• مینی دریا آغاز

• Megan

روز بخیر. نام من ... است و خانواده‌ام من را به ایجاد یک دریاچه کوچک تشویق می‌کنند. آکواریوم بین اتاق و بالکن، روی بار قرار خواهد گرفت. نیاز به نمای زیبایی از کل آکواریوم داریم. می‌خواهیم دریا به این شکل و شمایل باشد. (مرجان‌ها و میگوها) هرچند دخترم ممکن است من را به خرید ماهی دلقک تشویق کند (او انیمیشن نِمو را دوست دارد). 1. انتخاب آکواریوم برای دریاچه آینده: الف) آکوآل ریف مکس 30 لیتر (مثل ویدیو) ب) آکوآل 60 لیتر (اما نمی‌دانم چه فیلتر برای آن بگذارم) ج) آکوآل ریف مکس 80 (در این آکواریوم همه چیز وجود دارد، اما به خاطر اندازه‌اش برای من مناسب نیست. خیلی بلند است. برای جای من مناسب نیست و همچنین شیشه جلویی خمیده‌اش که تمیز کردنش دشوار خواهد بود. یا شاید در دریا نیازی به تمیز کردن شیشه‌ها نیست) د) سِرا بیوتوپ 130 (این هم یک مجموعه آماده است و به طور ایده‌آل در جای من قرار می‌گیرد) 2) آیا کسی می‌تواند بگوید چه نوع موجوداتی (ماهی‌ها را ذکر نکنید) در آنجا وجود دارد و آیا می‌توان این مرجان‌ها را در مسکو خرید؟ (چون شاید ارزشش را نداشته باشد اگر نتوانیم چنین مرجان‌های رنگارنگی را بخریم). 3) کمک در مورد چگونگی درست نمک‌زنی این آکواریوم و چگونگی نگهداری آن در وضعیت نرمال. (من خودم یک آکواریوم شیرین با 650 لیتر و دیسکوس دارم). فعلاً به نظر می‌رسد این همه سوال است، به تدریج سوالات بیشتری می‌پرسم.