• دست‌ها پایین می‌آیند.

• Tammy

سلام دوستان. من 7 سال است که به دریا مشغول هستم اما حرفه‌ای نشدم. آکواریوم فعلی 470 لیتر و سامپ 105 لیتر است و 3 ساله که دارم. و در این سه سال با آلودگی‌های سیانو، دینو و جلبک‌های رشته‌ای مبارزه می‌کنم. دیگر توان ندارم. تا زمانی که مشکلات آب حل نشود، ساکنان جدیدی نمی‌خرم. ساکنان شامل یک پروانه، دو کلاون، دو دختر، یک کاردینال و یک ماهی کهنه‌کار است که 7 سال است زندگی می‌کند. تلفات داشتم اما نه زیاد و دوست ندارم موجودات را عذاب بدهم. همچنین یک خرچنگ و سینولاریا دارم. به طور کلی تست‌ها NO3> 100 و PO4 1 است. هر کاری کردم، اسکراببر راه نیفتاد. شیمی پرودیبیو بیو کلین را امتحان کردم، وقتی می‌ریزی هیچ نتیجه‌ای ندارد و وقتی که متوقف می‌کنی، اوضاع بدتر می‌شود. 50 کیلو سنگ زنده اضافه کردم. آب زنده هم اضافه کردم. تعویض آب هر دو هفته 15 درصد. بی‌فایده به دیوار سرم می‌زنم. آب را از اسمز معکوس بعد از نمک‌زنی اندازه‌گیری کردم، نیترات و فسفات بالا است. کربن را هر دو ماه 1 کیلو عوض می‌کنم، فسفات صفر است. به سنگ بزرگ که احمقانه در پایه رفیف انداختم مشکوکم، اما نمی‌توانم رفیف را باز کنم. دو ماه است که ودکا می‌ریزم و به 5.5 میلی‌لیتر رسیده‌ام، اما نتیجه‌ای ندارد. دوستان هم‌رزمان، من تنبل نیستم اما چیزی پیش نمی‌رود، لطفاً با مشاوره کمک کنید و نگذارید دریانورد به ساحل برود. عکس‌هایی از زمان‌های خوب و حالا بعد از گسترش آکواریوم اضافه می‌کنم. عکس اول آکواریوم قدیمی است. P.S. ویرایش کردم و عکس آکواریوم شما را باز کردم.