• به دریا فکر کردم

• Michael5242

سلام به همه دوستان در فروم! چند هفته‌ای است که موضوعات مربوط به آکواریوم‌داری دریایی را مطالعه می‌کنم. در حال حاضر یک آکواریوم آب شیرین با سیچلیدهای آمریکای جنوبی دارم. اما مدت‌هاست که به دریا علاقه‌مندم و می‌خواهم یک آکواریوم دیگر راه‌اندازی کنم. می‌دانم که این کار بسیار پیچیده‌تر از آکواریوم آب شیرین است، اما با این حال می‌خواهم امتحان کنم. در حال حاضر فضایی برای آکواریوم دریایی دارم، اما بدون پایه و سامپ. سوالات زیادی دارم که ممکن است نتوانسته باشم پاسخ آن‌ها را در موضوعات فروم پیدا کنم... بنابراین، برای شروع می‌خواهم یک آکواریوم نانو بر اساس Aquael Nano Reef 30 لیتری امتحان کنم. موضوعات مشابهی را دیده‌ام، اما با این حال می‌خواهم نظر شما را در این مورد بپرسم. آیا خرید یک آکواریوم آماده با تجهیزات منطقی است و آیا این تجهیزات کافی خواهد بود؟ یا اینکه بهتر و ارزان‌تر است که تمام تجهیزات را خودم جمع‌آوری کنم؟ درباره آب... می‌دانم که به سیستم اسمز معکوس نیاز است، اما آیا راهی وجود دارد که بدون خرید سیستم اسمز معکوس برای حجم نسبتاً کوچک، مشکل را حل کنم... شاید آب مقطر یا راه‌حل‌های دیگری وجود داشته باشد. این‌ها سوالات اولیه‌ای هستند که برایم تردید ایجاد می‌کنند و مانع از امتحان کردن خودم در آکواریوم‌داری دریایی می‌شوند.