• کمک به نانوکوب نیمه‌جان لازم است.

• Ronald5720

جنابان علاقه‌مندان به آکواریوم‌داری دریایی!! کمک کنید نجات دهید!! ما یک میکرو آکواریوم به سبک آکوآل 30 داریم، فقط با چسب خودچسب و سامپ (40 لیتر کل) که 8 ماه است در حال کار است (راه‌اندازی در آگوست بود) و به نظر می‌رسد که آکواریوم زنده است و همه چیز آنطور که می‌خواستیم نیست، دو اوسلاریس، دو بلاست، روداکتیس فلوئور سبز به خوبی رشد کرده و حالا ده‌ها دهان دارد که مجبور شدم نیمی از آن را عوض کنم)))، قارچ‌ها از هر نوعی بزرگ و غول‌پیکر هستند، موها هم رشد می‌کنند، پلیتوهای سبز حالا دیگر ریشک‌هایشان به اندازه‌ای که باید نیست، یومای هم به خوبی رشد می‌کند، از بی‌پایان دو تا استرومبوس فعال و سالم داریم، کلمبیلی‌ها قبلاً یک جفت بودند حالا به ده تا رسیده و کوچک‌ها هم زیادند، کرم‌های اسپاگتی فراوانند و مرتباً به گردش می‌آیند))) حالا درباره غم‌انگیز: کسوها اصلاً زنده نمی‌مانند (یک یا دو روز و بعد می‌میرند)، چترها به اندازه‌ای کوچک شده‌اند که باید زیر میکروسکوپ بررسی شوند، آتشین‌ها دیگر نیستند، استوماتل‌ها هم ناپدید شده‌اند، ستاره‌ها در حالی که اوفیورها زنده و سرحال هستند))) و چقدر من از جلبک خسته شدم، هر یک ماه و نیم با مسواک دندان جلبک‌ها را از سنگ‌ها پاک می‌کنم، در حالی که کارولینا به خوبی و به طور فعال هم روی ریف و هم روی لوله‌های فیلتر و شیشه‌ها رشد می‌کند، درباره آکواریوم به تفصیل: نمایشگر 30 لیتر مکعبی ج.ک. (سنگ‌های زنده) 4 کیلو، نور ال‌ای‌دی (3x3W سفید، 3x3W آبی، 1+2x3W UV+رویال، -->>