• خرگوش دریایی دولابلا

• Diana7891

این معجزه‌ای است که به من کمک کرد تا ۴۵۰ لیتر آکواریوم را از جلبک‌ها پاک کنم. از ابتدا شروع می‌کنم. در زمان راه‌اندازی، هیچ جلبکی، نه بریوپسس، نه نیت‌چت، نه الماس‌ها و نه دینوفلاژلات‌ها را ندیدم. فقط یک پشمالوی نامرئی رشد کرد که به سرعت ناپدید شد و به مدت شش ماه آن را مشاهده نکردم. به آرامی آکواریوم را با مرجان‌ها و ماهی‌ها پر کردم و پمپ کف‌ساز دچار مشکل شد. وقتی به خانه برگشتم، به جای آب، شیر دیدم، مرجان‌ها بسته بودند، حلزون‌ها به پشت افتاده بودند و میگوها به سختی حرکت می‌کردند، وحشتناک بود. ۵۰٪ آب را تعویض کردم، زغال و آنتی‌فس گذاشتم و به تدریج پارامترهای آب را تنظیم کردم. خسارت‌ها شامل جوجه‌تیغی، میگوهای مختلف، مونتی‌پورا و یک ائوفیلیای بزرگ قهوه‌ای بود که مدت‌ها برای زندگی‌اش جنگید. فکر می‌کنم که موجودات زنده‌ای در سنگ‌ها وجود داشتند، زیرا تمام مشکلات راه‌اندازی را احساس کردم. نخی، بریوپسس، نخی چمنی، نخی صورتی و غیره. به مدت شش ماه با آن‌ها مبارزه کردم. پارامترها را به ۰ رساندم (نیتروژن و فسفات). در جلبک‌زاری هیچ چیزی رشد نمی‌کند، به سختی زنده است، اما در آکواریوم بریوپسس به شدت رشد می‌کند. خلاصه اینکه، خرگوش (حلزون) و روباه (ماهی) آکواریوم من را در یک هفته پاک کردند. دیگر چیزی برای خوردن ندارند و به آرامی سنگ‌های پوشیده از جلبک را از سامپ بیرون می‌آورم. روباه را تغذیه می‌کنم، نوری، اما خرگوش را باید به کسی که خودش با مشکل جلبک مواجه است، منتقل کنم. در مورد مبارزه با این مشکل (جلبک‌ها) به اشتراک بگذارید، برای مبتدیان خوشایند و مفید خواهد بود که بخوانند، هرچند که این موضوع جدید نیست.