• می‌خواهم یک آکواریوم دریایی راه‌اندازی کنم

• Leah

سلام به همه. به مشاوره متخصصان در مورد آکواریوم‌های دریایی نیاز دارم. می‌خواهم یک آکواریوم دریایی برای خودم داشته باشم. مقدار زیادی ادبیات را بررسی کردم. متوجه شدم که خیلی گران است (به‌ویژه آکواریوم‌های مرجانی، به‌خصوص ترکیبی یا SPS). می‌خواهم با چیز ساده‌ای شروع کنم. سنگ‌های زنده و چند تا ماهی. فکر می‌کنم حجم حدود ۱۴۰ لیتر یا نزدیک به آن باشد. بعداً، با گذشت زمان، وقتی که مهارت پیدا کردم و منابع اضافی برای ارتقاء آکواریوم (خرید تجهیزات) داشتم، به مرجان‌های نرم بروم و بعداً مشخص خواهد شد... در واقع، چیزی که الان متوجه شدم این است که نیاز دارم: آکواریوم - ۱۴۰ لیتر به طور متوسط؛ - سامپ - آیا برای سنگ‌های زنده و کمی ماهی به سامپ نیاز است؟ یا می‌توانم یک اسکیمر (جداکننده پروتئین) و یک فیلتر کوچک داخلی را مستقیماً در آکواریوم قرار دهم؟ - در مورد اسکیمر - لطفاً یک مارک مناسب را پیشنهاد دهید، من چنین چیزی پیدا کردم Aqua Medic Miniflotor Abschäumer bis 200l/h - به قیمت ۳۵ یورو، اما فکر می‌کنم این احتمالاً خیلی ارزان است. گزینه دیگری هم هست Tunze 9001.000 DOC Skimmer - این تقریباً ۹۰ یورو است. - دو سر پمپ برای ایجاد جریان، چنین چیزی Hydor Koralia nano - ۳۰ یورو را در نظر دارم. - نور - آیا لامپ‌های داخلی که با آکواریوم‌ها فروخته می‌شوند مناسب است (من فقط در مورد سنگ‌های زنده و ماهی‌ها صحبت می‌کنم)، درست است؟ چه تجهیزات دیگری برای راه‌اندازی لازم خواهد بود؟ آب اسمز معکوس دارم، نمک می‌خرم، تست‌های نیترات، نیتریت و آمونیاک. برای بستر فکر می‌کنم از خرده مرجان یا شن سفید استفاده کنم. از هر گونه نظری و پیشنهادی خوشحال می‌شوم.