافیت، استحکام، انعطافپذیری. از معایب - قیمت، هزینه بالای حمل و نقل. و پروفیلها از اینجا پروفیلهای آلومینیومی ضد پشه + گوشهها + درزگیر را گرفتم، پروفیلها را به گونهای انتخاب کردم که بتوانم دو توری بسازم - یکی اصلی به ابعاد حدود ۸۰*۴۰ و دیگری دریچهای برای تغذیه به ابعاد ۲۰*۴۰. نکته اینجاست که در ابتدا میخواستم اندازهاش را طوری طراحی کنم که در فضای باز مانند توری پشه در پنجره قرار گیرد، اما نظر خود را عوض کردم و فقط از بالا گذاشتم تا تمام سطح آکواریوم را بپوشاند. دلیلش این است که آلومینیوم سمی است و قرار گرفتن مستقیم یا نزدیک به آب میتواند این فرآیند را آغاز کند، بنابراین تصمیم گرفتم ریسک نکنم و پروفیلهای آلومینیومی را تا حد ممکن از آب و رسوبات نمک دور کنم. اگر پروفیل پلاستیکی پیدا کنم، مشکلی ندارم که آن را جایگزین کنم، اما جایی پیدا نکردم که بتوانم خودم بسازم. پ.ن. توریها زیاد است، اگر کسی نیاز دارد، میتوانم برش بزنم.